Pages:
Author

Topic: Ethereum Ağı benim için bitmiştir - page 2. (Read 271 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1359
March 09, 2021, 12:46:48 PM
Vitalik gözü yaşli bir biçimde ilk uçakla türkiyeye geliyormuş son dakika haberi olarak geçildi.
Ethereumun ağında çökmeler meydana gelmiş arkadaşın bırakmasından dolayı.

Yaw kardeşim herkes muzdarip bu durumdan adamlar zorla kullandırtmıyolar sana ethereumu, onlarda biliyorlar fee ücretleri çok yüksek ve bunun üstüne güncellemeler getiriyorlar.
Git diğer chainleri kullan. ama öylede böylede o feeyi ödeyeceksin.
Hiç mi altcoinlere girmeyeceksin. Piyasadaki altcoinlerin en az %60ı ethereum tabanlı.
Yani bu haykırışın boşuna.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
March 09, 2021, 12:42:34 PM
Arkadaşlar merhaba 4 yıldır kripto para kullanıyorum ve eth ağı gas fee lerden artık resmen anam ağladı metamask cüzdanımı kullanmayı bırakıyorum. Borsalarda eskisi gibi güvensiz değil. 1 aylık maaşımı 20-30 tane gas feeye veremem kimse kusura bakmasın. EThereum büyüdükçe kendisiyle çelişmeye başladı. Resmen varoluş amacından saptı. Vitalik senin de ta... neyse
Katılmıyor değilim açıkcası. Artık astarı yüzünden pahalı gelmeye başladı bu kadar fee insanları yorar oldu ki bana göre daha da artacak bu. Düzeleceğini sanmıyorum ama içeri deki parayı çekmek için bir süredir fiyatın düşmesini bekliyorum.
jr. member
Activity: 237
Merit: 3
March 09, 2021, 12:41:27 PM
sizleri Avalanche blockchain'ine alalım. Pangolin var bak orda . nefis..
sr. member
Activity: 1288
Merit: 377
March 09, 2021, 12:39:11 PM
Arkadaşlar merhaba 4 yıldır kripto para kullanıyorum ve eth ağı gas fee lerden artık resmen anam ağladı metamask cüzdanımı kullanmayı bırakıyorum. Borsalarda eskisi gibi güvensiz değil. 1 aylık maaşımı 20-30 tane gas feeye veremem kimse kusura bakmasın. EThereum büyüdükçe kendisiyle çelişmeye başladı. Resmen varoluş amacından saptı. Vitalik senin de ta... neyse

Ücretler dahada artarsa cüzdanımdaki altcoinlerimi satamam diye düşünüyorum.
Mesela bir cüzdanımda irili ufaklı 80 tane erc20 var. fee kadar değerleri yok. Eğer fee olmasa ether deltada dökerdim hepsini fakat satamıyorum kaldılar elimde.

İlerde daha büyük bakiylerde bu şekilde mahsur kalır mı diye aklımdan geçmedi değil.
full member
Activity: 268
Merit: 109
March 09, 2021, 11:31:12 AM

Güncelleme: Arkadaşlar hiç bir şeyi bırakamadım aksine şu launchpad muhabbetine seve seve o feeleri söke söke alıyorlar Cheesy . EE vitalik reis ne demiş '' Büyük konuşmayacaksın bu hayatta''.
Pages:
Jump to: