Pages:
Author

Topic: ethereum erush - page 2. (Read 445 times)

legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
March 23, 2020, 05:56:07 AM
" Hatta mesela bir de Sistemkoinde de listeleniyor bu token arkadaşlar, Sistemkoin de biliyorsunuz Türkiye'nin en büyük altcoin borsalarından bir tanesi.."
" Yani bir proje yerli olsun, yabancı olsun, ama inanılmaz bir algoritması olsun, ya da son derece dandik bir pazarlama hilesi olsun, ne olursa olsun, yeni bir tokena, sıfır kilometre bir tokena ilk günden girmek büyük bir nimettir çünkü yani çok düşük olduğu için hacimler, borsalardaki emir defterlerinin derinliği çok düşük olduğu için, böyle çok saçma sapan hızlı bir şekilde paranızı katlama şansınız olabiliyor..."
Ondan sonra diyoruz ki, eyvah bu regülasyonlar niye böylesine kararlı bir şekilde dayatılıyor? İşte milletin aklına giren böyle dallamalar yüzünden!

Ethereum Erush konusuna gelince, adı zaten amacı anlatıyor, foruma biraz olsun takılan yemez böyle şeyleri ama silkeleyecek keriz illa bulurlar.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
March 22, 2020, 07:34:43 AM
Bu eleman da Twitter'da iyi takipçi kasmış. Bilmeyen birileri varsa o dediği rush ile millete iyi coin shiller bence. Bu tarz kişilere forumdan inananin çıkacağını zannetmiyorum ama. Twitter da inanacak çok kişi olur maalesef

Ya hocam Türk topluluğunda bu videoları takip eden gerçekten kaç kişi var ki? Gerçi video hitleri hiç fena değil ama ciddi sayılabilecek rakamlarda yatırım yapacak kişiler siteyi incelemeden yapmazlar bunu. Websitesini inceleyen satın almaz zaten bunu merak etmeyin.
member
Activity: 294
Merit: 17
March 21, 2020, 03:27:41 PM
Bu eleman da Twitter'da iyi takipçi kasmış. Bilmeyen birileri varsa o dediği rush ile millete iyi coin shiller bence. Bu tarz kişilere forumdan inananin çıkacağını zannetmiyorum ama. Twitter da inanacak çok kişi olur maalesef
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
March 21, 2020, 02:10:28 PM
Utanmadan sıkılmadan bu videoyu nasıl çekebilir bir insan yahu. Alta yazılan yorumlar hele ki, erushta yatırımı olmayan kripto dünyasında yatırımım var demesinmiş Cheesy Soytarılık..

Allah hiç kimseyi 3 kuruş için bu kadar düşürmesin.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
March 21, 2020, 02:04:33 PM
Olayı olduğundan büyük hale getirmeye gerek yok bence. Kendini uyanık sanan bir kaç kişinin yeni bir keriz silkeleme çalışması. Maalesef globalde olduğu gibi SCAM suçlaması başlığı bizde olmadığından konuyu orada açamıyoruz. Bence daha fazla konuşup prim yaptırmayın bunlara. Youtube videosunu çeken kişiyi de biliyoruz da neyse hakkında yorum yapmayacağım burada. Cevap hakkı yok çünkü.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
March 21, 2020, 01:06:25 PM
Facebook gruplarındada birden fazla hesapla sahte yorum atıyorlar. Tavsiye arayan bir kişiye 5 kişi birden ethereum erush yazıyor.
Forumda duyuru yapmamışlar bu arada. Ya forumdan haberleri yok yada burada konu açılınca topa tutulacaklarını biliyorlar. Smiley
forumda 5 dakıka gecıren bırısı burada dolandırıcılık yapamayacagının farkına varır
member
Activity: 714
Merit: 82
March 21, 2020, 12:17:27 PM
Facebook gruplarındada birden fazla hesapla sahte yorum atıyorlar. Tavsiye arayan bir kişiye 5 kişi birden ethereum erush yazıyor.
Forumda duyuru yapmamışlar bu arada. Ya forumdan haberleri yok yada burada konu açılınca topa tutulacaklarını biliyorlar. Smiley
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
March 21, 2020, 12:11:25 PM
Hala bu tarz işlere kanan kişiler varmı acaba? Peki yarın birgün bu ICO battı ve gitti diye bunun tanıtımını yapanlara yaptırım olacak mı? Diğer arkadaşların da dediği gibi yüzlerce sahte ICO'ların hepsinin kullandığı ortak tema bunlar. Zamanında dünya kadar para toplayıp hepsi kaçmışlardı. Bunun da sonunu diğer ICO'lar gibi olacağından eminim.

Yine de paranız çoksa ve havaya atacaksanız eğer girin ICO'ya sonra da aradan zaman geçtikten sonra buraya gelip ağlamayın ama lütfen...

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
March 21, 2020, 09:13:51 AM
Yani demeyeyim diyorum ama bu projenin başarılı olma şansını gören var mı?

Bir kere eğer keriz silkeleme yapıp para toplayamazlarsa, arkadaşların sermayesinin 10 bin TL bile olduğunu sanmıyorum. Ekip arkadaşlarının tek tek profillerine baktım.

Normalde okula çok takılmam, lisans eğitimi olmayan ama çok iyi işler çıkaran arkadaşlarım var. Bu arkadaşlara bakıyorum, çoğunluğu açık öğretim'de okumuş, bu hadi baz alınamaz diyelim, iş tecrübeleri de yok. 8-9 yıllık yazılımcıyım bu arkadaşların maalesef ülkemizde, kalifiye işlerde çalışma şansları yok. O zaman nerede kendilerini geliştirdiler?

Bu token satılırsa, arkadaşlar para yatıranlara teşekkür edip. Şansları varsa, bir süre onları idare edecek parayı kazanmış olurlar. Tahminen bir arkadaş grubu, liseden de olabilir. Biz niye token çıkarmıyoruz diyerek oturup, ağa düşecek av arıyorlar.

Burada yazdık çizdik, bir sürü kişi Türk kökenli projelerden dolandırıldı. Hiç ekibe ve yapabileceklerine bakmazsanız, bu ekiple tahminen yine dolandırılacaksınız.

Kripto Emre'nin reklamını yapmasına gelince, ben olsam böyle riskli projeleri çok kazanacağımı bilsem dahi kabul etmem. Sonuçta orada para kaybeden insanlar, youtube yorumlarında bol bol küfredeceklerdir. Bu kadar küfür yemeyi göze alıyorsa o ayrı, zaten onu da pek sevmem. Bana aşırı yapmacık, bu piyasadan nasıl ekmek yerim diye dönüp duran biri gibi geliyor.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
March 21, 2020, 03:08:37 AM
youtube videosunu yapan kişi için fazla bir şey demeye gerek yok:

- site çok iyiymiş vs... 10 dolara satın alabileceğiniz hazır ico sitesi.
- sistemcoin: türkiye'nin en büyük altcoin sitesi vs... ne demek lazım?

https://ethereumrush.org/

Solidity Contract programmer : Yasin Aktimur : https://www.linkedin.com/in/yasinaktimur/
    Project Director: Ömer Şakak : https://www.linkedin.com/in/%C3%B6mer-%C5%9Fakak-68b90b19b/
    Coordinator : Mahmut AL: https://www.linkedin.com/in/mahmut-al-95191219b/
    Marketing Manager : Mustafa Musab Özkeleş: https://www.linkedin.com/in/mustafa-musab-%C3%B6zkele%C5%9F-354b0194/
    IOS Developer : Melih Can MAVİŞ: https://www.linkedin.com/in/melihcanmavis/
    Back End Developer : Sergen Maviş: https://www.linkedin.com/in/sergenmavis/

yasin aktimur ismini daha önce udemy'de bir kursta görmüştüm: Sıfırdan bir bitcoin klonu yazarak blockchain'i anlayalım

ben blacknavy'nin sözüne katılıyorum: "akli olmayan adamin cebinde para durmaz"
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
March 20, 2020, 04:04:42 PM
Bende biraz içeriğe değineyim. Daha önce hiç duymamıştım şöyle bir bakayım işe yarar bir şey varsa diye dedim.

- Bir proje yaparken adını neden Ethereum koyarsınız ki? Bıkmadınız mı bundan. Rush deyin işte. Bildiğimiz o isimli bir proje yok.
- Türk ekip biraz caydırıcı sanki. Üstelik daha önce ismini duymadığımız isimler. Bir de 2 kardeş var belli ki. Baya aile şirketi...
- Sistemkoin mi? Listelenecek ilk borsa sistemkoin olarak sitede lanse edilmiş. Sağolun ben almıyım!

Daha proje nedir, ne işe yarar diye bakmama gerek kalmadan vazgeçtim bakmaktan.

Videoyu çekme konusuna gelince. Parayı verin sizde kendinize bir fenomenden video hazırlattırırsınız kolaylıkla...
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
March 20, 2020, 03:12:44 PM
Blockchain.com’un telegram grubunda da Turk borsalari pahali diyip Blockchain kullanimina tesvik ediyordu halbuki Blockchain 2 kat daha pahali..

Adamin işi bu, iş iştir. kanan varsa da uzulmem. akli olmayan adamin cebinde para durmaz.
member
Activity: 714
Merit: 82
March 20, 2020, 03:09:44 PM
Konusu açılmamış forumda açayım dedim, ethereum rush ile alaklı düşünceleriniz nedir?
Kripto Emre isimli kanalda incelemesini gördüm.
https://www.youtube.com/watch?v=tV38RNR9N8c

Kişisel düşüncem;
Video altındaki yorumları okursanız bu yorumların sahte yorum olduğu 200 km'den belli oluyor.
Aslında Youtube'nin kripto para kanallarına engel koymak istemesini anlayabiliyorum.
5 para etmeyen bir projeyi kripto emre isimli tyüksek takipçiye sahip bir adam paylaşıyor. Altına sahte 200 tane yorum atılıyor övgü dolu.
Normal insanlarda buradan oltalanıyorlar.

Proje hakkında yeterince bilgim yok sadece videoyu izledim baştan sona kadar. Kurucuları Türk olduğu için direkt üstünü çizdim zaten. Smiley
Pages:
Jump to: