Pages:
Author

Topic: Ethereum hakkında - page 2. (Read 731 times)

full member
Activity: 318
Merit: 100
February 11, 2018, 07:39:18 PM
Bitcoine saldırı o kadar çok ki bu dönemde Bitcoin kadar revaçta olmasada altcoinler içerisinden Ethereum gibi sağlam bir coin çıkması her şeyden önce kripto paranın geleceği açısında moral verici oldu. Bir gün kazara Bitcoini devirseler bile kripto paralar var artık.
full member
Activity: 322
Merit: 154
February 11, 2018, 07:05:23 PM
Ethereumun 10$ olduğu dönemleri göz önünde bulundurursak ki bu yaklaşık 3-4 yıl önce falandı, şimdiki değeri oldukça yüksek ki bu her babayiğit coinin harcı değil ama bana kalırsa daha fazla yükselmeyi hakediyor. Altyapısı çok sağlam mining desteği mükemmel. Daha ne olsun.

ethereum şubat ayında 10 dolardı. 2017 şubat evet Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 154
February 11, 2018, 07:04:07 PM
eth'in potansiyelinden farklı bir konuya değinmek istiyorum burada.

geçen haziranda vitalikle ilgili sahte bir ölüm haberi yayıldı. ve ethereum market cap o gün 4 milyar dolar birden düştü. Haberin linkini de koydum aşağıya, hatırlamayanlar için.

- https://qz.com/1014559/vitalik-buterin-dead-a-hoax-on-4chan-crashed-ethereums-price/

kesinlikle iyi bir ekibi vardır ancak piyasa algısında vitalikle eş tutuluyor diyebiliriz. ethereum'un zayıf bir karnı varsa o da  vitalik'in projenin tek adami olarak bilinmesi olabilir. bazen ekibin bilinmesi ya da bilinmemesinin farklı faydaları zararları olabiliyor.

sahi btc ekibinden kimleri biliyorsunuz?
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
February 11, 2018, 06:57:56 PM
Eth’nin potansiyeli ortada. Ne zaman sıçrama yaparsa yapsın bu zaten beklenen bir şey olacak, bir süredir bu piyasada olan kimse etherin şahlanmasına şaşırmaz.
full member
Activity: 546
February 11, 2018, 06:09:27 PM
Ethereumu bu kadar değerli kılan şey piyasadaki icoların neredeyse yüzde 90'ının ethereum tabanını kullanması gelecekte eğer ki bitcoin çok fazla düşmezse ethereum biraz zor geçer gibi bitcoini
full member
Activity: 742
Merit: 140
February 08, 2018, 02:13:17 PM
Ethereum yatırımım var fiyat olarak şu an yarıya düştü ama yine de endişelenmiyorum, Kripto savaşından nasibini aldı şimdilik,  yılın sonunda Ethereumları sattğım anı düşünerek bu süreci atlatacağım, hak ettiği fiyatların çok altında bugünlerde.

Zaman lazım biraz piyasanın düzelmesi için. Ethereum illa ki artacak ve bana kalırsa artış piyasa düzeldiğinde oldukça hızlı olacak.

Bana göre piyasada ki en işe yarar proje ve en güvenli liman Ethereum.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
February 06, 2018, 11:47:53 PM
Ethereum yatırımım var fiyat olarak şu an yarıya düştü ama yine de endişelenmiyorum, Kripto savaşından nasibini aldı şimdilik,  yılın sonunda Ethereumları sattğım anı düşünerek bu süreci atlatacağım, hak ettiği fiyatların çok altında bugünlerde.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
February 06, 2018, 05:51:21 PM
1400$ seviyelerini zorlanmadan gördü. 2k $ seviyelerine gelmesini tahmin ediyorum hakettiği yer 2k ve üzeridir. Yeni yapılan icolarda yaratılan coinlerin neredeyse hepsine yakını ethereum altyapısından üretiliyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
February 06, 2018, 05:34:09 PM
En taşşaklı coin bana göre başkası ne düşünür bilinmez ama gittiği yol güvenli yol peşinden gidiyorum vitalik üzmez kimseyi
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
February 06, 2018, 05:32:50 PM
Ethereumun potansiyeli bana göre artık tartışmaya açık bir konu bile değil, herkesin bildiği kabullendiği, saygı duyduğu bir coin. Bambaşka bir çizgisi ve yolu var, bu piyasayı sevdirmek güvendirmek her coine düşmez ama eth bunu da başarıyor.
full member
Activity: 336
Merit: 111
February 06, 2018, 04:57:12 PM
Ethereumun 10$ olduğu dönemleri göz önünde bulundurursak ki bu yaklaşık 3-4 yıl önce falandı, şimdiki değeri oldukça yüksek ki bu her babayiğit coinin harcı değil ama bana kalırsa daha fazla yükselmeyi hakediyor. Altyapısı çok sağlam mining desteği mükemmel. Daha ne olsun.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
February 06, 2018, 11:22:58 AM
Ethereum hak ettiği değeri bulmayan bir coin bence piyasada. Piyasadaki çoğu coin kendi değerinin kaç kat üstüne çıkmışken ethereum hala kendine göre çok düşük seviyelerde seyrediyor. Bitcoinin 5'te 1'i olmalı en az değeri.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
February 06, 2018, 10:12:00 AM
Unicef'i takdir ettim. Claymore abimiz ile birleşip %1 de muhtaç çocuklara fee ödesek koymaz herhalde. Yalnız neden sadece suriyeli ? o hoş olmamış. Afrikada insanlar açlıktan ölüyor, dünya çapında muhtaç çocuklar ve fakir ülkelere muhteşem yardımlar yapılabilir. Aylığı 15-50 dolara çalışan insanların yaşadığı 5. sınıf ülkeler var. Bu ailelere aylık 100 dolar bağış yapılsa hayatları değişir insanların..
full member
February 06, 2018, 09:41:39 AM
UNICEF'ten Suriyeli çocuklar için 'Ethereum' çağrısı

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) önde gelen kripto para birimlerinden biri olan Ethereum madenciliğiyle Suriyeli çocuklara yardım edecek yenilikçi bir proje geliştirdi.

"UNICEF Game Chaingers" adı verilen uygulama kapsamında UNICEF ve diğer Birleşmiş Milletler (BM) kuruluşları, kripto para piyasasının belirleyicisi olan Bitcoin’den sonraki en yüksek hacimli sanal para birimi olan Ethereum’la "blockchain (blok zinciri)" teknolojisi kullanımlarında, şeffaflığı artırarak yardım kuruluşlarının para toplama yöntemlerinde köklü bir değişiklik yapmayı hedefliyor. UNICEF yenilikçi uygulamasıyla, bilgisayar oyuncularını bilgisayarlarının işlem gücünü kullanarak Suriyeli çocuklar için "kripto para madenciliği" yapmaya çağırıyor.

İlk evrelerinde olan uygulamanın şu ana kadar Suriyeli çocuklar için 900 euro topladığı söylenirken, UNICEF para bağışında yeni bir yöntem oluşturması ve iç süreçlerde şeffaflık sağlaması sebepleriyle blok zinciri teknolojisine yeni kullanım yöntemleri getiriyor. UNICEF’e göre kurumların aracılara ihtiyaç duymadan doğrudan sözleşmeli taraflara ödeme yapabilmesi ve Ethereum blok zinciri teknolojisinin bu işlemin her aşamasını doğrudan izleyebilmesi, para bağışında blok zinciri teknolojisi kullanımının en büyük yararlarından biri olarak görülüyor.

Charities Aid Foundation Politika Başkanı Rhodri Davies, potansiyel blok zinciri teknolojisi kullanımına sıcak baktığını söylerken, Game Chaingers gibi uygulamalarla Bitcoin ve Ethereum gibi yüksek hacimli kripto para birimleri teknolojilerinin yardım kuruluşlarına desek olabileceğini vurguladı.

Çok güzel düşünülmüş bir proje.

Bize bir uygulama verilse bilgisayarımızda ki ekran kartını 1 saat suriyeli yada ihtiyacı olanlar için çalıştırabiliriz.

Binlerce kartın 1 saat çalışması bile kayda değer bir getiri sağlar.

Örneğin;

https://bitcointalksearch.org/topic/damlaya-damlaya-okyanus-olan-claymore-devfee-2828140
sr. member
Activity: 588
February 06, 2018, 08:17:30 AM
UNICEF'ten Suriyeli çocuklar için 'Ethereum' çağrısı

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) önde gelen kripto para birimlerinden biri olan Ethereum madenciliğiyle Suriyeli çocuklara yardım edecek yenilikçi bir proje geliştirdi.

"UNICEF Game Chaingers" adı verilen uygulama kapsamında UNICEF ve diğer Birleşmiş Milletler (BM) kuruluşları, kripto para piyasasının belirleyicisi olan Bitcoin’den sonraki en yüksek hacimli sanal para birimi olan Ethereum’la "blockchain (blok zinciri)" teknolojisi kullanımlarında, şeffaflığı artırarak yardım kuruluşlarının para toplama yöntemlerinde köklü bir değişiklik yapmayı hedefliyor. UNICEF yenilikçi uygulamasıyla, bilgisayar oyuncularını bilgisayarlarının işlem gücünü kullanarak Suriyeli çocuklar için "kripto para madenciliği" yapmaya çağırıyor.

İlk evrelerinde olan uygulamanın şu ana kadar Suriyeli çocuklar için 900 euro topladığı söylenirken, UNICEF para bağışında yeni bir yöntem oluşturması ve iç süreçlerde şeffaflık sağlaması sebepleriyle blok zinciri teknolojisine yeni kullanım yöntemleri getiriyor. UNICEF’e göre kurumların aracılara ihtiyaç duymadan doğrudan sözleşmeli taraflara ödeme yapabilmesi ve Ethereum blok zinciri teknolojisinin bu işlemin her aşamasını doğrudan izleyebilmesi, para bağışında blok zinciri teknolojisi kullanımının en büyük yararlarından biri olarak görülüyor.

Charities Aid Foundation Politika Başkanı Rhodri Davies, potansiyel blok zinciri teknolojisi kullanımına sıcak baktığını söylerken, Game Chaingers gibi uygulamalarla Bitcoin ve Ethereum gibi yüksek hacimli kripto para birimleri teknolojilerinin yardım kuruluşlarına desek olabileceğini vurguladı.
full member
February 05, 2018, 11:50:55 AM
Madenciliği zorlaşmaya devam ediyor 1.5 ay önce 2.5 Ether kazıyorken şuan 1.2 Ethere kadar düştü.

Piyasa durulduğunda çıkışı hızlı olacaktır. 2000 dolara kadar hızla tırmanacağını düşünüyorum.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
February 05, 2018, 11:38:48 AM
Bitcoini zorlayacak olan coindir bence kendisi. İmkansız değil hatta kısa süreliğine geçebilir de
member
Activity: 202
Merit: 21
February 05, 2018, 10:41:56 AM
ethereum 1 ileri 2 geri yapıyor osmanlı mehtaran takımıyla acaba bi alakası var mı cok merak edıyorum Smiley) şaka bi yana özellikle türk sitelerinde cok güzel alım fırsatları verıyorr
full member
Activity: 201
February 05, 2018, 06:07:46 AM
Etheteum Vitalik Buterin tarafından yaratıldı ve güçlü bir şekilde yolunda ilerliyor. Ama regülasyon olduğunda ethereum da ciddi anlamda gerileme oldu. Satıp daha düşükten almak en mantıklısı.
sr. member
Activity: 616
February 04, 2018, 09:27:11 PM
Bir süredir herkes tetikte ve ethereumdan gerçekten bir sıçrama beklentisi var. İşin en iyi yanı eth beklentiyi karşılamaya yakın duruyor, sağlamlığından çoğu kişinin tereddütü yok.
Pages:
Jump to: