Pages:
Author

Topic: Ethereum 100 Dolar altına inecekmiş - page 18. (Read 5097 times)

hero member
Activity: 840
Merit: 532
September 08, 2018, 05:18:49 PM
Başlığın açıldığı günlerde Ethereumun 200 Dolara ineceğine bile ihtimal vermek güçtü ama indi. Gerçi kripto para piyasasında periyodik süreçlerde büyük düşüşler, fiyatlarda diplere kadar erimeler daha evvelde yaşandı. Yavaş yavaş artık piyasanın toparlanacağını düşünüyorum bu sebeple bugün Ethereum aldım. Biraz daha düşse de bu fiyattan uzun vade düşünerek alım yaptım. Bakalım neler olacak, tahmin etmek zor.
full member
Activity: 219
Merit: 109
September 08, 2018, 04:40:37 PM
valla şuanda herşey olur. ben 170 kadar ineceğini düşünüyorum . pekte şaşırtıcı olmucak daha da altı. zaten sistemi çok sorgular oldum . sabır sabırda 1000 dolardan 1300 dolardan alanlar satmadıysa adamlar zaten sabır taşı olsa şuanda ölmüşlerdir

Benimde var oyle birkac coin hocam, 5 de 1 ini dustuler neredeyse. Isim var, yogunum, simdi ilgilenemem derken bir de baktim erimis bitmis. Sonra da hafif donuyor gibi oldu, dursun bakalim dedim ve oradan da bir 1/2 yapti.  Grin  10-20% oynamalarda miktar arttirmaya calisiyorum, bekleyecegiz yapacak birsey yok.
jr. member
Activity: 124
Merit: 2
September 08, 2018, 04:36:30 PM
İnse bari de alsak dengeleriz kötü de olsa napalım.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
September 08, 2018, 04:19:15 PM
valla şuanda herşey olur. ben 170 kadar ineceğini düşünüyorum . pekte şaşırtıcı olmucak daha da altı. zaten sistemi çok sorgular oldum . sabır sabırda 1000 dolardan 1300 dolardan alanlar satmadıysa adamlar zaten sabır taşı olsa şuanda ölmüşlerdir
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
September 08, 2018, 04:11:50 PM
Su an ki durum icin ne diyorsunuz arkadaslar, kirar mi buradaki direnci ?

Bende eth a giris yapmayi planliyorum, en son gecen eylul ekim gibi 300 den almistim, sonra hic satin almadim, girelim tekrar.

Yalniz su an bircok coinin grafigi de birbirine benziyor. Cogu saglam direnclerde su an, kirilmasi durumunda baktigim cogu coin 20% daha gevseyecek gibi duruyor. Buralardan artik yavas yavas donusler baslasa guzel olur.

Sabırla bekleyin diyorum hocam
full member
Activity: 219
Merit: 109
September 08, 2018, 04:10:05 PM
Su an ki durum icin ne diyorsunuz arkadaslar, kirar mi buradaki destegi ?

Bende eth a giris yapmayi planliyorum, en son gecen eylul ekim gibi 300 den almistim, sonra hic satin almadim, girelim tekrar.

Yalniz su an bircok coinin grafigi de birbirine benziyor. Cogu saglam direnclerde su an, kirilmasi durumunda baktigim cogu coin 20% daha gevseyecek gibi duruyor. Buralardan artik yavas yavas donusler baslasa guzel olur.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
September 08, 2018, 03:58:29 PM
başık açıldığında çoğumuz hassktr lan dedik o fiyatları görmez ethereum bu saatten sonra.ama bugün geldiğimiz noktada hepimiz artık ne kadar düşeceğini dibi bilmeden bekliyoruz.100 altınıda görürse şaşıranı siksinler halen keşke zamanında satsaydım diyorum uzun ayları geçtim sadece 2 günde 10 bin doların üzerinde kaybım oluştu
newbie
Activity: 84
Merit: 0
September 08, 2018, 02:01:59 PM
İlk duyduğumda ihtimal vermiyordum ama birkaç gündür olanlara bakınca sanırım 100 doların altına inecek gerçekten de. Zaten 100 küsürlere gelmek üzere.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
September 08, 2018, 02:01:42 PM
ethereum da düzelme falan yok bildiğin bodoslama düşüyor. hani icodan etherleri kırsan o ico bitene kadar softcapın dolar karşılığının belki yarısı ico geliştiricisinde kalacak. 100 dolar altı ethereum için hayal değil. ama oraya gelmeden önce güçlü bir yükseliş yapmasını bekliyorum. ama uzun sürecek türden değil.

valla felaket tellalları sürekli açıklama yapıyor. bir daha bitcoin 20 bin doları göremeyecek diyenler falan var. benim fikrim bitcoini artık tether bile yükseltemiyor. öyle küçük kalıyor zıplamaları. bu kadar küçük zıplamalar 5800 altına düşüş olasılığını bence güçlendiriyor.

20,000 dolardan itibaren bitcoin grafiğine bakın. hep bir öncekinden daha küçük tepeler yapıyor.
member
Activity: 1106
Merit: 25
September 08, 2018, 01:59:51 PM
Bu hızla giderse 100 doların altına inecek gibi. BTC min sert hareketlerine karşı çok dayanıksız çıktı. BTC yükselirken bile kaybını çabuk toplamadi. Umarım eski günlerine döner
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
September 08, 2018, 01:57:54 PM
Ya arkadaş bahsettiğiniz adam bitmex ceosu. Yani kısacası 7-8 aydır piyasanın mkan kaldıraçlı işlemleri yapan borsanın tepe ismi. Btcden yediği ekmek tükenmek üzere. Sıra ethereumda bu yüzden fud yayıyor. Birse vitaliğin açıklamalarını öarpıtarak fud yaydılar tam oldu. Şu an piyasa %5 düşerken ethereum %7-8 düşüyor. Öyle öldü bitti bir şey yok. Genesis bloktan ber hareket etmeyen hesap bile ethereum sattı. Boğabildikler kadar boğacaklar. Ama unuttukları bir şey var. Ethereum bu fiyatlarda kalırsa madencilik durucak. Eth ekibi tam zamanında müdahale etti aslında blok ödülünü düşürerek. 2-3 aya göreceğiz neler olucak.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
September 08, 2018, 01:50:47 PM
BitMEX CEO’su Arthur Hayes doğru isabetli tahmin yapmış ethereum can çekişiyor
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
September 06, 2018, 05:48:51 PM
O fiyatlara inmesi için kitlesel bir hareketlerle icoların kendi platformunda ortaya çıkması veya diğer alternatiflere yönelmesi gerekli.
sr. member
Activity: 462
CAT.EX Exchange
September 06, 2018, 05:43:50 PM
miş ile işlem yapamam, Ethereum fiyatının 100 dolar altına ineceğine dair ciddi emareler olmadan strateji değiştirmeyi düşünmem benim fikrime göre Ethereum dip seviyede ve yükselme başlayacak.
newbie
Activity: 167
Merit: 0
September 06, 2018, 04:03:20 PM
Durum gerçekten çok kötü her zaman aynı senaryo 1 ileri 3 4 geri sarıyor altlar söylemiyorum korkunç zarar ettik ama inadına satmayacağım bu saaten sonra ya herro ya merro ya zengin olucağız ya zengin başka çıkar yolu yok.
full member
Activity: 518
Merit: 100
September 06, 2018, 03:45:21 PM
Böyle giderse olabılır ama olursa cok buyuk felaket olabılır kımse artık ınanmaz bu piyasaya ama balınalar sonra guzel ce fıyatı sısırırler gene yenı yemler gelır
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
September 06, 2018, 01:55:07 PM
Bu piyasa da şunu gördük olmaz dediklerimiz oldu.Olacak dediklerimiz olmadı.Yani hep terse gidiyor piyasa.Ne kadar iner bilinmez ama ETH yine uzun dönemde yerini muhafaza edecektir.Vitalik bu krizden de gemisini sağlam çıkaracaktır.Sancılı bir dönem geçiriyor.Pos'a geçme hazırlıkları devam ediyor.Hayırlısı artık.
full member
Activity: 840
Merit: 111
September 06, 2018, 12:54:17 PM
Yorumlara bakınca şunu görüyorum.

-Yükseliş döneminde; ethereum çok iyi çok sağlam, vitalik enstain gibi adam, çok fazla ico'ya sahip, akıllı kontrat falan filan diye devam ederler.
-Düşüş döneminde ; etheremunun amk, bitalik sende scam çıktın, yok abi bitti yükselmez bu lanet para, allah belasını versin.

Diye diye para babaları tam sizi yolma kıvamına getirdiğini anlamak çok zor değil. Smiley
sr. member
Activity: 478
September 06, 2018, 12:30:08 PM
Valla piyasayı eth’siz düşünemediğimden buna çok dayanaksız boş konuşmuş gözüyle bakıyordum. Ama maşallah 220’ye kadar düştük, bu saatten sonra olmaz demiyorum artık.
hero member
Activity: 1092
Merit: 520
Aleph.im
September 06, 2018, 11:14:40 AM
Şimdide 250 dolar altına sarktı malesef Ethereum. Eğer 140 dolar civarına sarkarsa tam 10x değer kaybı yaşamış olacak boğa sezonundan beri.

Bu kadar karamsarlığın sonunda ya öleceğiz ya güleceğiz.

18 ay onceki fiyatina gore de 10x yapmis olur 140 dolar olursa.  Shocked

Piyasaya ozellikle 2017 ortasindan sonra giren tayfa hep boyle soyleniyor orada burada. Yahu bu ETH dediginiz nane 2 yil once 10 dolar 3 yil once ise 50 centti. Market siser sonra patlar. Bu ekonominin en dogal kurali. En tepelerden, 1400 dolarlardan alanlara bakicak olursak halimiz harap zaten. Bak 0.5 dolardan alan hic boyle soyleniyor mu?  Grin

Doğru söylüyorsun, Hatta şöyle ki;

2 pizza yı 10 bin Bitcoin'e alasıya kadar düşme normal karşılanabilir. Netice de yola başladığında fiyatı buydu değil mi ?

Ethereumun madencilik maliyeti 2 sene öncesi ile aynı değil haliye bakış açınız doğru değil.

Ayrıca Ethereum en güçlü altcoin olarak normalden daha fazla değer kaybediyor bunu 1.5 yıldır sadece Ethereum mining yapan biri olarak söylüyorum. Eğer %15 daha değer kaybederse ülkemizde elektirik ile kafa kafaya gelmiş oluyor ve bizim ülkemiz mining konusunda elektriğin en pahalı olduğu ülkelerden değil.

Kac rig var sende?
Pages:
Jump to: