Pages:
Author

Topic: Etherdoge hk. (Airdrop içerir ) - page 2. (Read 1060 times)

hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
October 17, 2017, 03:55:11 AM
Zaten yukarıdaki fiyatları görüp hiç sat emri olmayınca bi konusuna bakayım dedim konuda belirtmişlerdir kilitli diye
full member
Activity: 770
Merit: 103
October 17, 2017, 03:04:31 AM
EDOGE olandan bahsettiğini farzı misal ederek cevaplıyorum Cheesy Bir bakıma evet bir bakıma hayır Cheesy Oradaki al emri için o 5m EDOGE'a 1 ether gas fee koy yine gönderemezsin o tokenler şuanda kilitli o coinmarket etherdelta'dan alıyor o miktarı ki etherdeltaya da bakarsan paso al emri var hemde 5M ye 10 ETH falan da var tabi deposit edebilirsen Cheesy

hocam merhaba ,
bu kilitli tokenleri satamıyoruz ama transfer edebilir miyiz ?
Başka bir cüzdana transfer etmek istiyorum.
bu mümkünmüdür ?
member
Activity: 64
Merit: 10
October 17, 2017, 02:37:44 AM
bir gün 1 dolar olacakmış edoge zenginsin şimdiden paraları nasıl harcayacağını düşün.
full member
Activity: 938
Merit: 115
October 17, 2017, 02:24:37 AM
Arkadaslar gecenlerde ben bu airdropa katilmistim 5 m edoge gelmis az once oylesine hesaba bakarken gordum. Sonra coin marketcap e baktim 0.000058 $ oldugunu gordum ben simdi yaklasik 290$ mi kazandim etherdeltaya mobilden giremiyorum suan il disinda oldugum icin pc de bulamadim yardimci olan var mi dogru mu anladim oyleyse suan cok sevindirik olcam  Grin

Yalnız bu arada söylemeyi unuttum başlık çok güzel olmuş ..  Cheesy Cheesy Cheesy
full member
Activity: 938
Merit: 115
October 17, 2017, 02:22:23 AM
EDOGE olandan bahsettiğini farzı misal ederek cevaplıyorum Cheesy Bir bakıma evet bir bakıma hayır Cheesy Oradaki al emri için o 5m EDOGE'a 1 ether gas fee koy yine gönderemezsin o tokenler şuanda kilitli o coinmarket etherdelta'dan alıyor o miktarı ki etherdeltaya da bakarsan paso al emri var hemde 5M ye 10 ETH falan da var tabi deposit edebilirsen Cheesy

Peki satışa kilitli olduğu bilgisini nereden öğreniyorsunuz. Çünkü ben de coinmarkercap ten takip ederek dünden beri aktarmaya çalışıyorum. İşin kötü tarafı aktarıyormuş gibi işlem başlıyor, gas ı da kesiyor. Aktarmıyor. Epeyde gas gitti. Buldu benim gibi acemiyi...
hero member
October 16, 2017, 06:23:09 PM

Dostum tesekkurler ben mobilden etherdeltaya giremiyorum sorun orda. Nedendir bilemiyorum ama sayfada coinler gozukmuyor chrome da da boyle ipad de de boyle mobilde sikintisi var sanirim. Yine shitcoin buda desene Cheesy

Valla aslından ne gördüm ki E olanından göreyim diyorum ben dostum direk Cheesy
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
October 16, 2017, 06:03:03 PM

Dostum tesekkurler ben mobilden etherdeltaya giremiyorum sorun orda. Nedendir bilemiyorum ama sayfada coinler gozukmuyor chrome da da boyle ipad de de boyle mobilde sikintisi var sanirim. Yine shitcoin buda desene Cheesy
hero member
October 16, 2017, 06:00:56 PM
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
October 16, 2017, 05:47:04 PM
 Arkadaslar gecenlerde ben bu airdropa katilmistim 5 m edoge gelmis az once oylesine hesaba bakarken gordum. Sonra coin marketcap e baktim 0.000058 $ oldugunu gordum ben simdi yaklasik 290$ mi kazandim etherdeltaya mobilden giremiyorum suan il disinda oldugum icin pc de bulamadim yardimci olan var mi dogru mu anladim oyleyse suan cok sevindirik olcam  Grin
Pages:
Jump to: