Pages:
Author

Topic: Ethereum 370 gördü ne zaman 100 dolar olur Ethereum 800 gördü ne zaman 8000 olur - page 3. (Read 320 times)

full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Amerika politik olarak düşünüp ethereumu karşı cephe alabilir. SEC falan işin resmi kısmı fakat onlarda tam olarak ne karar verecekleri bilmiyorlardır.
Rusya etkisinden bahsediyorsanız,ethereum bir ülke bayrağının arkasına saklanmadı bence. Vitalik Rusyadan çok avrupa ile kanada ile anılıyor.

Globalde konuşulan şeyler ama bende katılıyorum. Amerika kendi kontrolünde olmayan birşey istemiyor.  
Dün McAfee de sivri diliyle benzer içerikte bir tweet attı.
member
Activity: 756
Merit: 16
Bu işler oldukça karışık. Diyorsun yakında şu kadar olur bir sebep ortaya atılıyor düşüşe geçiyor. Genelde yükseliş zor düşüş kolay oluyor. Bu yüzden pek doğru tahminde bulunmak kolay değil.
full member
Activity: 252
Merit: 103
Bu işler o kadar çabuk olmuyor maalesef. Düşünce iyice düşüren bir tayfa var yükselince de iyice yükselten. Bu kadar tezcanlı olmayan arkadaşlar bir sakin.

Bitcoin 20 bindi düşünce 6'ya 1000 olacak diyenler türemeye başlamıştı. Ne oldu ama aldılar ağızlarının payını. Piyasa bu düşer çıkar o mesele değil ama artık yerleşmiş fiyatlar var, madenciler var, borsalar var, altcoinler var var da var yani çok değişken var. O kadar kolay bitmeyecek merak etmeyin. Ethereum düştükçe aldım düştükçe aldım dışarıda harcayacağım parayı ethere attım dolar bazında kazandım. Çok basit ama çok önemli bir kural var kimse kolay kolay uygulayamıyor. O da:

Düşükken alın yüksekken satın bu kadar.

yaa dostum bu sözlerinde sana okadar katılıyorumki hatta bu sözlerin bana ünli bir borsacı olan waren buffetı hatırlatı adam basit bir şekilde söylüyor para düşerken alınır tabi bu piyasa hakında yalnış tahminlerdede bulundu bu abimiz ama genede saygıyı hakeden bir adam. konumuza gelirsek aynen tezcanlı arkadşlara güzel bir uyarı olmuş bu yazı düşerken alın arkadaşlar birşeyi
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Amerika politik olarak düşünüp ethereumu karşı cephe alabilir. SEC falan işin resmi kısmı fakat onlarda tam olarak ne karar verecekleri bilmiyorlardır.
Rusya etkisinden bahsediyorsanız,ethereum bir ülke bayrağının arkasına saklanmadı bence. Vitalik Rusyadan çok avrupa ile kanada ile anılıyor.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
member
Activity: 172
Merit: 15
önemli olan zirve ve dip noktasını önceden kestirebilmek kesinlikle al satta para var. bide borsasını takip ettiğiniz coin sayısı ne kadar fazla olursa zarar etme ihtimaliniz o kadar azalır ama harcadığınız emek o kadar artar. riski dağıtmak kesinlikle kâr getiriyor
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Çoğu altcoin Ethereum tabanlı olduğu için Ethereum birkaç yıl içinde elbet şuanki seviyelerinden daha yüksek seviyelerde olucak.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Ethereum üzerinde de ciddi bir balina grubunun kümelenmesiyle spekülasyonlar başlamış olabilir. Dikkatli hareket ederek panik satışlardan kaçınmak gerekiyor.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Ethereum üzerinde çok spekülasyonlar yapılıyor, ethereum un uzun vadede güzel kazandıracağına inananlardanım, ama ethereum konusunda sabırsız olmamak gerekiyor sonuçta tüm altcoinler bitcoin üzerinden işlem gördüğü için ethereum da dahil ani iniş çıkışlarda hepsi etkilenebiliyor. O yüzden sabrı olmayanlara göre değil altcoinler.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
arkadaşın düşünceleri gayet yerinde. piyasanın yeşillenmesinin önündeki tek engel btc. o stabil durmadıkça diğerleri artış gösteremiyor
jr. member
Activity: 59
Merit: 10
eth yükseldi düştü 1000 dolara gideceğini bekleyerek elimde tutuyorum.
member
Activity: 252
Merit: 10
Ethereum (ETH)  uçacakta bitcoin buna izin vermiyor baba bitcoin gitmeden hiçbiri yukarıya gidemez bitcoin bize bunu defalarca yaşattı ve öğretti işin ilginç tarafı ise bitcoin e talep düştü eth daha çok kazandıracağını düşünüyor hayel bile olsa 1.sıraya yükselmesini çok istiyorum.
member
Activity: 294
Merit: 11
Bu işler o kadar çabuk olmuyor maalesef. Düşünce iyice düşüren bir tayfa var yükselince de iyice yükselten. Bu kadar tezcanlı olmayan arkadaşlar bir sakin.

Bitcoin 20 bindi düşünce 6'ya 1000 olacak diyenler türemeye başlamıştı. Ne oldu ama aldılar ağızlarının payını. Piyasa bu düşer çıkar o mesele değil ama artık yerleşmiş fiyatlar var, madenciler var, borsalar var, altcoinler var var da var yani çok değişken var. O kadar kolay bitmeyecek merak etmeyin. Ethereum düştükçe aldım düştükçe aldım dışarıda harcayacağım parayı ethere attım dolar bazında kazandım. Çok basit ama çok önemli bir kural var kimse kolay kolay uygulayamıyor. O da:

Düşükken alın yüksekken satın bu kadar.
Pages:
Jump to: