Pages:
Author

Topic: EtherDelta veya ForkDelta'ya Gönderilen Jetonlar - page 2. (Read 290 times)

member
Activity: 336
Merit: 17
Daha hiç tokeni Felan satmadim. Bountyden veya icodan gelenleri hala bekletiyorum.. zaten pek birşey de gelmedi şimdiye kadar. İlk imzadan daha birşey gelmedi o kadar zamandır bekliyoruz. Aklımızda bulunsun ilerde lazım olabilir bu bilgi.
jr. member
Activity: 169
Merit: 5
Cok yararli bir bilgi olmus. Henuz etherdeltayi kullanmak kismet olmadi ama ileriki tarihlerde isime yarayacaktir mutlaka.
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Ben sahsen Idexi kullaniyorum ve orada direk Metamask ile yaptigin baglantinin ardindan gonderdigin tokenleri gorebiliyorsun. Forkdelta icinde boyle bir ozelligin olmasi guzel, paylasim icin tesekkurler.
member
Activity: 519
Merit: 16
Yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Airdrop/Bounty veya katıldığım ICO'lardan gelen jetonları EtherDelta veya ForkDelta'ya gönderdikten bir süre sonra hangi jetonları gönderdiğimi unutuyor ve bulmak için uzun zaman harcıyordum. Bu işlemin kolay bir yolu varmış.
1. https://deltabalances.github.io/index.html sayfasına giriş yapıp ETH adresimizi yazıyoruz.
2. Soldaki alanda "Exchange History" altında EtherDelta (ForkDelta)'yı seçiyoruz.
3. Gelen sayfada Operation Types olarak Trades + Funds'u seçiyoruz. Arama yapmak istediğimiz tarih aralığı veya block aralıklarını seçip "Retrieve history" diyoruz.
4. Seçtiğimiz zaman/block aralığına göre arama işlemi yapılıyor. Aralık büyükse arama işlemi biraz uzun sürecektir.
5. History altında yapmış olduğumuz transferleri ve trade işlemlerinin detaylarını görebiliyoruz.
Pages:
Jump to: