Pages:
Author

Topic: Etherdelta niye ico yapıyor? - page 4. (Read 789 times)

full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
December 31, 2017, 04:59:12 AM
Bana da token çıkarmaları biraz saçma geldi ama çok kullanılan bir borsa. Neredeyse bütün tokenler önce bu borsaya geliyor. O yüzden değerlenebileceğini düşünüyorum ayrıca etherdelta da işlem yaparken fee indirimi yapacaksa da değerlenir.
member
Activity: 253
Merit: 10
December 30, 2017, 06:19:36 PM
enterasan olmuş. borsaların kendi tokenini çıkartması tamamen para kazanma amaçlı. yoksa gelen parayla ne yapacaklar. çalışan ve işleyen merkezsiz bir borsa zaten.
full member
Activity: 602
Merit: 120
December 30, 2017, 05:49:07 PM
EtherDelta bu ara saçma bir şekilde yavaşladı işlem yapamaz oldum insanın canı sıkılıyor ama çelişkili ifadeler le bir olaya başlamak bu bile onlar için ap ayrı bir durum.
member
Activity: 154
Merit: 10
December 30, 2017, 05:38:16 PM
Hayır madem ico yapacaksınız somut bir şeyler sunun misal şu rezil etherdeltaya ayar çekeceğiz deyin beta sürümü falan sunun maksat sadece para toplamak.
full member
Activity: 490
Merit: 105
December 30, 2017, 05:20:45 PM
etherdelta berbat bir yer insanı bezdirir gerçekten yapılacak ico ne akdar başarılı oalbilir ama her yer ico dolu yani piyasa gittikçe tuhaflaşıyor acaba bu binlerce proje arasında çökecek olan oalcak mı bence dikkatli olmak lazım
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
December 30, 2017, 04:49:17 PM
Acayip komplo teorisi yapmış olacağım ama bu icoyu yapanlar,
a) Etherdeltaya dns hack yapanlar olabilir mi? Yani sorunun bir kaç gün içinde düzelmesine karşılık böyle bir talepte bulunmuş olabilirler mi?
b) Yine aynı hack olayından Etherdeltayı kurtaran başka birileri ve hizmetlerinin bedeli olabilir mi?
Amma da uçtun diyeceksiniz ama Etherdelta söz konusu olunca her şey mümkün, tam bir kapalı kutu bana göre.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
December 30, 2017, 04:48:19 PM
herkes gönmüş ama, ben etherdeltadan memnumum çer çöp bounty coinlerini hep burda okuttum, ether ağında sıkıntı yoksa, az da gası yksek tuttun mu tıkırında açlışıyor borsa. dex lere destek olmak lazım.
ico gerekli mi değilmi, bencede gereksiz bir hareket, ama kesin salam para toplar. ne saçma sapan projeler milyon dolarlar topluyor bumu toplamıycak
hero member
Activity: 868
Merit: 500
December 30, 2017, 04:34:20 PM
Sanki az kazanıyorlarda birde ICO yapıyorlar . Çok hantal ve basit bir sistem iyi çok iyi kazanıyorlar . ( Kazançlarına oranla )
member
Activity: 476
Merit: 12
December 30, 2017, 04:24:33 PM
dandini dundik coinlerin büyük pumplar yiyip iyi paralara el değiştirdiği etherdelta,artık piyasaya sürekli dump pump üzerine bir coin çıkarıyor anlaşılan Smiley olaya yeni başlayanların en baştan kaybetmesine yönelik bir hareket bu . bakacaz görecez hep birliklte
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
December 30, 2017, 04:17:27 PM
Komisyon az geldi. İşletme maliyetleri sıkıntı olmaya başladı.
Diğer taraftan güzel de bir popülerite yakaladılar iyisiyle kötüsütle.

Nakite çeviriyorlar işte.  Wink
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
December 30, 2017, 03:54:15 PM
ico gereksiz, whitepaper düzmece, ico sayfasındaki team ve advisor üyelere fake linkedin vs yok. zaten feelerden köşeyi dönüyorlar yapmak istediklerini çok rahat yapabilecek kapasiteye sahipken ico yapmaları dolandırıcılıktan başka bir şey değil...

bu arada sanırım bu etherdelta el değiştirmiş asıl sahipleri çinli değildi diye hatırlıyorum.

member
Activity: 203
Merit: 15
December 30, 2017, 03:00:38 PM
kendi tokenlerini çıkarmaları bence biraz sacma. Token feeleri zaten gas la ödeniyor. Kendi tokenleri için 'belki' indirim sağlar demişler ayrıca bu borsanın dünya kadar parası varken neden ico yapıyorlar onu da anlamış değilim.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
December 30, 2017, 02:54:03 PM
çok aceleyle hazırlamışlar anladıklarım kadarıyla. ico balonundan faydalanalım ne koparırsak kar demişler. 0.5 eth ile şansımı denerim. etherdelta bu piyasanın ihtiyaçlarından biri sonuçta.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
December 30, 2017, 02:41:55 PM
Öyle böyle etherdelta şu anda her tokeni aldığı için çoğu kişiye göre mecburi olarak tercih ediliyor aslında. Bence de para toplama konusun'da kolay hardcap yapar diye düşünüyorum.

etherdelta herhangi bir listeleme yapmıyor aslında , siz bir token yarattığınız anda zaten etherdelta'da alıp satılabilir oluyor smart contractlar sayesinde. etherdelta sadece arada fazla işlem görmeye başlayan tokenları soldaki listeye ekliyor.

Arkadaşlar zaten Etherdelta'nın sevilme sebebi arayüzü veya sistem özellikleri değil, çok geniş yelpazede erc20 token desteği sunmaları. Eğer gerçekten platformu geliştireceklerse ve daha üst seviye hızlı bir sistem gelecekse ICO neden olmasın, karşı değilim, yalnız bunu yapmak için o kadar bütçe gerekli mi ondan emin olamadım çünkü zaten hazırad deli gibi geliri olan bir platformdan bahsediyoruz.

bir de önceden anons yapmadan zıbçıktı gibi ico yapmaları da bir ilginç. whitepaper'i okumadım ama yukardaki bir arkadaşın dediği kadarıyla çok muğlak yerleri varmıs. Sonuc olarak güney asya'da başlatılan her 10 iconun 9'u bir şekilde hard cap yapıyor yada deli gibi para topluyor. Bunlarda 10 dakkada hard cap yaparsa kimse şaşırmaz diye düşünüyorum
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 30, 2017, 02:22:14 PM
Öyle böyle etherdelta şu anda her tokeni aldığı için çoğu kişiye göre mecburi olarak tercih ediliyor aslında. Bence de para toplama konusun'da kolay hardcap yapar diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
December 30, 2017, 02:18:24 PM
Arkadaşlar zaten Etherdelta'nın sevilme sebebi arayüzü veya sistem özellikleri değil, çok geniş yelpazede erc20 token desteği sunmaları. Eğer gerçekten platformu geliştireceklerse ve daha üst seviye hızlı bir sistem gelecekse ICO neden olmasın, karşı değilim, yalnız bunu yapmak için o kadar bütçe gerekli mi ondan emin olamadım çünkü zaten hazırad deli gibi geliri olan bir platformdan bahsediyoruz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
December 30, 2017, 01:16:46 PM
etherdelta olmasa ether tabanlı her token'ı satmak yada almak için herhangi bir borsaya girmesini bekleyecektiniz. öyle böyle sallıyorsunuz ama onlardan başka dex borsa yok etherium için. yani o kadar da kolay birşey değil gördüğünüz gibi. Tasarımında bir sorun yok , alıstıktan sonra gayet kullanıslı bir borsa olduğunu kesin . Ayrıca vitalik'in tweet atarak tebrik ettiği nadir ether tabanlı yazılımlardan biri
full member
Activity: 462
Merit: 102
December 30, 2017, 12:59:08 PM
Arkadaşlar çoğu token burada dönüyor.Ve eğer sitenin güncelleneceğinden falan bahsediyorlarsa sağlam yerlere gelebilir bence.Zaten hacklenmesi imkansız kendi cüzdanınız üstü işlem yapıyoruz
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 30, 2017, 12:31:18 PM
Ana sayfada olmasa kesin scam derim.
Yinede rekor kiracaktir
member
Activity: 756
Merit: 16
December 30, 2017, 12:07:39 PM
canı sıkılan kurum ıco yapıyor aga bana da pek guvenılır gelmedı yatırım yapmaya değmez son zamanlarda zaten hack muabbeti 0lduktan sonra benım guveni kalmadı etherdeltaya bana kalırsa bulasmayın
Pages:
Jump to: