Pages:
Author

Topic: Ethereum Platformunun Veliahtı - page 2. (Read 1805 times)

member
Activity: 490
Merit: 16
December 16, 2018, 11:03:47 AM
Güzel bir konu güzel bir paylaşım olmuş elinize emeğinize sağlık ben burada daha çok ilk verdiğiniz neo Platformunu takip ediyorum ve diğerlerine göre daha güçlü buluyorum
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
December 16, 2018, 08:23:40 AM
Başlık sahibi olarak EOS'uda incelemişim ama o zaman bu kadar içine girmemiştim EOS'un son zamanlarda biraz girdim ve sonuç: Ben hayatımda bu kadar leş bir platform görmedim. Çok saçma bir sistemleri var. İşlemleri için CPU ve RAM kullanılıyor fakat bu CPU denen şey ağda ki işlemlerden dolayı (özellikle yoğun kumar oyunları) devamlı şişik. İşlem yapmak için cüzdanınızdan EOS stake ederek CPU alacaksınız fakat burda da bir bug var EOS stake etmek için yine CPU istiyor ve sistem tam kitleniyor. Şimdi müritleri kızacak ama ömrü uzun olmaz bu EOS'un.
member
Activity: 714
Merit: 82
December 15, 2018, 05:22:27 PM
Matrix Platformunu görüyorum bu hususta. Bu platformaların tamamı aşağı yukarı aynı işlevsellikte olurken .matrix buna ek olarak platformdaki işlemleri yapay zeka ile denetliyor. Bu da olası tehlikeli veya normalin dışında işlemleri ayırt ederek onaylanmasına engel oluyor. Boylelikle daha güvenli bir platform haline geliyor. Bu platforma Blockchain 3.0 deniyor.

blockchain 1.0 çıktıtıda 3.0'ı kusur kaldı. Smiley
member
Activity: 244
Merit: 20
December 15, 2018, 04:20:24 PM
Ben Wanchain'den çok umutluyum, 2019 da en çok kazandıracak coinlerden biri olarak görüyorum. 2-3 yıl sonra ethereum'u geçebilecek potansiyel bile görüyorum.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
December 15, 2018, 02:12:09 PM
Eğer gerçekten bir veliahtı olsaydı bu kötü durumda bir atak yapardı böyle bir fırsat bulmuşken ama görülüğü üzere hepsi ethereumla aynı şekilde hareket ediyor.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
December 15, 2018, 01:30:05 PM
Bütün mesajları okudum ancak XEM adının geçmemesi şaşkınlık yarattı.Bence xem i unutmayın Smiley
Benim adaylarım : Waves,Man,Nem, Neo,Holo
Tezos sansasyonlardan öteye geçemedi.Fork olmayan platform iddiası ötesinde bir sey göremedik henüz.
Cardano,XLM merkeziyet durumu söz konusu.Neo da da merkeziyet konusunda eleştiriler var..
ETH BTC nin yerini alamadı alamayacak.Yeni btc yi aramak şuan mantıksız ama yeni eth aranabilir.Sonuçta BTC tek işlevi değer taşıması iken ETH den akıllı sözleşmeler yani aktif kullanım beklentisi aktif.ETH bu alanda bir devrim idi.Denendi istenen arzulanan bir beklenti olduğu piyasa tarafından kabul edildi.Ve şimdi daha iyisi aranıyor..
Hangisi olur sorunun cevabını vermek imkansız ama sanırım waves bu konuda büyük topluluk desteği ve eski-tanınan bir coin olması  ile bir adım önde.Son zamanlardaki fiyat durumları da insanın aklını karıştırmıyor değil..
newbie
Activity: 21
Merit: 0
December 15, 2018, 01:23:13 PM
neonun kısa vadede etherumu tahtından etmesine pek de imkan olanak yok açıkçası. zorlarsa xrp zorlar ethereumu sadece.

XRP iyi gidiyor ama smart contract sistemi degil bildigim kadarıyla.
NEO/EOS/KOMODO/STRAT gibi sistemlerin gelecekte yükselmesi daha mümkün ama ETH her zaman ilk 5 de kalacak gibi duruyor.
2019 parlayan yıildızlarından birisi LTC olacak bence. Halving icin 6 ay kaldı

LTC halving 2019 ağustosta hocam
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
December 15, 2018, 08:11:01 AM
Vitalik napsın tek başına marketi mi oynatıcak adam, btc düşüşünden her coin gibi nasibini alıyor ethereum da, ripple da 10 kat düştü niye kimse ripple öyle böyle demiyor da ethereuma daha çok dikkat ediliyor anlamış değilim.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
December 14, 2018, 05:33:34 PM
Ethereum'a vitalik'in gereği kadar sahip çıkmadığını düşünüyorum. Bitcoinin düşüşü ile bir atak yapıp tahtını sallayabilirdi ama gerekeni yapmadı ethereuma olan inancımı kaybetmeye başladım
full member
Activity: 756
Merit: 104
December 14, 2018, 05:24:29 PM
Tezos da veliahtlık iddasında olan bir proje ancak şuana kadar ayı sezonunun etkisi ile bir hareketini göremedik. Uygulamalar ve borsalar belirleyici olacak.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
December 14, 2018, 03:09:46 PM
ethereuma kolay kolay bişey olmaz , en cok post muhabbeti olur ve sonunda olan yine minerlara olur.  herkes gpuları satıp kurtulmanın derdinde bu aralar Smiley
full member
Activity: 462
Merit: 100
December 14, 2018, 02:53:55 PM
Eskiden olsa derdim ki ethereumun tahtını sallayacak token daha yapılmadı diye ama son durumlardan sonra artık inancımı yitirdim. Acilen ekip bişeyler yapmazsa EOS ve Stellar benc en kuvvetli adaylar.Özellikle nereye baksam altından stellar çıkıyor ethereum için büyük tehlike
full member
Activity: 721
December 14, 2018, 12:34:02 PM
Ethereum yerini kaybedecek bir proje değil bence ancak ona benzer pek çok sağlam proje daha iyi yer edinebilir piyasada ve böylece piyasa araçlarıda artacaktır tek el erc 20 hakimiyeti kırılabilir.
member
Activity: 462
Merit: 42
December 14, 2018, 12:29:57 PM
ben bunların hiç birini bir veliyaht olarak görmüyorum bu platformların kötü oldugu anlamına gelmesin fakat, bunlar senelerdir var eğer bir proje kalkıp eth yi tahtından edecekse bu kısa süre olacaktır.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
December 14, 2018, 12:05:40 PM
bu aralar stellar tokenler baya popüler oldu. 3-4 ay öncesinde ise NEO oldukça popülerdi. ancak ne olursa olsun Ethereumu geçmeleri için daha çok yol almaları gerekiyor.
member
Activity: 406
Merit: 11
December 14, 2018, 06:58:55 AM
Neo projeleri, ethereum projelerindeki scam algısından ötürü daha fazla güven veriyordu. Bu nedenle uzunca bir süre veliaht olarak anıldı.
Şahsi fiktim stellar sürpriz yapacak.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
December 14, 2018, 06:53:36 AM
ETH yerine CARDANO gecebilecek kabiliyete sahib
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
December 14, 2018, 06:05:56 AM
Amaçlarına ve hizmet kalitelerine bakacak olursak bana göre Neo ve Tron gözümde cok ayrı bir yerde. Uzun vadeli düşünecek olursak her zaman diplerden neo toparlamaya çalışıyorum. Umarım biran önce istedigimiz dönem doğrultusunda hareket ederse piyasa yüzümüz gülebilir. Tabi piyasanın eski haline dönmesi işin açığı pek umrumda değil. Geliştiricilerin adımları daha çok ilgimi çekiyor.

full member
Activity: 336
December 14, 2018, 03:15:04 AM
Bencede eos olabilir fakat dolaşımdaki sayısı çok fazla bu tezatlık oluşturur.
full member
Activity: 532
Merit: 102
December 13, 2018, 06:46:10 PM
Şuan eos ve xlm hariç diğerleri çok gerilere düştü marketcapta geçen neo ne olmuş diye arattım resmen 5 dolara inmiş marketcap desen ether tokeni kadar valla neoya sempatisi olan birisi olarak üzüldüm inşallah tekrar toplar...
Pages:
Jump to: