Pages:
Author

Topic: etherdeltada yaşanan sorun - page 2. (Read 462 times)

sr. member
Activity: 402
Merit: 250
December 08, 2017, 04:37:54 PM
Şu aralar genel olarak tüm ethereum sistemlerinde ve takribi sistemler büyük problemler yaşandığını görüyorum açıkçası bu beni de ciddi anlamda tedirgin ediyor. Etherscan bile giriş yapılmıyor bazen
hero member
Activity: 896
Merit: 515
December 08, 2017, 04:35:29 PM
Arkadaşlar etherdeltada ki ethleri mi cüzdanıma withdraw yapmak istiyorum hem cüzdanda hem etherdeltada eth var ama hata veriyor bu son zamanlarda ki olaylarla mı ilgisi vardır sizce? paramı etherdeltadan nasıl çıkartabilirim?(direk her hangi bir eth hesabına transfer yapmak içinde hata veriyor)
Hatanın ne olduğunu yazsaydın daha kolay yardımcı olurduk. Ethereum ağındaki sorunlar sebep oluyor olabilir, ethereum zincirindeki son durum ne bilmiyorum. Birde şu kitty mitty var ethereum geliştiricilerinede allah sabır versin hakikaten.
member
Activity: 448
Merit: 10
December 08, 2017, 04:23:25 PM
aynı dertler bende de var. artık ne oluyor diye bakmıyorum bile. zaten pek ciddi dişe dokunur bir airdrop ta gelmiyor.

Airdropları şimdilik unut katıldıkların bile gelmez nedenini söylüyorum ortalama 4-5 dolar civarı gas ücreti ödemen gerekiyor bi işlem için buda airdrop yapan adam açısında çok ucuk rakam 5bin kişiye gönderse 20-25bin dolar eder kimsede o parayı vermez.
full member
Activity: 602
Merit: 118
December 08, 2017, 04:18:08 PM
aynı dertler bende de var. artık ne oluyor diye bakmıyorum bile. zaten pek ciddi dişe dokunur bir airdrop ta gelmiyor.
member
Activity: 266
Merit: 10
December 08, 2017, 03:51:42 PM
Kedi olayı falan hikaye bu işin paravanı.Bambaşka dolaplar dönüyor muhtemelen.Fiyat düşürmek için bu kadar çabaladıklarına göre ethereum uzun vade iyi kazandıracak demektir.Elimde yüklü miktar olursa eğer etherden şaşmamayı düşünüyorum.Btc çok arttı kazandırır ama ether daha fazla katlar.
full member
Activity: 532
Merit: 102
December 08, 2017, 02:02:43 PM
gwei ücretini ether gasstaion dan takip eddebilirsin baya bir yukarda tutman lazım gweiyi aktarabilmek için cryptokitties ether ağını etkiledi baya.
full member
Activity: 224
Merit: 100
December 08, 2017, 02:01:30 PM
Muhtemel kedili oyun yüzünden Ethereum ağının aşırı şekilde yavaşlamasından dolayı hata alabiliyor olabilirisin. Aşırı işlem birikmişti en son ne oldu bilmiyorun. Gwei ücretine dikkat et. Yapacağın işlemleri muhakkakı 2 kere kontrol et. İşin çok acil değilse bekle biraz daha.
full member
Activity: 450
Merit: 122
December 08, 2017, 01:57:32 PM
Arkadaşlar etherdeltada ki ethleri mi cüzdanıma withdraw yapmak istiyorum hem cüzdanda hem etherdeltada eth var ama hata veriyor bu son zamanlarda ki olaylarla mı ilgisi vardır sizce? paramı etherdeltadan nasıl çıkartabilirim?(direk her hangi bir eth hesabına transfer yapmak içinde hata veriyor)
Pages:
Jump to: