Pages:
Author

Topic: Etherdeltada Sorun Mu Var? - page 2. (Read 235 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
January 11, 2018, 05:56:55 PM
işleminiz pendingte kalmış olabilir hocam. etherscan.io'dan cüzdanınızı bi kontrol edin. gas fee yüksek olduğu için çoğu işlem böyle pendingte kalıyor.
Hocam ne etherscan açılıyor nede ethplorer açılıyor. ethplorer açılıyor adresi yazıyorum dönen saat habire dönüyor göremiyorum ki hiç birşey. Sonumuz nereye gidiyor acaba çok merak ediyorum.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
January 11, 2018, 05:54:08 PM
işleminiz pendingte kalmış olabilir hocam. etherscan.io'dan cüzdanınızı bi kontrol edin. gas fee yüksek olduğu için çoğu işlem böyle pendingte kalıyor.
full member
Activity: 196
Merit: 100
January 11, 2018, 05:51:50 PM
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler.
Hesabımda 0.016 ETH bulunmakta GWEI ücretini 1 de yapsam "You tried to send an Ethereum transaction but there was an error. Make sure you have enough ETH in your "Wallet" column to pay for the gas fee. If you already have a pending transaction (enter your address on Etherscan to find out), please wait for it to confirm, or increase your "gas price" (in the upper right dropdown) and try again." Adlı hatayı alıyorum. Sağ üst tarafta 0.016 ETH yazıyor Satmak istediğim token walletde bunu satmam için etherdeltaya deposit etmem gerekiyor. Fakat edemiyorum bende mi bir hata var? Yoksa o sağ üst tarafta yazan 0.016 ETH yi walletden etherdeltaya mı çekmem lazım. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Deposit etmem gerekiyor değil mi whitdraw da etherdeltadan cüzdana çekmek için kullanılıyor. Bir an kendimde şüpheye düştüm. Doğru yapmıyor muyum acaba diye Cheesy
Pages:
Jump to: