Author

Topic: Ethereum - page 107. (Read 241031 times)

twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
January 11, 2016, 02:43:54 PM
Değerli büyüklerim,
öğle tatili boyunca alım-satımları izledim ve nedense etherum'un 0.00260000 seviyelerini göreceğini düşünüyorum. poloniex de işlem hacmi 800 btc yi geçti. gitçek gibi geliyor bana. Smiley
yorumlarınızı alabilir miyim?

birde neden etherum için bataklıktır diyorsunuz?
O seviyeler icin bikac binlik hacim olusması lazım. Olmucak sey değil ama anlık olmaz.hacimdiz coinde o kadar yukselme hemrn olabilir.
Kim bataklık diyor bilmiorum ama bence alakası yok.
yükseliş için zemin hazırlanıyor gibi 24 saatte 600btclik bir hacim artışı var fakat etherin hareketleri çok sert oluyor dakikalar içerisinde bitebiliyor pump o yüzden gece yatarken emrinizi girip yatın sabaha kötü süpriz yaşamayın ve şu seviyeden girilmez ben geçen ay girdim o ether bataklıktır diyende benim  Grin
Sen para kaybetmedin ama zararın yok.ama etherin icine girince cıkılmıyor orası dogru.hareketli oldugu gunlerde hele trade yapması cok keyifli
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
January 11, 2016, 01:01:56 PM
Değerli büyüklerim,
öğle tatili boyunca alım-satımları izledim ve nedense etherum'un 0.00260000 seviyelerini göreceğini düşünüyorum. poloniex de işlem hacmi 800 btc yi geçti. gitçek gibi geliyor bana. Smiley

O seviyeler icin bikac binlik hacim olusması lazım. Olmucak sey değil ama anlık olmaz.hacimdiz coinde o kadar yukselme hemrn olabilir.
yükseliş için zemin hazırlanıyor gibi 24 saatte 600btclik bir hacim artışı var fakat etherin hareketleri çok sert oluyor dakikalar içerisinde bitebiliyor pump o yüzden gece yatarken emrinizi girip yatın sabaha kötü süpriz yaşamayın ve şu seviyeden girilmez ben geçen ay girdim o ether bataklıktır diyende benim  Grin
twn
legendary
January 11, 2016, 12:43:35 PM
Değerli büyüklerim,

full member
Activity: 168
Merit: 100
January 11, 2016, 06:01:32 AM
Değerli büyüklerim,

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
January 08, 2016, 03:17:39 PM
bu tarz coinlerin yenilikçi özelliklerinden dolayı bitcoin ekosistemine faydalı olacağını düşünüyorum. sonuçta bitcoin şu anki haliyle kalmayacak. bu tip projeler eğer başarılı olurlarsa, bunların başarılı olan özellikleri zamanla bitcoine entegre edilecekler.

yine de ethereum için endişelerim yok değil. örneğin tamamen aslında centralized bir developer ve yönetici tayfasıyla çalışıyorlar, ve burada her şey uncentralized ve open-source denilse bile aslında öyle değil. adamlar isterlerse para lazım diyerek ether sayısını sınırsız bir şekilde arttırabilirler. diğer taraftan bildiğim kadarıyla şu anda bu teknolojiyle somut biçimde çalışan ve kullanılan bir uygulama yok. hatta piyasaya sürülecek walletler bile beta hala. tamam adamlar kodlama yazılımlarını piyasaya süreli 6-7 ay geçmiş sadece, ama demek istediğim bir şeyler hala eksik.  

yine de bu projenin hiç geleceği yok, sonu bitshares ya da nxt gibi olacak da diyemiyorum. uzun vadede tüm özelliklerine rağmen, litecoin'den daha mantıklı bir yatırımdır da diyemiyorum.

en iyisi geçmişteki dalgalanmaları analiz ederek, aritmetik limitler kullanarak kısa vadeli dalgalanmalardan faydanmaya çalışmak gibi görünüyor. hele bir de doğru zamanlama ile kraken üzerinden margin trading yapılırsa, sağlam kazançlar getirebilir.

hero member
Activity: 756
Merit: 500
January 08, 2016, 09:54:21 AM
btc nin bu artışı etkiledi mi
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
January 06, 2016, 02:06:11 PM
Smart contracts nedir? Adam akıllı bunları basit şekilde anlatacak biri lazım? Nedir bu smart contractlar yada bu sistem üzerinden yapılabilecek uygulamalar?
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
January 03, 2016, 07:39:43 PM
sonunda pump yemeyen bi ether kalmıştı 0.0022 lere attı daha yukarısı için şuan yeterli hacim yok geri salmaya başlarlar bir kaç saate

Üstün körü bakmışım olaya. Cidden btc nin rüzgarına kapılmışken insan neler kaçırdığının farkına varamıyormuş. Bir ara 0.0018 den alsammı düşer mi stresi yaşamıştım. 0.0023 lere dayanmış . Bu geceden itibaren artık altcoin lere bakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Bu stabil btc seyri çok canımı sıktı  çoook...
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
January 01, 2016, 03:40:28 PM
Bu söylediklerimiz ethere has bir durum değil. Son 2 ayda birçok altcoin bu hareketi yaptı. dash,monero, litecoin vs. Grafikleri incelerseniz görürsünüz.
twn
legendary
January 01, 2016, 02:59:28 PM
Cok ilgilenemiyorum crypto dünyasıyla ama ether icin bu seviyelerin hala dip oldugunu dusunuyorum. Kimseye alın yada satın demem.ama brnce bu aralar yukarı atabilir btc stabil gittigi heran ether yukseliş yapıyor

benim takip ettigim kadari ile btc iyi cikis yaptiginda bakiniz 460$ seviyesi ether 185-190 a kadar geriledi. geri toparladi tabiki ama 1 aylik periyodu incelersek ivme olarak btc cikis yasadiginda ether dususe geciyor.

Tam benim dediğim sey.btc sabitken ether yukseliyor, btc yukselirken düsüyor sebebide btc yukselirken insanlar btc de olmak istiyor yatay giderken etheri hacmi ve gelecegi nedeniyle tercih edip risk alıyorlar. Sus sıralar btc de yataya yakın seyir var. Ether yukarı yönelebilir diyorum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
January 01, 2016, 12:00:39 PM
Cok ilgilenemiyorum crypto dünyasıyla ama ether icin bu seviyelerin hala dip oldugunu dusunuyorum. Kimseye alın yada satın demem.ama brnce bu aralar yukarı atabilir btc stabil gittigi heran ether yukseliş yapıyor

benim takip ettigim kadari ile btc iyi cikis yaptiginda bakiniz 460$ seviyesi ether 185-190 a kadar geriledi. geri toparladi tabiki ama 1 aylik periyodu incelersek ivme olarak btc cikis yasadiginda ether dususe geciyor.
legendary
January 01, 2016, 08:34:37 AM
uzun vadede olabilir ama altcoin piyasasında uzun vade double risk demek kısa vadede dip fiyatı 18 19 arası olarak görülebilir.25 den alışlarım var her düştüğünde tekrar alım yaptım ve zararımı kapattım bir sonraki yükselişte mevcut karımı katlamış oluyorum
twn
legendary
January 01, 2016, 06:44:06 AM
legendary
December 30, 2015, 03:36:57 PM
sonunda pump yemeyen bi ether kalmıştı 0.0022 lere attı daha yukarısı için şuan yeterli hacim yok geri salmaya başlarlar bir kaç saate
sr. member
December 12, 2015, 01:37:59 PM
0.0015-0.001 arası toplamayı düşünüyorum. BTC fiyatı düşünce bunun fiyatı artacaktır.
5 günde %50 kâr. "Hava ne kadar güzel ya".
https://www.youtube.com/watch?v=eIREwMbq_B8

Çok iyiymiş. Uzun zaman önce çıktım Ether den. Btc deyim. Btc fiyatı oynak olunca gözüm altcoinleri görmüyor bu aralar.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
December 12, 2015, 01:21:13 PM
0.0015-0.001 arası toplamayı düşünüyorum. BTC fiyatı düşünce bunun fiyatı artacaktır.
5 günde %50 kâr. "Hava ne kadar güzel ya".
https://www.youtube.com/watch?v=eIREwMbq_B8
legendary
December 12, 2015, 10:22:36 AM
ethereum geri toparladı zararı minimize ettik 28 lere satış koydum o kadar bekledik btc fırsatlarını kaçırdık şimdi karsız çıkmak olmaz
sr. member
December 11, 2015, 07:59:28 PM
Altconlerde durum nasıl ?Uzun zaman önce bıraktım altcoin işini çoğuda saman alevi gibi çıkıp sönüyordu şimdi var mı hareket?
pek bi fark yok halen aynı eski dogenin  yerini ethereum almış pot karma vs onların yerinede minik minik coinler türemiş ve söyledğin gibi saman alevi hepsi

doge nin yeri bambaşka bence. Tamam ethereum yeni bir teknoloji ama dogenin populerliğinde değil.

Doge nin neden yeri bambaşka?
Teknolojik bir yenilik mi sunmuş?
diğer coinler den farklı olarak ne sunmuş topluluğuna?
bende tam aksine cointellect den sonra doge nin döneminin bittiğini ve artık hayretmeyeceğini düşünüyorum.

Aksine cointellect iyice dogelerin degerinin düşmesine neden olmuştu. Millet ordan gelen dogeleri exchange lerde çakıp çakıp duruyordu.
Doge en başta "şirin" geldi kullanıcılara. Sevilmesini sağladı.
Ethreum tamam çok farklı kulvar ama doge nin basitliği şirinliği yok bence. bilimsel bir açıklama olmadı bu ama eminim benim gibi birçok insan basit ve şirin bulduğu için köşede doge tutmaya , alıp göndermeyi de seviyordur. Herşey de teknolojik yenilik değildir. şahsen riple vs.. çok yenilikçi şeyler çıktı ama birçok kişide "karmaşık" olmasından yakınır. Bazen basitlik şirinlik herşeydir Smiley
sr. member
Activity: 574
December 10, 2015, 01:28:22 PM
Altconlerde durum nasıl ?Uzun zaman önce bıraktım altcoin işini çoğuda saman alevi gibi çıkıp sönüyordu şimdi var mı hareket?
pek bi fark yok halen aynı eski dogenin  yerini ethereum almış pot karma vs onların yerinede minik minik coinler türemiş ve söyledğin gibi saman alevi hepsi

doge nin yeri bambaşka bence. Tamam ethereum yeni bir teknoloji ama dogenin populerliğinde değil.

bende tam aksine cointellect den sonra doge nin döneminin bittiğini ve artık hayretmeyeceğini düşünüyorum.
Teknolojik olarak litecoin'den farksız. Litecoin'in birebir klonudur hatta. Üzerinde geliştirilme vs de yapılmıyor.
AMA;
Bitcoin'den daha hızlı büyüyen genç ve dinamik bir komünitesi var, Bir çok şeyi başardı bu komünite. Jamaikalı ekipten tut da Afrika'ya su sağlamaya, nascar yarışlarından tut da "uzaydaki ilk kripto para"ya kadar...
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
December 10, 2015, 08:23:43 AM
pek bi fark yok halen aynı eski dogenin  yerini ethereum almış pot karma vs onların yerinede minik minik coinler türemiş ve söyledğin gibi saman alevi hepsi

Jump to: