Pages:
Author

Topic: ethereum ile ilgili son durum değerlendirmesi - page 3. (Read 556 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Son durum olarak şöyle özetleyelim ki 1000+ yürür gider . Uzun vade de 2018 de güzel yatırımlar yapılabilir.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Şu ara çok can sıkıcı bir grafik var ethde panik satışlar yüzünden neler çekti bu gün.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Bitcoin bazında ki gelişim o kadar yükselemez gibime geliyor ama ethereum dolar bazında 1000 1100 seviyelerine kadar çıkacağını düşünüyorum.
member
Activity: 250
Merit: 13
Dextrust.org #Defi
2018 in ilk çeyreğinde benim fikrime göre 1000 barajını geri dönmemek üzere geçer ama geleceğin neler getireceği belli olmaz tabii ki
full member
Activity: 490
Merit: 100
1100 dolar civarlarına geleceğine düşünüyorum ben zaten o ilk 2 dalgayı görmüş durumdayız aslında şuan 1100 ü geçmesede 1000 ile 1100 arasında bir süre gidip geleceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Ethereum zaten gelişme sürecinde bana göre yolun başında şuanki fiyatını 2018 in ortalarında rahatlıkla x2 olarak görebileceğimizi düşünüyorum. Al/sat değilde uzun vade bekleme daha mantıklı gelmiştir bana her zaman ethereum.
member
Activity: 65
Merit: 10
merhaba arkadaşlar kısa vade de ethereum un fiyatının bch ve dash tepki vermesi gerektiğini düşünüyorum. benim ilk hedef fiyatım btc bazında 0,063xx ardından 0,07xxx ler. grafiklerde bir kelebek oluşumu var. kelebek formasyonu ( günlük ) tamamlarsa veya yakın fiyatlama yaparsa 0,06 ustune çıkması gerekir. dolar bazında da 1100 dolar ve/ya üstüne çıkması gerektiğini düşünüyorum. ayrıca bildiğim kadarıyla ocak ayında eth gelişmeler olacak sanırım (emin değilim oyle okuduğumu hatırlıyorum) şimdiden fiyatlama yapılabilir. 1. dalga 150+ artış 2. dalga 300+ artış 3. dalga 450-600+ dolar artış sağlamasını beklemekteyim... yatırım tavsiyesi değildir.
görüş ve önerilerinizi esirgememe dileğiyle..
Pages:
Jump to: