Pages:
Author

Topic: Ethereum Transferi Gerçekleşmiyor - page 2. (Read 287 times)

newbie
Activity: 6
Merit: 0
December 27, 2017, 02:11:49 PM
Konu hakkında koineks'e ticket açıp sorman lazım Tx id'yi ekleyip. Sorun'nun koineks tarafından olduğunu düşünüyorum. Bundan 2 hafta önce olsaydı Gas price'ın düşük olduğunu söylerdim fakat 26 Gwei ile göndermişler. Şu an ethereum ağında herhangi bir şişme olmadığı için Gas price yeterince makul. Sorun koineks'te.

Dediğiniz gibi koineks'e ticket açtım, gelen cevap ise;

Borsamızdan başarılı bir şekilde coinler çıkışı yapılmış. Göndermiş olduğunuz cüzdan adresi ile ilgili bir sorundur. İlgili borsa ile iletişime geçiniz.

Aynı zamanda Bittrex'e de bir ticket açtım ordan da cevap bekliyorum.
newbie
December 27, 2017, 01:12:28 PM
Konu hakkında koineks'e ticket açıp sorman lazım Tx id'yi ekleyip. Sorun'nun koineks tarafından olduğunu düşünüyorum. Bundan 2 hafta önce olsaydı Gas price'ın düşük olduğunu söylerdim fakat 26 Gwei ile göndermişler. Şu an ethereum ağında herhangi bir şişme olmadığı için Gas price yeterince makul. Sorun koineks'te.

Konu hakkında biraz acemiyim, gas price hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz.

Ayrıca başka fikri olan arkadaşlar var mıdır ?
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
December 27, 2017, 01:04:14 PM
newbie
December 27, 2017, 12:06:53 PM
Merhabalar,

Bugün koineks üzerinden bittrex hesabıma ethereum transferi gerçekleştirdim.

Bittrex de 0.1 ethereum daha az gönderemezsiniz dediği için, 0.153 değerinde bir miktar transfer ettim.

Fakat transfer durumuna baktığımda fail olduğu gözükmekte, bu neden olabilir arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.  Sad

Transfer adresi : https://etherscan.io/tx/0x11761515f1f4e1340cbc5f9dfcbcdca86bfbf9f56f39abf222f92070fed07b0b

Pages:
Jump to: