Pages:
Author

Topic: Ethereum ağında sorun mu var 3 gündür token gönderemiyorum - page 3. (Read 354 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bu aralar böyle şeyler olabilir Casper güncellemesi çıkmıştı ethereum networkü için işeyişe entegre ediyorlardır herhalde diye düşünüyorum. Safelow gas miktarı su an icin 8 gwei görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda 1-2 seviyelerindeydi. Bir hareketlilik var
member
Activity: 602
Merit: 12
Hocam gas ethergasstation da 3 4 iken ben 30 bile yaptım yine gitmiyor tx de bile gözükmüyor nasıl sizin kiler gidiyor anlamış değilim. Bence kesin bir sorun var hatta bazı ico sahipleri bounty tokenlerinizin bile atamıyoruz diye mesaj yazmışlar Telegram adreslerine
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
gas miktarı yüzünden oluyor bu gereken miktara bakmadan düşük bir şekilde gönderildiğinde günlerce bekletebiliyo ki 4 gündür beklemede olan bir işlemim var
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Hiç bir sorun yok. Son 1 haftadır defalarca hem eth hem token  transferi yaptım dakikalar içinde gitmesi gereken yerlere ulaştılar.
Tx falan var mı bi kontrol edelim. Ne aşamada pending mi?
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
Bende de var aynı problem. 4 gün oldu transferi yapalı. Ethereum ağında bir sorun varmış. Kedicikler oyunu çıktığında da böyle olmuştu. Düzelir yakın zamanda umarım.
member
Arkadaşlar yorumu olan yokmu 4 5 gündür beni deli etti. Çok ilginç benden başka arkadaşlar da aynı sorunu yaşamaya başlamış. Tx  de vermiyor yani göstermiyor
member
Merhaba arkadaşlar 3 gündür ethereum tabanlı tokeni borsaya atamıyorum. gas 20 bile yaptım gitmiyor neden acaba sorunu anlamadım. ethergasstationda gas limiti 3 gösterirken bile 10-20 yaptım yine gitmiyor
 Transaction Information

Sorry, we are unable to locate this Transaction Hash

sürekli böyle diyor
Pages:
Jump to: