Pages:
Author

Topic: Ethereum ile XRP Arasında ki Savaş Büyüyor - page 2. (Read 278 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
ethereum'un şu an hayatta kalmasının tek sebebi yeni kripto paralar platform olarak kullanıyo yoksa vitalik ile bir halt olmaz.

vay amk, adam vitalike bok atıyor, post kasacaz  diye ne yapacağını şaşırmış, adam ethereum yaratıcısı , sen bir halt olmaz diyorsun Grin

jr. member
Activity: 80
Merit: 1
September 30, 2018, 11:48:38 PM
ethereum'un şu an hayatta kalmasının tek sebebi yeni kripto paralar platform olarak kullanıyo yoksa vitalik ile bir halt olmaz.
full member
Activity: 518
Merit: 100
September 30, 2018, 09:13:30 PM
Etherumm alır her turlu ama rıpple da peşinden gelıyorr saglam bı sekılde eth nın bu kadar avantajıı bence altında cıkan cıkacak olan coınler felandır yanı
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
September 30, 2018, 08:50:36 PM
Ethereum Ripple savaşı birazda ethereum fiyatına yansır umuyorum. Zira ethereum 200dolar etrafında gezmekten başka bir halta yaramaz oldu.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
September 30, 2018, 04:05:14 PM
Ne olarak görürsek görelim markette alıcısı ve satıcısı olan bir kripto ve marketin gediklisi olan Ripple dönem dönem öne çıkarak markette yükselişi tetikliyor. Sırf bu açıdan da takip etmeye değer.
member
Activity: 252
Merit: 11
September 30, 2018, 03:47:35 PM
Ben şahsen Ripple ı çok ta kripto para olarak görmüyorum. Ancak, şuana kadar yatırımcılarına en garanti kar sağlayan coinlerden biri. Rakabet konusuna gelecek olursak, ethereum ile ripple'ın birbirleriyle kıyaslanabilecek bir özelliğini düşünemiyorum. Ayrıca market değerlerini de bu kadar ciddiye almamak lazım. Benim esas aldığım konu altlarında yatan teknoloji. Uzun vadede teknolojik olarak gerçekleştirilebilir büyük yenilikler yapan her proje zaten hakettiğini alacaktır.
member
Activity: 224
Merit: 12
September 30, 2018, 11:35:49 AM
Bende aslın birbirleriyle açık bir şekilde yarıştıklarını düşünmüyorum en azından asıl amaçalrının birbirilerine hakimiyet kurmak olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ikisine de yatırım yapılabilir bence
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
September 30, 2018, 10:44:18 AM
Ethereum'la Ripple arasında bir savaş olması çok makul değil. İki farklı teknoloji, iki farkı vizyon var ortada. Yarıştıkları tek şey de market değeri. Onu da gerçek anlamda yönlendiren BTC fiyatı. Yani bir şey yapacaklarsa birbirlerini değil Bitcoin'i geçmeyi düşünmeliler. Ripple'dan çok haz etmem ama ekibinin bu çalışmasıyla fiyatı artacak gibi duruyor.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
September 30, 2018, 10:33:45 AM
27 Eylül tarihinde Bitcoin’in değeri 6,700 dolara yükselmesine rağmen yaşanan düşüş itibariyle ile birlikte 6,636 dolar seviyesine tekrardan geldi. Diğer yandan XRP’nin %6’lık değer artışı ile birlikte yatırımcılar ciddi kazançlar elde etti.

XRP’nin geçen hafta elde ettiği yatırım ile birlikte toplam yatırım değeri 24,12 milyar dolara yükseldi. Bu yükseliş ile birlikte Ethereum’u geride bırakarak en değerli ikinci coin oldu. Ardından tekrardan üçüncülüğe düşse de rekabet sürüyor. Gerek kullandığı teknoloji gerekse bankalara alternatif bir ödeme yöntemi oluşturması sebebiyle XRP şuanda popülerliğini koruyor.

Son çeyreğe gelindiğinde ise olumlu haberlerin de artması ile birlikte günlük hacimde de bir artış söz konusu. Ethereum değerini arttırmasına rağmen XRP’ye koltuğu kaptırmak üzere.

Son 2 haftada birçok coin değer kazanırken toplam hacimde arttı ve 220 milyar doların üzerine çıktı. Asıl önemli hafta ise önümüzde ki hafta çünkü son çeyreğe girerken değer kazanan kripto paralar bütün yıl piyasada ki en dominant para olabilir. Bu yıl her ne kadar Şubat ayında Bitcoin değer kaybetse de şuanda rekor seviyelere tekrardan gelmiş durumda.

Eğer Bitcoin 6000 dolar seviyesinin altına tekrardan inerse bu sefer sıkıntılar başlayabilir. Aşağıya doğru seyreden her adım çok tehlikeli olmakla birlikte düşüş furyası başlarsa önü gelmeyebilir.

Tersi bir durumda 7000 doların üzerine çıkması ile birlikte eski seviyeler olan 10,000 dolar pek uzak değerler değil.

Pazarda Son Durum Nedir?
Ripple, Ethereum ve Bitcoin Cash en çok değer kazanan coinler arasında. Ethereum’da ki ani artış olumlu olsa da koltuğu korumasına yetmeyebilir. Ethereum’un kısa vadede değer kazanması bekleniyor. Eğer satış baskılarına karşı gelebilirse kısa vadede değer kazanması daha muhtemel.

KAYNAK
BITCOIN FACEBOOK GRUP
RIPPLE FACEBOOK GRUP
Pages:
Jump to: