Pages:
Author

Topic: Ethereum son gelişmeler ve fiyat takibi - page 3. (Read 2329 times)

sr. member
Activity: 406
Merit: 252
September 28, 2017, 02:49:01 AM
Ethereum'un yakın arada 1000 dolar göreceğini tahmin edenlerdenim bende. Önceleri yatırımımı çeyrek altın olarak yapardım. Şimdi ya waves satın alıyorum ya da Ethereum.

Ancak artık waves'ten umudumu baya yitirdim diyebilirim. Ethereum'un yerini tutamaz Waves, o yüzden ethereum üzerine yatırımlarımı arttıracağım.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
September 28, 2017, 01:43:36 AM
Geliyor gönlümüzün efendisi Ethereum . Son çırpınışlar . Arkasından bakacağız gibi düşünüyorum ben de . POS ' a geçişten sonra daha da ivmesi artacak rahat bir şekilde yoluna devam edecek ..
hero member
Activity: 896
Merit: 630
September 28, 2017, 01:14:17 AM
posa geçişle birlikte nasıl bir beklentiye girmemiz lazım? ben uzun vadeli koinlerim arasında en çok ethereuma güveniyorum. aylık olarakta zaman zaman küçük olsada kesinlikle bi miktar alıp elimdeki ethereumları arttırmaya çalışıyorum.madenciligini yapan forumdaki üyeler bu konuyu görsün diye açmıştım ama hala fark etmediler sanırım.
full member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
September 27, 2017, 04:21:25 PM
yerinde bir başlık olmuş.

Bu hard fork öncesi iyi oldu bu baslik güncel tutalim ve görüsleri,firsatlari yazalim. Bu güncellemenin ethereum icin iyi olmayacagi gorusu hakim ama fiyatin buna ragmen fiyatininda artacagini dusunuyorlar. Bencede ethereum athden sonra cok buyuk dusus yasadi ve bunu toplamasinin zamani geldi diye dusunuyorum.

bu düşünceye sahip olanlar mining tayfası sanırım posa geçişe daha çok zaman var ama şimdiden miningle ilgilenenler planlarında degişiklik ya da bi b planı hazırlamaya başlamışlardır diye düşünüyorum.konuya çok vakıf degilim daha deneyimli olan arkadaşların fikirlerini duymak isterim.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
September 27, 2017, 04:08:28 PM
Bu hard fork öncesi iyi oldu bu baslik güncel tutalim ve görüsleri,firsatlari yazalim. Bu güncellemenin ethereum icin iyi olmayacagi gorusu hakim ama fiyatin buna ragmen fiyatininda artacagini dusunuyorlar. Bencede ethereum athden sonra cok buyuk dusus yasadi ve bunu toplamasinin zamani geldi diye dusunuyorum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
September 27, 2017, 03:41:21 PM
Bu aralar çok huylanıyorum etherden. Her an fırkayıp gidecekmiş bir daha tutamayacakmışız gibi geliyor. Gerçekten de arada sırada fırlıyor o anda dumplanıyor. Bu icolar verdiklerini geri alıyorlar. İlginç bir ekonomisi oldu etherin.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
September 27, 2017, 01:50:37 PM
posa geçiş için detaylı  road-map açıklanmadı sanırım hala. asıl ivmesini postan sonra yakalıyacagını düşünüyorum.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
September 27, 2017, 01:13:32 PM
marketcapteki grafiği bitcoin ile aynı düşerse düşüyor çıkarsa çıkıyor. dahadoğrusu bütün coinlerin grafiği bu şekilde yani hepsi bitcoine göbekten bağlı. ether alacağı güncellemelerden sonra yukarı yönlü biraz daha çıkabilir. uzun vadede marketcap olarak belki bir gün btc yi geride bile bırakabilir

daha  önce böyle bişeyi  yaşamiştik sanki nasil bi oyun çevirdilerse şuanda hatirlayamadigim bir coin  global marketcap te bitcoin'i 2.sıraya itelemişti Smiley burada bize düşen bi şekilde bu olayları yakından takip edebilmek sonucta bu dünyada para kazanmak ve kaybetmek arasında gerçekten cok ince bi çizgi ve uzun bir  süre var. yani bekleyen bir şekilde kazanacaktir diye düşünüyorum  şuanki  sahip oldugum kafaya keşke bi 6-7 ay önce sahip olabilseydim şuan da abartmiyorum emekli olabilirdim sanirim.   ağlanmayacağim tabi çok şükür iyi paralar kazandik ama adamların amaci artik bu dünyadan para kazanmaktan çıkmış farkli bir boyuta taşınmış gerçek anlamda hayatlarını bagli oldugu bir işten varsa oradan kurtulmak yada  tamamen farkli bir yere geçiş yapmak niyetindeler ekonomik olarak tabi . şöyle kıyıda köşede gerçekten unutabilecegim ihtiyacim olmayan bir 30-40 binim olsa ve bi 2 yıl bile idare edecek sürem olsa heralde yine herşey cok farkli olabilir Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 1000
September 27, 2017, 01:06:42 PM
marketcapteki grafiği bitcoin ile aynı düşerse düşüyor çıkarsa çıkıyor. dahadoğrusu bütün coinlerin grafiği bu şekilde yani hepsi bitcoine göbekten bağlı. ether alacağı güncellemelerden sonra yukarı yönlü biraz daha çıkabilir. uzun vadede marketcap olarak belki bir gün btc yi geride bile bırakabilir
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
September 27, 2017, 12:45:53 PM
ethereum hala diğer altcoinler gibi davranmasa aslinda efsane bi durumu olacak bu tabi aslinda bitcoin'e olan biadını destekliyor gibi e tabi buda ethereum gönüllüleri için de cok can sıkıcı bir durum olsa bile yapacak bişi yok her coin bir şekilde bitcoin'e bagli.. bu gerçi takipte olan arkadaşlar için kısa süreli iyi karlar getirdi diye düşünüyorum özellikle 2 hafta önce 195 dolara inen bir ethereum fiyatı vardi. 195 lerden 250 dolara kadar  yüklü toplayan tanıdıklarım var. bende bi miktar toplamiştim fakat  260 270 seviyelerine doğru kademeli satışlar gerçekleştirmiştim. şimdi 200 dolardan 50 adet bile alan birisi 5 bin dolar  kar yaptı  an itibariyle . gayet   iyi bir miktar diye düşünüyorum. şuan ki ethereum seyri bitcoin iner o da iner sonra yükselişte tekrar yükselir.. bi süre sanki böyle gidecek gibi ama illa ki bir gün  ethereum 500 hatta 1000 dolar seviyelerini görecektir.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
September 27, 2017, 12:22:32 PM
sanırım yeni bir ethereum konusu açmanın zamanı geldi. fiyatı 300 doları zorluyor ve geleceği ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. fikir ve düşüncelerimizi bu konu başlığı altında paylaşabiliriz diye düşündüm.
Pages:
Jump to: