Pages:
Author

Topic: Ethereum Apple’ın Geleceği Olabilir - page 2. (Read 278 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Apple amerikan markası ethereum Rus menşeli bu yüzden ikisinin ortaklık içerisinde olmasının zor olacağını eğer apple bir kripto para ile iş yapacaksa Bitcoini tercih eder diye düşünüyorum.
full member
Activity: 546
Merit: 100
ethereum her şeyin geleceği olarak görünüyor bu aralar piyasanın da geleceği için parlak günlere imza atacak diye bekleyen bir sürü insan var.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Applein bu tarz bir ise girecegini dusunmuyorum. Cunku oldukca gereksiz olacaktir. Hemde ethereumla.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Bunu oturup zamanla gorecegiz. Umarim ikisi icinde guzel sonuclanan gelismeler olur.
member
Activity: 448
Merit: 12
Bu yazılanlardan Apple şirketinin haberi var mı acaba? Böyle durumların dillendirilmesi bile Apple'ı zorlayabilir ben o nedenle şu an böyle bir düşünce içinde olduklarını zannetmiyorum.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Blockchain teknolojisi şimdiden çoğu ülke ve şirketler bünyesince kullanılma ve entegre olmaya başladı. İlerleyen yıllarda bu kullanım artacak.  Ve blockchain platformu olan Ethereum ve Bitcoinde kullanımını arttıracak. Blockcahin günümüzdeki var olan en önemli teknolojilerden bir. Ve uzun süre buna kayıtsız kalamayacaklar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Böyle gelişmeler güzel olabilir ama amerika ve ethereum ilginç geliyor bana ve özellikle applenin ethereumu seçmesi daha da riskli başka coin seçselerdi bari .
newbie
Activity: 155
Bu haberlerin kaynakları falan doğru mu? İlk çıktığında almıştım sonra hic kullanmadım diyen steve wozniak değil miydi? Sanki böyle asparagas haberler gibi geliyor bunlar.
newbie
Activity: 112
Ethereumda bende gelecek görüyorum. Apple olur mu bilinmez ama gelecek var . Btc nin tek rakibi şuan.
newbie
Activity: 159
Ethereum her geçen gün populerliğini arttırıyor future işlemlere girmesi başta pek olumlu etki yapmaya bilir belki ancak sonradan daha da yaygınlaşmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum.
member
Activity: 308
Merit: 10
Ethereumun bitcoinden farkıda bir platform olması onu farklı kılan özelliği bu ama değer olarak bitcoine yaklaşır mı? Zannetmiyorum. Ethereumun sırf apple için değil diğer telefon markaları içinde artıları olabilir.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Ethereum için de kripto paraların Apple'ı diye bir açıklama vardı. Yine aynı kişiydi galiba. Son zamanlarda Bitcoin'in fiyatının yükselmesiyle alım gücü düştü bizim gibi insanların. Bu yüzdende Ethereum'a yönelmeye karar verdi bir çok kişi.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Bu tarz haberler piyasa açısından oldukça önemli, ayrıca ethereumun geleceği ve değerlenmesi açısından da önemli. Bütün bu haberler gelecek için umut verici.
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
Bir blockchain platformu olan Ethereum,İconic teknoloji şirketinin söylediğine göre Apple‘ın geleceği olabilir.

Forbes‘e göre, Steve Wozniak, bu hafta Viyana‘da düzenlenen ve 5.000 den fazla katılımcının olduğu WeAreDevelopers konferansında böyle bir açıklamada bulundu.

Ethereum’a çok geniş yelpazelerde iş yapma olanağı sağlayan bir platform olduğu için ilgi duyuyorum diye ekleyen Wozniak, Apple‘ın uzun vadede bu platform sayesinde daha başarılı olabileceğini düşündüğünü de sözlerine ekledi.

CCN‘nin de bildirdiği gibi, Wozniak uzun zamandır bitcoin ve diğer cryptocurrencylerin hayranı olmuştur ve geçmişte yaptığı açıklamalarda bitcoin‘i çok değerli bir yatırım kaynağı olarak gördüğü için sıkça övmüştür ve yakın zamanda bitcoin ile ilgili şöyle bir açıklamda bulunmuştur:

“Bitcoin dolardan daha iyidir çünkü dolar politik sebeplerden ötürü sık sık manipüle edilmiştir ve manipüle edilmeye devam edilecektir.Farklı bir bakış açısından bakacak olursak bitcoin’in değerini şu şekilde de anlatabiliriz: Evinizin maddi olarak bir değeri vardır ve bundan uzun bir zaman sonra evinizin yine bir değeri olacaktır,hem de fiyatı artış göstermiş bir şekilde”

Yakın bir zamanda dolandırılan Wozniak artık spekülatif bir yatırım olarak görmediği ve blockchain teknolojisinin kullanılabilirliğini denemek için kullandığını söylediği fonlarda bir bitcoin ve iki ether tutmaya devam ediyor.Güvenlik problemlerinin çözüldüğü dönemlerde de tekrar yatırımlara devam edeceğini söylüyor.

Kaynak: www.ccn.com
Pages:
Jump to: