Pages:
Author

Topic: Ethereum Classic'e yatırım yapılırmı ? - page 2. (Read 465 times)

member
Activity: 1106
Merit: 25
Bence yapılmaz. İlk başladığım zamandan bu yana 1 yılı geçti. Pek bir işe yaradığını gormedim. İlk başlarda bende elimde çok tuttum bekledim ama beklentilerimi karşılamadı. Ben bıktım sattım. Geçen aylarda airdrobu olacaktı. O bile gereken yerlere gelmesine vesile olamadı
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
etc yi zamanında 1 doların altında özellikle 10-20 bin dolarlık alanlar paraya para demiyor. dolar kuru da uçtu gitti. en iyi zamanlar ucuzlama olduklarında. yatırım yapılır tabi ama ethereum gibi aya uçmayacaktır. ether, bitcoin uçar ethereum classic olsa olsa 100 doları zorlar o da belki.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
ETC adamı kanser eder. Demedi demeyin Smiley
full member
Activity: 350
Merit: 100
Büyük bir sıçrama gerçeklestirmediği için biseyler olması muhtemel degerlendirmeye alıcaksan al ama sadece ethereum classic almak da büyük bir risk degil mi o paraya bence iki kez düşün derim
member
Activity: 238
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
Okadar parayı yatırmam hepsini yatırmam atardım 5K TL filan en fazla ben madencilik açısından üretip tutardım en fazla bu olabilirdi etc yatıracağıma gider sağlam icolara yatırdım en azından daha fazla karı olur.
full member
Activity: 406
Merit: 104
ethereum classic forkları takip edilmesi gereken bir koin olarak lanse ediliyor, ama forklarından hiç ama hiç para bırakmıyor, en son olan fork koini 50 cent civarı idi 1 tanesi
full member
Activity: 686
Merit: 101
ETC alım satım ilgi alaka işini çoktan kestim. Bir türlü yürümüyor. Proje yöneticilerinin hareketleride çok sempatik gelmiyor. Belki bir issim değişikliği ile falan yenilenmeleri lazım.
full member
Activity: 756
Merit: 104
En baştan etc alanlar hala tutsa olur ama yok be kardeş hayır gelmiyor etc den çok iyid projeyi yönettiklerini düşünmüyorum yani en azından eth ile aralarında 5 de 1 falan bir oranı yakalamayı başarmaları lazımdı.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
İlk poloneixe girdigi gün 0.5 cent civariydi yatirim yapmistim. Guzelce çaktılar satıp kaçtım. 1.5k tl 40x olacakti simdi. Nakit olarak yatirim yapma taraftari degilim madencilikten gelenleri bekletirim ancak. Nakitle alinacak kaliteli coinler mevcut. Bkz: eth, bnt.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Hocam 7-8 ay kadar aralıksız ETC kazmış biri olarak söylüyorum kazmayın, ben her türlü desteği verdim etc ye,  harbiden bir yerlere gelir diye kenarı istifledim, sonra da sattım, beklenecek koin değil ETC, eski olayı kalmadı artık
sr. member
Activity: 714
ETC net pişmanlıktır nasıl bir token dir arkadaş aylardır bir pump yapmaz mı? Fork söylentisinde dahi kımıl kımıl anca yürüdü o da yurudu sayılmaz uzak durun derim.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Yapılabilir bence madencileri var ve cobfazla artıs göstermedi potansiyeli oldugunu düsünüyorum ama cok büyük bir yatırımdan bahsettiğin için hepsini de etc ye yatırma derim
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Geçen bitcoinin artışı sayesinde dolar bazında epey kar etmiştik. Şu an için fork söylentisi dışında bir neden yok. Trend olursa girilebilir.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Ethereum classic her zaman benim icin yeri ayridir.  Bir miktar elimde vardir.  Ne olur ne olmaz diye tutuyorum. Ayrica hediyelik altin misali dagitiyorum.  2 ay sonra arkadasimin bebegi dogacak soz verdim onlara 1 tane etc vercem diye. 
full member
Activity: 602
Merit: 118
hiç zannetmiyorum bir önceki airdrop olayında bile çok ciddi fiyatlanmadı. çoğu yatırım yapan kişiyi verem etti. bazı kimseler neredeyse zararına sattı.  bir zamanlar bende alıp çok ciddi yerlere gelir ümidiyle elimde tuttum ama bir cacık olmadı. yine de etkilemiş olmayayım. bugün bcn örneğinde gördük uzun süre yatan bcn nasıl olduysa binance ye girdi ve uçtu. belki etc de böyle bir şey yapar nasip meselesi...
sr. member
Activity: 434
Yüksek bir meblağ söylediğin için kimse kesin olarak yatır ya da yatırma demez diye düşünüyorum üstelik ethereum classic için insanların kafasındakiler de tam şekillenmemişken zor bir ihtimal yatırım fikri vermek bu konuda.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Bununla ilgili görüşümü önceki postta yazdım tekrar etmeden şunu sorayım: ETH bi platform icolar eth ile yürüyo bi işlevi var pekii bu etc eski halinde muhafaza ediliyo iyi güzel de ne işe yarıyo kim kullanıyo bunu ?
member
Activity: 210
Merit: 10
Hocam yapılmaz, 3 ay da bir bir sürü haberle ortaya çıkıyorlar ama gerisi bir türlü gelmiyor, zamanında fork zamanı 40 dolara kadar çıktı ardından tıkandı kaldı
full member
Activity: 392
Merit: 101
Ben Ethereum un daha sağlam olduğunu düşünüyorum, neticede etc den forklanarak oluşturulan coin daha fazla yatırımcıyı kendisine çekti ve değerini yükseltti. Uzunca bir süre de bu ivmeyle devam ederse süper olur.
full member
Activity: 286
Merit: 100
Bu coinin pek tavsiye etmem. Ether alın daha iyi ne yapacaksınız  etc yi. Ha dersin ben alıcam elimde birkaç sene bekletebilirim o zaman olur ama bana kalırsa uzun süre beklemeye değecek bir coin olduğunu düşünmüyorum.
Pages:
Jump to: