Pages:
Author

Topic: ETHEREUM GÜNLÜK YAŞAMDA KULLANILMAYA MI BAŞLIYOR ? - page 2. (Read 1026 times)

member
Activity: 82
Merit: 10
Herkesin dediği gibi ben de ethereum a çok güveniyorum. Önü oldukça açık, özellikle son değişikliklerden sonra. Btc de yaşanacak bir deprem ethereum u zirveye çıkarabilir.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
İlk başta teleffuzu zor birisine bahsedeceksin o ne abi derler. Bitcoin transferi yavaş olmasına rağmen biliniyor ether transferinin hızlı olması son kullanıcıya ulaşması için hiçbir anlam ifade etmiyor başlangıçta.
Cüzdan kısmına katılıyorum bende bundan yakınıyorum mew ile olacak iş değil yeni üyelerin yedek almamasından dolayı paralarını nasıl kaybettiklerini görüyoruz normal ilgisi olmayan birisine düzgünce anlatsan bile kayıp yaşaması bence kaçınılmaz olur. Fork ile uğraşmak yerine ilk önce güzel kullanışlı cüzdan çıkartmaları iyi olurdu. Sonrasında bozdurma ve alma işi zor borsadan anlamayanlar için çok zor.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Görünen  o ki, şu an gelecek Ethereumda, bunun için neredeyse tüm kriterleri karşılıyor,
Hacmi büyük, oyuncak edilebilecek bir emtia değil,
Teknik olarak gelişkin ve güvenilir,
Günlük hayata uyum sağlayabilecek hıza erişmesine (kastım mesela postan ödeme yapma hızı) az kaldı, muhtemelen her güncellemede daha da hızlanacak
Arkasında büyük bir topluluk desteği var
-----
Neredeyse tüm kriterler dememdeki bana göre en büyük eksisi ise bilinirliğinin bitcoine kıyasla çok düşük olması. Bu piyasayla ilgilenmeyip ethereumu duymuş birisine denk gelme ihtimali düşük, oysa bitcoini (ne olduğunu bilmese de) duymayan az kaldı.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Ethereum son segwitten sonra efsana hızlandı zaten hızlıydı fakat bu fiyat düşüşü çok saçma insanlar btcgold için ethereum satıyor btc forklarında genelde en çok değer kaybını eth yaşıyor
full member
Activity: 168
Merit: 100
su anki seviyesi 700$ olmasi lazim ama 300e bile cikamiyor? btc forku bu kadar mi onemli ki tum altcoinlerin canini okudu.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
eth geleceği yeni btc olacak kadar iyi marketcap token kısmına bakara net bir şekilde zaten anlaşılıyor ilk 100 tokenın 90 tane eth asseti.
eth tokenlerinin değerinin yükselmesi eth de aynı oranda yüsekticektir. 2018 yılı böyle olacak diye düşünüyorum özel bir durum yaşanmadığı taktirde.
özellikle devletlerde önünü açarsa bu piyasanın burdaki artakadaşlarla zenginler klübü kurarız artık Cheesy hepberaber paraları yicek bir yer lazım
full member
Activity: 490
Merit: 100
Eth cok hızlandı transferler hemde gas price 1 de iken bile btc forkuna denk gelmeseydi eğer eth güncellemesi artış gelecekti bence
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Eth her türlü to the moon artık, sadece zamanı değişir.
member
Activity: 83
Merit: 10
Günlük yaşamda kullanılmaya en yakın coin ethereum mu ?

Herkesin bildiği gibi eth forkundan sonra eth işlemleri inanılmaz şekilde hızlandı ve buna bağlı olarakta fee ler azaldı.Btc ile kıyas edilmeyecek kadar hızlı ve ucuz şuan eth transfer etmek, bu da akla şu soruyu getiriyor ''Günlük yaşamda kullanılmaya en yakın coin ethereum mu ?'' Eğer düzgün bir eth cüzdanı çıkarsa, düzgünden kastım son kullanıcı için erişmesi, açması, hesabına bakması, transfer işlemlerini yapması kolay,mobil uyumlu  ve tabi ki görselliği düzgün olan bir cüzdan.Şimdi herkes yazacak, Hocam mew var ya diye ama mew kesinlikle son kullanıcı için düzgün bir wallet değil ve neden btc için bu kadar cüzdan varken eth için yapılmıyor aklım almıyor.Eğer bu girişimler gerçekleşir ve eth gündelik yaşamda kullanılmaya başlarsa: eth to the moon...
Pages:
Jump to: