Pages:
Author

Topic: Ethereum Güçlü Bir Ralliye Kurulmuş Durumda - page 2. (Read 336 times)

member
Activity: 238
Merit: 14
ethereum un yükselmesi göstere göstere gelecek gibi duruyor.sanırım yıl sonunda da bazı güncellemeleri var piyasa da iyi olursa şu an zaten değerinin altında gözüküyor biraz yukarı zıplamasında engel görmüyorum
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Bugün sebepsizce yükseliş gösterdi baya şaşırdım btc yerinde sayarken hareket etmeside hoşuma gitti bakalım bir şeyler olacak gibi görünüyor Smiley hayırlısı olsun...
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Yine bir çok kişi fenomen filan her neyse ralli bekliyor bu seferde ters köşe yapıp  btcnin 5500 altından bir yerden dönüp sonra ralli yapacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 124
Merit: 4
diğer başlıkta lee, 2019 sonu demiş, bu başlıkta bu yıl sonu demiş...ortada bir karmaşa var ama bakalım..https://bitcointalksearch.org/topic/tom-lee-ethereum-fiyat-2019-sonuna-dek-1900-dolara-ulaacak-5039933

istenirse olur olmaz diyemeyiz bu hedefleri aşabilir de ama isteniyor mu, plan ne agaların? bence de henüz emekleme aşamasında olan bir piyasada 1 senelik extra ayı sezonuna yer yok! zaten iliğine kadar kuruttular, sömürecek bişey kalmadı, icolar piyasaya çıkmamak için kıçından bahane uyduruyor, masanın altına saklanıyor. altcoinler kandırıkçılık yapıyor, pump yaptım deyip "ceEEE" diyor geri geliyor, böyle abidik gubidik işler yok etf açıklanacak yok ertelendi yok sec şunu dedi btc "hani bana hani bana" demiş bu ne aq

Uyarı için çok teşekkür ederim hocam. Yanlışsa değiştirmek için tekrardan kontrol ettim. Yabancı kaynaklar da kendi aralarında ihtilafa düşmüşler, kimisinde 2019 sonu yazıyor, kimisinde bu yıl sonu. Kaynak olarak aldığım ve belirttiğim Bloomberg'e göre yıl sonu olarak gözüküyor, o yüzden yazıyı editlemedim.

Yorumlarınıza da katılıyorum. Sene başında top seviyeleri görmüşken ve artık bu sektör yaygınlaşıyorken, böylesine bir düşüş ve ardından süreklilik beklemiyordum. Umarım kısa zamanda toparlanır.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
diğer başlıkta lee, 2019 sonu demiş, bu başlıkta bu yıl sonu demiş...ortada bir karmaşa var ama bakalım..https://bitcointalksearch.org/topic/tom-lee-ethereum-fiyat-2019-sonuna-dek-1900-dolara-ulaacak-5039933

istenirse olur olmaz diyemeyiz bu hedefleri aşabilir de ama isteniyor mu, plan ne agaların? bence de henüz emekleme aşamasında olan bir piyasada 1 senelik extra ayı sezonuna yer yok! zaten iliğine kadar kuruttular, sömürecek bişey kalmadı, icolar piyasaya çıkmamak için kıçından bahane uyduruyor, masanın altına saklanıyor. altcoinler kandırıkçılık yapıyor, pump yaptım deyip "ceEEE" diyor geri geliyor, böyle abidik gubidik işler yok etf açıklanacak yok ertelendi yok sec şunu dedi btc "hani bana hani bana" demiş bu ne aq

jr. member
Activity: 124
Merit: 4
Fundstrat Global Advisors'ın iyi bilinen kripto boğası Tom Lee'nin, Bitcoin için 20.000 USD'nin üzerine çıkacak tahminin doğruluğunun kanıtlaması için sadece 3 ayı kalmış olsa da, şimdi rotasını Ethereum'a çevirmiş durumda.

Piyasa kapitalizasyonuna göre iki kripto para birimi, bu sene şimdiye kadarki en yüksek seviyesinden bu yana %80'in üzerinde düşüklükte işlem görmekte.

Ancak, şimdi, Lee, “Bir trendin tersine dönmesini ve güçlü bir ralli yapmasını” düşündüğüne inandığını söyleyerek Ethereum için bir atılım beklediğini dile getirdi.

CNBC'ye göre, Lee Perşembe günü müşterilerine bir notla kripto para birimi ile ilgili görüşünü dile getirerek, Ethereum'un diğer kripto paralara nazaran yükselişindeki gecikmeye dikkat çekti ve bu yüzden daha yüksek bir tersine ivme beklediğini belirtti.

Lee, Bloomberg'in açıklamasına göre, yıl sonunda Ethereum'un 1900 dolar seviyesine ulaşmasını bekliyor. Şu anda 222 USD civarında işlem görüyor.

Ayrıca, Ethereum'u çevreleyen yatırımcı duyarlılığının “aşırı derecede olumsuz” olduğunu ve zayıf performansının piyasada “teslimiyet belirtisi” olduğunu söyledi. Lee ayrıca, bu yıl Ethereum'un satılmasının, esas olarak Ethereum üzerine inşa edilmiş, ancak daha sonra kendi blok zincirine geçen yerel kripto para birimi EOS yüzünden olduğunu da sözlerine ekledi.

Al-sat yapanların bildiği gibi, bir piyasadaki “kapitülasyon”, tüm piyasa katılımcıları bir varlıktan vazgeçtiğinde ortaya çıkar, normalde bir dipte bir sonraki ayağın oluşturulması için bir temel oluşturulduğuna dair bir işaret meydana gelir.

Şahsi olarak bir fikir beyan etmiyorum, sadece Bitcoin ve Ethereum için yaptığı tahminlerin doğru olmasını umut ediyorum. Tecrübeli arkadaşların konuyla alakalı görüşleri varsa paylaşmalarını rica ediyorum.
Pages:
Jump to: