Pages:
Author

Topic: Ethereum aldatmaca mı? - page 5. (Read 4549 times)

full member
Activity: 168
Merit: 100
March 05, 2016, 07:41:21 AM
evet microsoft bir aldatmacayı tescilledi.

Microsoft tescillemek için bitcoin'e nazaran  daha kontrollü bir ağ olan etherum u seçerek beni şaşırtmadı Smiley Kontrolsüz güç güç değildir.
geliştiricisi belli, kaynağı belli, zenginleri belli etherum'un. bitcoin gibi asi çocuk  değil. Kesinlikle bir aldatmaca değil bana göre.
En az bitcoin kadar bilinilir ve kullanılır olacağına inanıyorum ilerde.
member
Activity: 116
Merit: 10
March 05, 2016, 07:33:19 AM
evet microsoft bir aldatmacayı tescilledi.
full member
Activity: 182
Merit: 100
March 04, 2016, 05:56:52 AM
Acikcasi herkeste biraz var bu cekimser bakis. Benim gibi bu isin temelini bilmeyen biri icin her sozun buyuk bir onemi oluyor. Bazi, seyleri ise mantigimla degerlendirmeye calisiyorum. Mesela Ethereum'un bu kadar fazla olusunu yakin gelecekte bitcoinden cok daha fazla bir alana yayilmak suretiyle birakin 70 milyonu, belki de 150 milyonun bile yetmeyecegi ve talebin o oranda artacagi bir duruma gelecegi sonucunu cikarabiliyorum bu cahil kafamla. Elbette tam aksi olup da bir sure bitcoin karsisinda sisip sisip okuze ozenen kurbaga misali patlayabilecegi de ihtimal dahilinde(maazallah) .
Velhasili kim ne derse desin son sozu tepedeki buyuk yatirimcinin hareketleri soyleyecek. Filler tepisir cimenler ezilir
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
March 04, 2016, 04:44:19 AM
Bu başlığın sayfalarca tartışıldığını gördüm global forumda. Bizde ethereum a bakış açısı olumsuz olan arkadaşlar ara ara konulara bir post geçiyor onla okur görürsek yeni bir bakış açısı edinebiliyoruz.
Genel olarak ne düşünüyorsunuz. Gelecek vaadi olduğuna inanıyorum bu yüzden elde uzun süre tutmayı kendime öneriyorum. Ama rakamlara baktığımızda ethereum un 150 m total çıkması bekleniyor 70 milyonu çoktan çıkmış ve hala gpux2 ile bile mining yapılabiliyor. Bu rakamlar ürkütüyor tereddüte sokuyor ama genel olarak proje bazında değerlendirdiğimde destekliyorum. Bitcoin ekibinin projeleri konuşması gerektiği gibi ethereum da sürekli projeler konuşuluyor normal hayata böyle indirgenebilir diye düşünüyorum.
Ayrıca ethereum ekibindekilerin konuşmalarına baktığınızda aynı zamanda çok iyi pazarlamacı insanlar olduğunu göreceksiniz çok güzel laf yapıyorlar (olumsuz anlamda değil) . O yüzden gözümde bir artısı var insanlara anlatabiliyorlar tanıtabiliyorlar. Bitcoin vakfı olması gerektiğinden daha ağır daha katı hareket ediyor.
Scam mı konu başlıklarında görsel paylaşmış bir arkadaş ve ethereum a yapay volume kasıyor denilmiş. Bende coin çıkartsam bende bunu yaparım diye düşünüyorum helede gelecek olduğuna inanıyorsam insanların dikkatini çeksin diye elimdeki meblağı otomatize ederim reklam parası olarak görürüm.

Sizler ne kadar yakınsınız ethereum a aldatmaca çıkabilir mi? Ne kadar iyi tanıyoruz?
Pages:
Jump to: