Pages:
Author

Topic: Ethereum (ETH) - page 33. (Read 64535 times)

legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
May 20, 2016, 02:51:56 AM
παντως ο αντωνοπουλος εχει βαλθει να υπερασπιστει το eth στα tweets που κανει!
πρεπει να εχει χωθει κι αυτος μεσα σαν επενδυτης! Grin
δεν θα με χαλαγε να γινοταν ευαγγελιστης και του eth Wink
hero member
Activity: 815
Merit: 500
May 19, 2016, 06:52:47 PM
Να δούμε και το DAO πως θα ανταλλάσεται με ETH σε 8 μέρες, να υποθέσω σε καλύτερη ισοτιμία από 1:100?  Roll Eyes
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
May 19, 2016, 06:12:54 PM
Εγω πάντως δεν θα πουλήσω θα περιμένω 2-3 μήνες και μετα ίσως
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
May 19, 2016, 05:20:48 PM
δεν μπορούσα να μείνω έξω αν και μπήκα αργά στο 0.024. Δεν θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου αλλά λέω να πουλήσω αύριο γιατί παραδοσιακά το σκ είναι που διορθώνουν αυτά τα bubble. Εδώ που τα λέμε το πολύ πολύ να μείνω στα χρήματα μου αν πέσει πολύ. Ετσι και αλλιώς κερδισμένος είμαι πλέον σε ότι τιμή πουλήσω. Δεν πιστεύω να κάνει τόσο μεγάλο crash.
hero member
May 19, 2016, 09:41:10 AM
Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί αλλά λογικά θα πέσει σύντομα ενόψει BTC Halving ή/και εμφάνισης στα ανταλλακτήρια των DAO, LISK, WAVES κλπ
legendary
May 19, 2016, 09:17:45 AM
και μετα να ευχεσαι να παει σε μονοψηφια νουμερα?
θα ξαναγυρισει αραγε? Wink
hero member
May 19, 2016, 09:12:14 AM
Μόλις είδα την σημερινή ισοτιμία του ETH ήταν σαν να άναψε μπροστά μου μια φωτεινή πινακίδα "ΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ" με χιλιάδες λαμπάκια να αναβοσβήνουν Cheesy
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
May 19, 2016, 03:05:10 AM
Ναι, θέλουν μελέτη αυτά. Thanks for info.

...
Για την ισοτιμία: "Coinbase Exchange is adding Ethereum!" - εξ ου το ξαφνικό μπουμ αυτή τη στιγμή! Προσοχή!...

Edit:
Το σημαντικότερο: Bitcoin $456 --> $448 μέσα σε μερικά λεπτά, λόγω στροφής Coinbase στο Ethereum.
(Δεν χαίρομαι γι' αυτό - πρώτον διότι χάνω χρήματα αν πέφτει το Bitcoin, και δεύτερον διότι δεν βλέπω το Bitcoin και το Ethereum ανταγωνιστικά, όπως κάνουν πολλοί.)
legendary
May 18, 2016, 07:41:52 PM
Διαβάστε μερικά άρθρα...
Το πρώτο νομίζω αν έχετε τεχνικές γνώσεις ότι θα μπορέσετε να το καταλάβετε κυρίως κατά πόσο τα smart contracts σε αυτή την πρώιμη μορφή που είναι σήμερα έχουν φοβερά κενά ασφάλειας. Για να μην παρεξηγηθούμε μιλάμε για ένα project όπως το eth που δεν έχει ξεκάθαρο στόχο και σκοπό όπως είναι το Bitcoin αλλά είναι φοβερά περίπλοκο και νομίζω για την ολοκλήρωση του θα απαιτήσει διπλάσια προσπάθεια.

Ethereum Contracts Are Going To Be Candy For Hackers

http://vessenes.com/ethereum-contracts-are-going-to-be-candy-for-hackers/

και στο marketwatch το άρθρο

This bitcoin challenger is up 1,100% this year — but is it ready for prime time?

http://vessenes.com/ethereum-contracts-are-going-to-be-candy-for-hackers/

και τέλος δείτε ένας χρήστης που ανακάλυψε ένα σοβαρό flaw στην λειτουργία του voting στο DAO

https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/4juu3i/flaw_the_dao_could_make_an_initial_25mm_payout/
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
May 18, 2016, 05:29:33 PM
Και μια και μιλάμε για DAO...

https://bitcointalksearch.org/topic/wings-where-dao-unicorns-are-born-token-launched-1477055

Wings

πήρε και την "έγκριση" της ομάδας του Lisk
legendary
May 18, 2016, 04:11:00 AM
Πάντως θα κλάψουνε μανούλες!

Τώρα στο 1Β θα είναι... στα 2Β ή στα 10Β, έχει να πέσει πολύ κλάμα.

Όσοι καταφέρουν να βγάλουν κέρδος απο αυτή την ιστορία μπράβο τους και μαγκιά τους, για τους υπόλοιπους κανένας οίκτος, θα το πάρουνε το μάθημα τους, ακριβούτσικα αλλά θα το πάρουνε...

Καλή τύχη γιατί θα σας χρειαστεί!
sr. member
May 18, 2016, 03:14:16 AM
Πηγαίνω 50% ETH έστω και πολύ αργά, λόγω ατολμίας.

Τί άλλο θέλει κανείς όταν βλέπει επί μέρες συνεχόμενη άνοδο, κατακλυσμικές δημοσιεύσεις σε mainstream οικονομικά  έντυπα για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και αλλαγή paradigm στις επιχειρήσεις, και τα μεγάλα κινεζικά ανταλλακτήρια να ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι και να αγοράζουν μαζικά για να αποκτήσουν ρευστότητα πριν ξεκινήσουν επίσημα τις συναλλαγές;

Μου φαίνεται ότι πηγαίνει κατ' ευθείαν για ATH, 0.0350-0.0400, ίσως αυτό το ΣΚ κιόλας.

Μετά το τέλος του DAO και αφού μπει και το DAO token στα ανταλλακτήρια κι έχει πάει 0.0350, ίσως γίνει dump όμως.
sr. member
May 17, 2016, 10:49:21 AM
MOON
legendary
May 17, 2016, 07:47:16 AM
η ισοτιμία του ether βασίζεται στις μελλοντικές προσδοκίες και όχι στην χρήση του. Ετσι λειτουργούν και οι μετοχές με μελλοντική προσδοκία.
δεν ειναι ολες οι μετοχες το ιδιο. αλλες ανεβαινουν λογω χρησης-χρησιμοτητας του προιοντος που αντιπροσωπευουν,
 αλλες λογω κερδων που μοιραζονται στους μετοχους, αλλες λογω προσδοκιας χωρις να υπαρχει κατι χειροπιαστο πρωτα
κλπ
legendary
May 17, 2016, 07:12:47 AM
η ισοτιμία του ether βασίζεται στις μελλοντικές προσδοκίες και όχι στην χρήση του. Ετσι λειτουργούν και οι μετοχές με μελλοντική προσδοκία.
sr. member
May 17, 2016, 07:04:42 AM
Ναι, έχεις δίκιο σε αυτό που λες.

Τώρα, για το trading, εκ των υστέρων όλα εύκολα φαίνονται (αλλά αν ήταν έτσι θα είχαμε ανακαλύψει το "λεφτόδεντρο" και θα ήμασταν όλοι πλούσιοι.)

Όσον αφορά το Ether, υπέθετα (και άλλοι) ότι μετά την πρώτη φάση του DAO και όλο αυτό το hype θα είχαμε διόρθωση με απότομο dump.
Έκανα λάθος σε αυτό - είχαμε ακόμη μεγαλύτερη άνοδο.
Ο λόγος είναι, πρώτον ο περιορισμός της προσφοράς (αφού 10-15% των συνολικών Ether δεσμεύτηκαν στο DAO), και δεύτερον το public adoption (Wall Street Journal, Financial Times, Fortune, Κινέζοι κ.ά.) που ανατροφοδότησε το FOMO.

Το DAO τελικά ήταν και θα αποδειχθεί μεγάλο πράγμα, γιατί έκανε τα κέρδη από το Ether, αντί να εξαργυρώνονται σε μετρητά και να φεύγουν, να επενδύονται στο ίδιο το Ethereum οικοσύστημα και να το ανατροφοδοτούν. (Ήδη από τώρα, μέσω του public coverage and adoption, και φυσικά τις εφαρμογές που θα αναπτυχθούν στο μέλλον.)

Τι θα γίνει στην συνέχεια βέβαια δεν ξέρω.
legendary
May 16, 2016, 04:07:14 PM
O ρόλος του bitcoin να κάνει κάποιον πλούσιο από την μια μέρα στην άλλη έχει τελειώσει εδώ και χρόνια αντιθέτως έχει μεγαλώσει ο ρόλος τους σαν αποθεματικό και σαν χρηματοπιστωτικό εργαλείο. Για κέρδος και άμεση χασούρα υπάρχουν τα DAO, eth etc. Απλά να θυμάστε για να βγάλει κάποιος κέρδος σε ένα token με μηδενική πραγματική χρήση θα πρέπει να βρει αγοραστές. Είναι ο χρυσός κανόνας Tongue
sr. member
May 16, 2016, 03:58:44 PM
Kαλά... το DAO ήδη πήγε το Ether από το 160 στο 250... Με Wall Street Journal, Fortune κ.ά. να δημοσιεύουν σήμερα διθυράμβους... OKcoin και Κινέζους να μπαίνουν στο παιχνίδι... Μιλάμε για τσουνάμι...

Και το BTC ακόμη να περιμένει ένα ψωρο-SegWit patch που θα έμπαινε λέει από τον Απρίλιο, και τα long positions να είναι όλα στο κόκκινο.

Σημείωση:
Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, αυτή την στιγμή το πορτοφόλι μου είναι 100% BTC - εκτός από τα ETH που έβαλα στο DAO. Κι ούτε καν άνοιξα εγκαίρως ένα long σε ETH. Έχασα την ευκαιρία λόγω ατολμίας, εξ ου και η τσαντίλα! Tongue
Πάντως, ενδιαφέρον το άρθρο, δεν αντιλέγω, ειδικά άμα έχεις επενδύσει κάπου πρέπει να μελετάς δυο φορές τους κινδύνους.
legendary
May 16, 2016, 03:15:15 PM
Όποιος κρατάει DAO πρέπει να το διαβάσει απο την αρχή μέχρι το τέλος!!!
Φρέσκο φρέσκο μόλις βγήκε απο το φούρνο! Είναι λίγο μεγαλούτσικο αλλά μόνο κερδισμένοι θα βγείτε διαβάζοντάς το!

Is The DAO going to be DOA?

https://steemit.com/crypto-news/@dan/is-the-dao-going-to-be-doa
legendary
May 16, 2016, 12:16:53 PM
καλα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο. ως το No2 νομισμα λογικα πρεπει να μπει παντου!
Pages:
Jump to: