Pages:
Author

Topic: Ethereum “İstanbul” Hard Fork’u Yaklaşıyor, Piyasayı Ne Bekliyor? - page 2. (Read 564 times)

member
Activity: 1264
Merit: 43
2017 2. yarısındaki hareketliliğin ve son çeyreğe yansıyan rallisinin en büyük etkenlerinden birisi BTC ve diğer bazı altcoinlerin hardfork haberleriydi. O zaman hemen hemen bütün hard forklar sonrası yeni bir coin daha ekleniyordu piyasaya. İnsanlarda bedava coin/para sahibi olmak için hardfork öncesi söz konusu coinde pumpların kralı yaşanıyordu. Ama sanki birileri "durun!" dedi ve özellikle BTC için hardfork/yeni coin işleri tamamen kesildi..
Öte yandan Ethereum'un bu hardforkunun büyük bir yükselişe sebep olacağını hiç zannetmiyorum.
member
Activity: 202
Merit: 17
POS'a geçmek için bi nevi güncellemeler yapılıyor, yeni bir koin falan vermeyecek hardfork.
member
Activity: 336
Merit: 13
gecen sene hardforklarla piyasaya baya adam gelmisti keske btc icin de olsa cash gibi bir seyler
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bu hardfork'tan haberim yoktu benim, şimdi öğrendim. coinmarketcal sitesinde de herhangi bir etkinlik planı görünmüyor. Bilgi için teşekkürler.
Ben de haber sitelerinden birkaç link buldum konuyla ilgili olarak. İlgilenen arkadaşlar için ekliyorum buraya.

https://kriptoparahaber.com/ethereum-constantinople-hardforku-ekimde-testnetde-aktif-olacak.html
https://kriptoparahaber.com/ethereum-constantinople-hard-forku.html
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ethereum'dan beklenti içerisinde olan yatırımcı sayısı hiç az değil. Bu hard fork sürecinin Ethereum'un değerini arttıracağı konusunda ortak bir kanı var. Bu fikirler dilerim yerini bulur ve Ethereum'a yarar.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Eth için son zamanlar da iyi şeyler söylenmiyor. Herkes bir beklenti içinde ancak bir şeyi yaparken diğer şeyleri mahvetmemek gerekiyor. Umarım bu fork ETH ye biraz hareket katar.
member
Activity: 238
Merit: 14
ETH forkları her daim Ethereuma güç katmıştır. Bilindiği gibi ETC ETH forkunda ana zincir ETC idi ve ismi Ethereum idi. Fork sonrası Ethereum Clasic olarak yoluna devam etti ve yeni forklanan coin ETH olarak devam etti. Gücüne güç katmasının sebebi eski zincirden ayrılıp geliştirilmeye açık bir yapıya ulaşmış olmasıdır. Belki tıkanan yapı yine bir hard fork ile açılabilir.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Umarım bu Güncelleme ile Ethereum ağı kendine gelir.Son zamanlarda transfer sorunları çok arttı.
newbie
Activity: 57
Merit: 0
ethden insanlar beklediğini alamadı farklı coinlerde artık eth gibi bir hareket var hemde birçok koinde bu saaatten sonra isterse 1000 usd olsun madenciler farklı coinlere kaydı.
member
Activity: 291
Merit: 11
Bu gelişmeler umarım faydalı olur. Ethereum ağı şuanda boşken bile transferler zor yapılabiliyor. Birde projeler hayata geçtiğindeki durumu düşünemiyorum.  Huh
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Etherium forkları bitmez, etherium classic gibi bir hain mi yoksa vitalik ekibi tarafından mı çıkarılıyor bu fork bu önemli bir nokta bence!
newbie
Activity: 46
Merit: 0
Peki neden ethereum konstantinpol? Bizans  intikam almak niyetindemidir? İstanbulu seçmelerinin hedefi ile hangi ortak akıl ve hangi amaca hizmet etmektedirler? Dev.bah
member
Activity: 249
Merit: 11
Çok önemli bir haber bu hard forkun etkisi ama az ama çok mutlaka etkisi olacaktır. Ama etkinin olumlu mu olumsuz mu olacağı konusunda kimsenin kesin bir yorum yapabileceğini sanmıyorum.
full member
Activity: 398
Merit: 101
Shitcoin ZCL bile 5 ay önceden kesin fork tarihinin gününü saatini veriyo. Koskoca Ethereumun kesin fork tarihi yokmu? Ona göre yolumuzu çizelim.
aly
full member
Activity: 312
Merit: 103
Beşiktaş.
Öncelikle şunu kabul etmek gerekir, yaklaşan hard fork işleminin adı İstanbul değil, Constantinople.

Yaşanacak hard fork sonrasında Ethereum da bir patlama yaşanacak diye düşünüyorum. Henüz bir hafta önce "170-180 USD" seviyelerine inen ETH şuan 240 USD seviyelerinde bile yatırımcısına büyük kazanç sağladı. O seviyelerden toplayanlar önümüzdeki "Ekim-Kasım-Aralık" aylarında iyi kazanacak diye düşünüyorum. Bu seviyeler bile bence ETH için "güçlü al" seviyeleridir.
jr. member
Activity: 308
Merit: 4
Ethereum'un çıkış zamanı ile şu an yeni çıkan coinler arasında teknolojik olarak çok fark gözüküyor. Vitallik kendisi de eksiklikleri fazlasıyla kabul etmiş durumda. Ethereum yatırımcısı olarak mevcut teknolojiyi daha üst noktalara taşıyacak her türlü çalışmayı çok yararlı buluyorum.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Umarım faydali bir hardfork olur, piyasayı etkileyeceğinden şüphe yok olumlu haberler gelirse. Eereum'da diğer projeler gibi sürekli kendini geliştirmesi gerekir ki, yeni projelere karşı ayakta durabilsin.
member
Activity: 378
Merit: 14
Ethereum üzerinde bir takım çalışmalar var bence fiyatın düşürülmesi de bunun nedenlerinden birisi. Birileri daha fazla Ethereum toplamış olabilir. Yoksa o rakamlara düşmesi normal değil.
full member
Activity: 398
Merit: 101
Ben anlamadım, hard fork kasım ayındamı olucak, testler bittikten sonramı olucak? Kesin bi tarihi yokmu bunun?
member
Activity: 350
Merit: 10
Ethereum kendisinden beklenen değerin çok altına indi bu haberlerden dolayı. ama bu teknolojik gelişmeler sonrasında 1000 dolarları yine görüp yükselişe geçebilir. umarım yatırımcısını hayal kırıklığına uğratmaz..
Pages:
Jump to: