Pages:
Author

Topic: Ethereum Tabanlı Tokenlerin Listesi - page 2. (Read 292 times)

member
Activity: 560
Merit: 11
March 26, 2018, 09:54:35 AM
coinmarketcap girişi yap sol üstte menü var. coin, token, asset de vardı herhal. tokene tıkla. token derken sırf ethereum tabanlı tokenler mi? zannetmem. neonun farklı coinlerin tokenleri de vardır. google da ethereum token list aratırsan kaynaklara kısa sürede ulaşabilirsin dostum.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
March 26, 2018, 09:12:36 AM
Coinmarketcap, ethplorer ve etherscan bunları gösteriyor.Hatta ethplorer hacimlerine göre sıralanmış bir şekilde sunuyor.
newbie
Activity: 101
Merit: 0
March 26, 2018, 08:32:14 AM
Öncelikle cevaplar için teşekkürler.

Aradığım şeyi sanırım buldum. Merak eden başka birisi olursa diye buradan da paylaşayım.

Coinmarketcap Sitesinde Platform bazlı ( Ethereum veya diğerleri) liste için:

https://coinmarketcap.com/tokens/views/all/

Etherscan sitesinde ise Ethereum TOkenlerin listesi için:

https://etherscan.io/tokens

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
March 26, 2018, 08:26:04 AM
Teşekkürler hocam.

Bir şey daha sorayım size.

Ethereum tabanlı tüm altcoinleri ethereum adresimize yolayıp orada depolayabiliyoruz değil mi?

Al-unut için.
privatekey sizdeyse eve bunu yapabiliyorsunuz. myetherwallet ya da metamask tarzi cuzdanlar kullanabilirsiniz. varsa ledger falanda olur. myetherwalletin ledger destegi var.

Myetherwallet'tan oluşturduğum bir adresim var. Keystore / JSON File ile giriş yaptığım ve private keyimin olduğu.

Bahsetmiş olduğunuz sanırım bu. Ben ethereum tabanlı aldığım tüm altcoinleri burada depolayıp saklayabiliyorum anladığım kadarıyla.

Gönderim yaparkende bu adresi gireceğim değil mi?
aynen oyle. myetherwallet erc20 (ethereum tabanli coinler)i destekliyor. eger godnerdiginiz coin gorunmezse myetherwalletta add custom token kismindan ekleyebilirsiniz.
newbie
March 26, 2018, 07:25:08 AM
Teşekkürler hocam.

Ethereum tabanlı tüm altcoinleri ethereum adresimize yolayıp orada depolayabiliyoruz değil mi?

Al-unut için.
privatekey sizdeyse eve bunu yapabiliyorsunuz. myetherwallet ya da metamask tarzi cuzdanlar kullanabilirsiniz. varsa ledger falanda olur. myetherwalletin ledger destegi var.

Myetherwallet'tan oluşturduğum bir adresim var. Keystore / JSON File ile giriş yaptığım ve private keyimin olduğu.

Bahsetmiş olduğunuz sanırım bu. Ben ethereum tabanlı aldığım tüm altcoinleri burada depolayıp saklayabiliyorum anladığım kadarıyla.

Gönderim yaparkende bu adresi gireceğim değil mi?
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
March 26, 2018, 07:16:44 AM
Teşekkürler hocam.

Al-unut için.
newbie
March 26, 2018, 07:15:21 AM
Teşekkürler hocam.

Al-unut için.
member
Activity: 756
Merit: 16
March 26, 2018, 07:12:11 AM
O kadar çok ki liste yapılmaya çalışılsa bayağı uzun bir liste olur. Benim bildiğim site yok ancak kesinlikle bu konuda çalışma yürüten siteler illaki vardır. Bişeyler bulursam burda paylaşırım hocam
newbie
March 26, 2018, 07:01:12 AM
Merhabalar,
Ethereum tabanlı coinlerin tam listesine nereden ulaşabiliriz?

Ethereum cüzdanında (adresinde) depolayabileceğimiz coinler/tokenler?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Coinmarketcap Sitesinde Platform bazlı ( Ethereum veya diğerleri) liste için:

https://coinmarketcap.com/tokens/views/all/

Etherscan sitesinde ise Ethereum TOkenlerin listesi için:

https://etherscan.io/tokens

Not: Başlık LoveFooL'un cevabı sonrası düzeltildi.

öncelikle düzeltmek istediğim bir nokta var. ethereum tabanlı coin değil token olacak. En basit tanımı şudur. platformu olana coin , platformdan çıkana token denir. waves , ethereum , neo vs coindir.
Pages:
Jump to: