Pages:
Author

Topic: Etherdelta ve MyEtherWallet Gas ücreti hesaplama - page 2. (Read 1621 times)

anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Sana tek tavsiyem etherdelta kullanma. Poloneix ve bittrex den şaşma. Kullanımlarıda çok kolay yeni başlayanlar için ideal

Elimize ico' dan geçen token oraya eklenmiş. Nasıl kullanmayalım? Ek olarak neden Etherdelta' yı neden kullanmama tavsiyesi verdiniz ? Ben bu durumu çözemedim. Bunu söylerken sebebini de açıklasaydınız keşke. Ben belki de onlarca işlem yaptım ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Arkadaş acemi ama çözecektir.

@ekrem_tr: Sağ üst meniden Gas Price' i 50 GWEI' ye ayarlayın. Bu şekilde sanırım transfer başına 0,0015 civarı bir ücret ödüyorsunuz ama işlemler hızlı gerçekleşiyor.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Gas ücreti ile işlemin transfer hızının arasında bir korelasyon var ancak şunu da söylemem gerekiyor son zamanlar da gas ücretini baya arttırdılar. Gas ücretini yazıyorsunuz zaten kullanılmayan kısmını geri iade ediyor bildiğim kadarıyla.
Dediğiniz gibi geri iade ediliyorsa 25-30 a çıkarıyim gas ücretini hocam. Boş boş zaman kaybediyoruz. En hızlı şekilde hallolsun işlemlerim.
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
Gas ücreti ile işlemin transfer hızının arasında bir korelasyon var ancak şunu da söylemem gerekiyor son zamanlar da gas ücretini baya arttırdılar. Gas ücretini yazıyorsunuz zaten kullanılmayan kısmını geri iade ediyor bildiğim kadarıyla.
sr. member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Son zamanlarda önerilen gas miktarı 25gwei ve 150k gas limit daha garanti olsun diyorsanız 35 40 gwei ye yükseltebilirsiniz.
full member
Activity: 154
Merit: 100
myether wallet da otomatik hesapliyor zaten gas limiti. ether deltaya gelince cok sacma ve yavas bir site ama suan ico sonrasi bircok proje borsaya giremiyor burasi tek alternatif oldugu icin kullanmak zorunda kaliyoruz. bazi arkadaslar bittrex yada polo diyor ama sanki her coin cikinca o borsalara giriyor. anlamsiz yorumlar yapilmis. en son poloya kac coin girdi son 3 ay icinde? bittrex de artik oyle her ay kac coin giriyor? etherdelta da ayrica sadece cop coinler yok bazi arkadaslar kullanmadan yorum yapiyor bence en buyuk projelerin tokenlari coinleri de satisa takasa cikiyor. hic memnun degilim sinir ediyor insani ama bazen tek alternatif kullanmak zorunda kaliyor insan
full member
Activity: 504
Merit: 103
Etherdelta kullanmasın tamma da belki airdrop kovalıyorsun neredeyse butun yeni çıkan tırt coinler etherdeltaya giriyor polo da veya bitrexxde bulunmuyor asıl konuya gelirsek gas ücretini 12 de kullan eğer acil degilse yarım saat 1 saatte işlem görür etherdeltada ama acilse biraz daha gas ücretin defaultta kalsın 21 de
sr. member
Activity: 560
Bu gas ücretleri gerçekten karışık ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.

Sana tek tavsiyem etherdelta kullanma. Poloneix ve bittrex den şaşma. Kullanımlarıda çok kolay yeni başlayanlar için ideal

Bir çok token etherdelta'da başlıyor hatta bir kısmı başka borsalara da giremiyor yoksa kimse kullanmaz zaten. Polo'da, Bittrex'te kaç tane coin/token var son 6 ayda çıkanlardan.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
etherium tokenlerin ilk borsası mecburen burası oluyor. o yuzden burda işlem yapmak zorunda kalıyorum, ama hem site çok çok ağır, hemde çok yüksek fee ücreti alınıyor. neden bu kadar kazanmasına rağmen altyapısını geliştirmez anlamıyorum.
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Valla aldıkları ücretler gas a göre değişiyor farklı bir sistemi var hala çözemedim. Mesela bir token almak istediniz sizden daha yüksek gas veren varsa sizin ücret normalde 0.41$ ise iptal olursa 1.5$ falan oluyor. Bu ücret boşubosuna gitmiş oluyor.
full member
Activity: 658
Merit: 153
etherdeltayı kullanıcaksan tırt coinler için kullan orası onun için kullanılıyor. Bittrex ve Poloniex kullanabilirsin kaliteli borsalardır.
sr. member
Activity: 448
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
sorulara cevap verecekler için uplayayım ekstra bir soruyla etherdeltaya , eth cüzdanı private keyinizle giriyor musunuz yoksa orada sordukları pk exchangenin verdiği key mi güven vs durumları nasıldır hiç duymamıştım burayı merakta kaldım airdroptan gelen coinleri satacağım diye ethleri kaptırmayalım :s
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Etherdelta.com da çok acemiyim, wallet'ten deposit yaptığımda ya da tam tersi işlemde wallet'ten Gas ücreti kesiliyor. herhangi bir transfer işleminde bunun hesabını nasıl yapmam gerekiyor. üstadlar yardımcı olursa sevinirim...
Pages:
Jump to: