Pages:
Author

Topic: Ethereum Hard Fork Açıkladı - page 2. (Read 2658 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 250
August 23, 2017, 08:02:58 AM
Eth de fork açıklandı. BTC de kasım fork söylentisi var. Btc de bekleyip düşmeye başladığı an usdt ye geclmeli yada altlar dip yapınca muhtemelen oradan toplanmalı. En az risk ICO ya grmem SPHERİS i tavsiye ediyorum guzel kazandıracak bnce hemde dalgalanmadan korunmuş olunur
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
August 22, 2017, 09:00:04 AM
Bir bölünme olmayacak, güncelleme olacak diye biliyorum. Neden ısrarla fork diyorlar haberde anlamadım. Ayrıntılı bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi. Şimdiden teşekkürler.

hard fork bence pos geçişi kast ediyorlar bölünme olamasının bir anlamıyok çünkü . gerçekçi bir haber değil ama yıl sonu pos geçebilirler. gerçi 2018 olacak diye biliyorum ama bir sürpriz olabilir.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
August 22, 2017, 08:16:31 AM
Bir bölünme olmayacak, güncelleme olacak diye biliyorum. Neden ısrarla fork diyorlar haberde anlamadım. Ayrıntılı bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi. Şimdiden teşekkürler.
newbie
Activity: 43
Merit: 0
August 21, 2017, 09:10:26 AM
Bölün bölün nereye kadar. Başta bitcoin olmak üzere tüm crypto paraların önündeki en büyük engel bu bölünme hikayesi. Tam anlamı ile stabil bir hal alamadığı için, kurumsallaşamıyor, yaygınlaşamıyor. Örneğin ben bir yatırımcı olsam ve yatırımlarımda (ne olursa olsun) crypto para kullanmak istersem çok fazla parametreye ihtiyaç duymam gerekir. Müşterilerimden alacağım para 1 saat içinde bölünüp iki katına çıkabilir ya da %20-%30 değer kaybedebilir.

Bu kadar volatil bir piyasanın daha fazla genişlemesi mümkün değil. Ya da en azından aktif kullanıma girmesi diyelinm. Kimse 1 sene önce 1 pizza aldığı para ile şpuan araba alabiliyor durumuna düşmek istemez.

full member
Activity: 392
Merit: 101
August 21, 2017, 08:59:38 AM
Eth 1000 beklerken fork haberi geldi
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
August 21, 2017, 02:24:18 AM
fork yeni teknoloji geçiş gibi bir durum oluyor ama eski teknoloji coini swap yapmıyorlar sebebini bilmiyorum.
coin eflasyonu yapaşatıcak kendilerine aynı zincir üzerinde yürmezlerse. zaten etc var eth ethx mi olcak ki?  Grin Grin Grin Grin
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
August 21, 2017, 02:06:05 AM
O gün geldiğinde ben ETH kalmak isterim . POW dan POS' a geçince fiyatı düşmez artacak gibi geliyor. Tüm işlemler çok hızlanacak ETH ve assetleri için.
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
August 21, 2017, 01:19:31 AM
Haber ilgi çekici.. Fakat o gün geldiğinde pozisyonlarımız net olmalı.. ETH e mi geçeceğiz? ETH den mi kaçacağız? Önümüzdeki ayı bu sorular ile geçireceğimiz kesin gibi Smiley
full member
Activity: 392
Merit: 101
August 20, 2017, 10:53:55 PM
Bu eth kaç kez forklanacak güncelle de forkla ne guzel
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
August 19, 2017, 07:42:42 PM
Ömer sakmar güzel bir yazı yazmış ama yazının kaynağını yazmamış. Hard fork dan bahsederken güncelleme diyor . ETH yi forklayancak ve ETH2 yapacak bu güncelleme mi oluyor yani.
newbie
Activity: 157
Merit: 0
August 19, 2017, 12:33:07 PM
Bitcoin blockchaininden ayrılan Bitcoin Cash herkesin ilgisini çekerken, Ethereum‘un geleceği bazı kişiler tarafından gözden kaçtı.

Ethereum geliştirici ekibi, bu yıl eylülün sonlarına doğru Metropolis hard fork‘unun gerçekleşeceğini açıkladı.

YOL HARİTASI
Ethereum, bu yılın başlarında 2017 yol haritasını yayınlamıştı ve böyle bir hard forkun gerçekleşebileceği biliniyordu. Yayınlanan yol haritasına göre ortaya çıkacak yeni sürüm büyük güncellemeler taşıyacak.

Bu yılın hemen hemen başlarında yayınlanan yol haritasına göre böyle bir hard forkun 3 ile 6 ay içinde gerçekleşmesi bekleniyordu. Eylül ayının sonları ise 6 aylık sürenin dolmasına denk geliyor.

Pek çok kişi bu durumun çok daha erken olmasını bekliyordu. Ancak yine de çok geç kalınmadı.

Kaynak: https://koinbulteni.com/ethereum-hard-fork-acikladi-1939.html
Pages:
Jump to: