Pages:
Author

Topic: ETH'den BTC'ye GEÇİŞ YAPAYIM MI ? - page 2. (Read 252 times)

newbie
Activity: 112
Merit: 0
July 26, 2018, 08:54:37 AM
bencede eth den btc ye geçiş yapmanın bir mantığı yok çünküde ikisi bir  birine paralel biri çıkarsa o da çıkıyor  diğeri çıkıyorsa öbürüde çıkar önemli olan olan doğru zamanda yatırım yapmak....
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
July 26, 2018, 08:34:32 AM
Bence böyle küçük oyunlara gerek yok. Bitcoin piyasaları tamamen domine edecek olmadığı sürece sizin için çok bir şey fark etmeyecektir. Eğer bütün altcoinlerin çökeceği bir döneme gireceğimizi düşünmüyorsanız pozisyonunuzu koruyun.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
July 26, 2018, 07:15:31 AM
Tavsiye alınacak ya da verilecek bir zaman değil hocam gerçekten. Kendi hissiyatınız ne diyorsa onu yapın bence.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
July 26, 2018, 07:09:32 AM
Size tavsiyem nereye yatırırsanız yatırın ama yatırımınızı tek bir şeye değil dağıtarak yatırım yapmanız  yönünde olur. Evet btc iyi gidiyor ancak nereye kadar gideceği düşündürücü. Riski alan olarak yatırım değerlendirmede son kararı her zaman kendinizin alması önemlidir.
Asla param az diyerek elinizdekini küçümseme yanlışına düşmeyin.
Hayırlı günler bol kazançlar dilerim.
newbie
Activity: 15
Merit: 0
July 26, 2018, 06:59:59 AM
Arkadaşlar merhabalar, bir süre önce 520$ bandındayken 7 adet ETH aldım. Şuanda 470$ civarında. Bu aralar kafamı kurcalamaya başladı bişeyler. Yatırım yaptığım miktarın yarıdan fazlasını BTC'ye aktarmayı düşünüyorum, şuanda 8Bin$ civarında. BTC'nin yükselişi ETH'ye oranla daha hızlı sanırım şuan. ETH'yi uzun vadeli olarak düşünüyorum.
Ne dersiniz ? Bir kısmını BTC'ye geçirmek sağlıklı olur mu ?
Pages:
Jump to: