Pages:
Author

Topic: Ethereum Classic - page 8. (Read 33065 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
August 11, 2016, 08:42:27 AM
Hala düşüyor, ne yaptınız ne yapalım ne yapacaksınız..
ibrahim çok yüksekten, çok miktarda aldın herhalde etc'den. Canını sıkma yükselecek.. bende de var

O arkadaşın durumuna faydası nedir sizde ki ETC miktarının?

Neyse.

@ibrhmsny normalde riskli olan bir piyasada bide böyle anormal bir coine karşı kimsenin sezgiden öteye geçecek tahmini olamaz. Bende elimde bulunduruyorum, ama benim miktarlar polodan geldi satın almadım, ben durak olarak kendime 0.008 i belirledim fakat gidişat hiç o taraflara doğru değil, muhtemelen bir sonraki dump öncesi 40 ve 60 arasında zirve yapacaktır eğer sizi kurtaran bir noktaysa emri şimdiden girin ve hızlı gerçekleşmesini ümit edin. Gerçekleşmeyebilir de...
hero member
Activity: 742
Merit: 501
August 11, 2016, 08:32:03 AM
ibrahim çok yüksekten, çok miktarda aldın herhalde etc'den. Canını sıkma yükselecek.. bende de var
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
August 11, 2016, 02:01:38 AM
Ethereum konusunda yazdığım aynı mesajı ilgili konu olduğu için burada da tarihe bir not olarak düşmek istiyorum. Smiley

Kişisel kanaatim, ETC'nin ETH karşısında sürekli önemli bir aktör olarak varlığını devam ettireceğine inananlardanım.
full member
Activity: 238
August 11, 2016, 01:54:32 AM
sr. member
Activity: 280
Merit: 250
August 10, 2016, 05:28:20 PM
Ben hemen olecegini dusunmuyorum. Olaya balinalarin gozunden bakin. Balina ne ister? Fiyat dusup topladiktan sonra alim yapacagi zaman herkesin oyuna dahil olmasini ister ki coin daha da yuksege ciksin o da yuksekten satsin. Bu balina aptal mi da gidip baska coini pumplamasin? Etc yi yine pumplayacak cunku insanlar olaylarin eskisi gibi olacagini dusunup parasini etc ye koyacak. Kucuk yatirimcilari pump dalgasina almak daha kolay etc de. Tam da balinanin istedigi sey bu.
full member
August 10, 2016, 05:04:13 PM
Etc yükselirken, burada yükseliyor demeyi yasaklıyorum.
2 defa dedim ikisinde de bir daha o noktaya gelmeden devamlı düştü.
Yok yükselme filan, düşüştür o Smiley
sr. member
August 10, 2016, 04:55:09 PM
Tren kalkiyor galiba Cheesy Ethereum biraz durdu ayni sekilde etc nin dususude durdu. Umarim pump gelir.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
August 10, 2016, 04:20:38 PM
Ya balinalar çok sağlam bir tezgah kuruyorlar, ya da etc bitmek üzere. Kestirmek çok güç. Bakalım neler olacak?

dump icin balina etkisine gerek yok ki? markette 100k etc lik tekil satis islemleri yer aliyor zaman zaman. hack coinlerin yer aldigi adreslerde de hareketlilik oldugu soylentileri vardi.
artik pump icin balina etkilerini bekleyecegiz ama hack coinler mudahil olduysa dusus trendinin bozulmasi uzun surecek bence

Arkadaşlar neden sürekli birilerinin ne yapacağını konuşuyoruz. Bu kadar çaresiz bir durum mu var, her şey başkalarının elinde mi?
Ya da şöyle söyleyeyim bu başkaları her şeye bu kadar hakim mi?
Bu kadar kudretliler mi?
Bir coini istedikleri yere çıkarıp indirebilirler mi?
Evet bazılarının elinde çok paralar olabilir ancak diğer insanların hiç mi etkisi yok?
Sürekli tutturmuşsunuz bir balina diye..

sen ben 100 coin alir 0.1btc lik kazanc icin %30 artis bekleriz, ama gucu olan %3-4 lik bir kazanc ile binlerce dolarlik kar elde eder. hem de bunu bizim gibi saatlerce acaba etc ne oldu diye monitor basinda beklemeden, hazirlanmis scriptlerle metotlarla onceden programlanmis emirlerle gerceklestirirler.
bosuna dememisler zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis hesabi yani Smiley
full member
August 10, 2016, 04:08:24 PM
Arkadaşlar neden sürekli birilerinin ne yapacağını konuşuyoruz. Bu kadar çaresiz bir durum mu var, her şey başkalarının elinde mi?
Ya da şöyle söyleyeyim bu başkaları her şeye bu kadar hakim mi?
Bu kadar kudretliler mi?
Bir coini istedikleri yere çıkarıp indirebilirler mi?
Evet bazılarının elinde çok paralar olabilir ancak diğer insanların hiç mi etkisi yok?
Sürekli tutturmuşsunuz bir balina diye..
sr. member
Activity: 448
August 10, 2016, 03:50:56 PM
Ya balinalar çok sağlam bir tezgah kuruyorlar, ya da etc bitmek üzere. Kestirmek çok güç. Bakalım neler olacak?
hero member
Activity: 714
Merit: 500
August 10, 2016, 03:42:12 PM
Bu hacimdeki bir coinmi bitecek hadi canım güldürmeyin. Keriz Silkeliyorlar milletin elindekini topluyorlar sadece. İlk tahminim 280-300k ya çekecekleriydi. Gerçi bende merak ediyorum nerde dip yaptıracaklar.
sr. member
August 10, 2016, 03:20:59 PM
Boyle bitecegini dusunmuyorum ama biterse fena sictim Cheesy Bence balinalar dusukten topluyorlar. Eskisinden bile saglam pump gelebilir.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
August 10, 2016, 02:52:05 PM
sağlam gömdüler, ama birileride alıyor, hacim olarak etheri yakaladı neredeyse, bu inişin sağlam bir de çıkışı olacak da, nerede dip yapacak orayı tutturmak mesele

sureklı dusuyor. bırılerıde alıyor. kaar etmek ıcın alıp satıyolar desem len dusuyor sureklı kısa surelı kaar yok. bırılerıde sureklı satıyor amac ne anlamadım Smiley 0.002 ye kadar cekıcekler gıbı gozukuyor. sonrası ne olur bılınmez. dıp dıye dusunup aldıgım 0.003 un altına ındı. 0.006 yı gordu alıs emrı satıs emrınden fazla dıye satmadım beklıyoruz. su an gırdı gıbı bıze tek beklentım 0.4 ten ve 0.5 ten cok cıddı alımlar olmustu onların pump yapacagını ve 0.8 e kadar cekıceklerını dusunuyorum ama herkez bu sekılde dusunuyor ve ısler hıcte oyle gıtmıyor Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
August 10, 2016, 12:45:22 PM
sağlam gömdüler, ama birileride alıyor, hacim olarak etheri yakaladı neredeyse, bu inişin sağlam bir de çıkışı olacak da, nerede dip yapacak orayı tutturmak mesele
hero member
Activity: 918
Merit: 1001
August 10, 2016, 12:39:27 PM
izlemesi güzel oluyor Cheesy  görücez bakalım
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
August 10, 2016, 12:35:36 PM
herkes 20 seviyelerini almak için bekliyorsa 20 görülmez 25 gibi ümitler biter basarlar bir daha kumara herkes bir ümiini yitirsin bakalım hadi .
hero member
Activity: 918
Merit: 1001
August 10, 2016, 10:01:26 AM
200klarda alım emri koydum ben bakalım ani bir düşüş yakalarız belki Cheesy
sr. member
August 10, 2016, 09:52:09 AM
Herkes ümidini kaybetmeye başladıysa demek ki alım zamanı Wink
full member
Activity: 196
August 10, 2016, 09:08:36 AM
Hacker elindeki güç ile bir oynama yapacak mıdır sizce? Yoksa böyle salına salına 0 layacak mı? Tabii ki öyle olmayacak ama ne olacağını kestirmek güç, 50 seviyelerinden sonra düşüş bekliyordum keriz silkeleme türünde ama bu beklediğimden fazla oldu  Smiley
hero member
Activity: 510
Merit: 500
August 10, 2016, 07:08:02 AM
etc bence coin piyasasını alt ust etmiştir. hepimiz kazanma hırsı ile içine girdik çıktık sonuçta bizde alet olduk. bu piyasanın genel olarak yukselmesi için yaygınlaşması gerekmektedir. Konudan bihaber daha çok insanın konuya ilgi duyup işin içine girmesi, kullanmaya başlaması gerekmektedir. Ancak etc gibi bir an 100 aniden 500 sonra yine 100 sonra 700 sonra 50 olan coinler bu tip girişleri engelliyor. Dışarıdaki insanların bu işi saçma bir kumar olarak görmesini sağlıyor. etc den bugun kısa vadede kazandıklarınızın çok daha fazlasını uzun vadede kaybediyoruz aslında.

Evet, daha öncede yazdım, ekmeklerine yağ sürdük.
Kumar mıydı ?
Kimse analiz yapamazdı, çünkü bu kadar sığ bir denizde sadece balinaların hareketleri dalga çıkarıyordu ve bizler sadece dalgalara göre konum almaya çalışan sörfçülerdik.
Dolayısıyla evet kumardı. Ama tatlı parayı kim reddedebilirdi ?  Smiley
Keşke projelerle, üretkenlikle bir şeyler kazanabilsek.
Pages:
Jump to: