Pages:
Author

Topic: Ethereum hakkında...(Bilgi değil, kişisel görüş içerir) - page 3. (Read 470 times)

newbie
Activity: 84
Merit: 0
bahsedilen durumlar gerçekleştiği taktirde ethereumun önünü almak çk ama çok zor olacaktır bu su götürmez.
sr. member
Activity: 827
Merit: 250
Daha erken geçen hafta Block ödüllerini yarı yarıya düşürüleceğini söylemişti. Pos'a daha çok var bence.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Vitalik buterin dedi ise yapacaktır ki ben satoshi denilen insanın da o olduğuna inananlardanım o bir dahi ve bindiği dalı kesmeyecek buna emin olabilirsin.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Vitalik Buterin yanlış hatırlamıyorsam Haziran ayında blok zincirinin hızı hakkında bir açıklama yapmış ve Ethereum ağında (başka bir çok projenin vadettiği tek şey olan) saniyede işlem hızı konusunda çalışma içerisinde olduklarını, hızı saniyede 1.000.000 işleme çıkartacaklarını ve teorik olarak bunun da 100 katının mümkün olduğunu söylemişti, saniyede 1.000.000 işlem yapabilmenin ne anlama geleceğini sanırım buradan yazmaya gerek yok.
Sizce de o zamandan bu zamana Ethereum hem fiyat, hem de sosyal anlamda fazla sessiz ya da geri planda değil mi?
Ben bunu bir anda patlatılacak bir bomba olarak değerlendiriyorum. Başlıkta da yazdığım gibi, bu fikrim bir bilgiye ya da duyuma dayanmıyor ama fırtınadan önceki sessizlik olarak görüyorum. Üstelik böyle bir çalışmanın tam olarak başarılı olamaması bile (örneğin milyon değil de saniyede 10.000 işleme ulaşması) çok büyük sonuçlar doğuracaktır.
Pages:
Jump to: