Pages:
Author

Topic: Ethereum Üç Yaşında: İşte Ethereum’un Dünü, Bugünü ve Geleceği - page 2. (Read 355 times)

member
Activity: 532
Merit: 29
Ethereum'un toparlanacağı konusunda umutsuz oldukça insan olsa da; şahsen ben bu kötü günleri atlatıp yeniden eski günlerine geleceğine inanıyorum.

Ethereum, kripto para piyasasının temel taşlarından biri ve bu kadar çabuk vazgeçilebilecek bir kripto para değil. Bence henüz son sözler söylenmedi. Bu günleri ileride nereden nereye diye hatırlayacağız muhtemelen. Ethereum'un dirilişine umarım hep beraber tanık oluruz.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Ethereum gelecekte çok daha popüler olacağını düşünüyorum. Eos'a geçenler olsa bile yinede Ethereum ekibi sürekli çalışıyor ve kendilerini geliştiriyorlar.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Kim ne derse desin Ethereum kripto para birimleri arasında en güvenilir prolerden biridir. Hem sürekli gelişim göstermesi hemde altyapısı ile birlikte Ethereum yatırımcılarına güven ve umut veriyor.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Ether sadece bitcoin gibi itibari kripto olarak yoluna devam edebilir.  Sebebi ise etherden kat kat daha iyi teknolojiye sahip rakip kriptolar var.  Ether sadece ismi ile hep var olacaktir diye dusunuyorum.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Ethereum'un bu güne kadar yaptıkları bence bundan sonrada yapacaklarının teminatıdır. Milletten toplamak için şimdi birçok yerde fud yaptıklarını görebilirsiniz ama 2.0 ve 3.0 geldiğinde işin rengi çoktan değişmiş olacak.
member
Activity: 490
Merit: 16
üç yılda inanılmaz bir başarı gerçekleştirdi geçenlerde ethereumun duyurular kısmındaki türkçe konusuna baktım da daha ico çıkmadan scam diyenler mi dersin atıp tutanlar mı dersin sistemi anlayamadım diyenler mi dersin ama geldiğimiz noktada bir sürü token erc20 olarak çıkıyor ve ethereum daha uzun süre bitcoinden sonra hacimsel olarak kalacak coin olacak bence
member
Activity: 1106
Merit: 25
Tam yatırım yapılacak zaman ethereuma çünkü bayağı bir düştü. Bir sürü ico ethereum zincirini kullanıyor. Ethereum da çok iyi bir altcoin daha iyi yerlere gelmeyi hakediyor. Ara sıra Zincir akşama yaşasa da bu fiyatlar çok düşük
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
10 dolar üzerindeyken kendisi hakkında biraz bilgi sahibi oldum. bitcoin, ethereum. yatırım yapmak için o tarihler ne kadar da uygunmuş gerçekten. bu haftada fena prim yapmadı ama aylardır devam eden dumpuna son vermesi hepimizin yararına.

ethereum ico geliştiricileri için halen değerli mi onu zaman gsöterecek. eos a geçenler oldu sonuçta.
member
Activity: 280
Ethereum gerçekten iyi yol katetti 1.2k civarını gördü ve bence büyük başarı tabi şu sıralar pek iyi durumda değil kendisi, diğer koinler gibi diplere demir atmış vaziyette ilerliyor. 2018 son çeyreği için hala umudum var diyebilirim umarım ethereum daha yüksek değerlere ulaşacaktır.
full member
Activity: 476
Merit: 100
EThereum 3 yıl içinde bize neleri yaşattı neleri. Ben doğumuna yetişemedim ama çocukluk ve ergenlik dönemine yetiştim Smiley . Şimdi de ihtiyarlık dönemini yaşıyoruz sanırsam. Umarım bura dan bir gençlik şurubu içerde tekrar eski hallerine çıkar.

Gençlik iksiri arıyorsanız bence farklı projelere bakmalısınız. Gerçek bir blockchaini olan ve gerçek anlamda üzerinde projeler üretilen yeni coinlere bakmalısınız. Bence ETH'de can çıkacak gibi. Her zaman derler çıkmadık candan ümit kesilmez ama buncak tutmayacak gibi.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
EThereum 3 yıl içinde bize neleri yaşattı neleri. Ben doğumuna yetişemedim ama çocukluk ve ergenlik dönemine yetiştim Smiley . Şimdi de ihtiyarlık dönemini yaşıyoruz sanırsam. Umarım bura dan bir gençlik şurubu içerde tekrar eski hallerine çıkar.
member
Activity: 238
Merit: 14
Ethereum bitti öldü diyenler olacaktır. Geçmişte farklı coinler içinde aynısı konuşuldu. Ethereum 2.0 geldiğinde daha farklı pozisyonlara ulaşacak ve daha kaliteli bir blockchain yapısı oluşacaktır. Her ne kadar şu an tokenlerden dolayı gergin bir durum oluşsa da durum 2.0 ile değişebilir.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Bende Ethereum'un geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum. Tekrar 1000 Doların üzerine çıkacaktır. Lakin bunun için zaman lazım. Şu Pos olayını bir an önce devreye soksalar ve üretimi sınırlandırsalar yukarı doğru bir artış gelecektir. Herhalde Ethereum ekibi de doğru zamanı bekliyor bu hamleleri yapmak için. Ayrıca Market Cap açısından Ethereum Bitcoin'i geçecektir.
member
Activity: 378
Merit: 11
Ethereum artık ico degil ama daico yapmalı, ayrıca üretime sınır getirilmeli ve pos için bir tarih belirlemeleri lazım. 2017 sonlarına doğru 2018 sonuna kadar gelir deniliyordu ama ne gelen var ne giden
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Ethereumu tahtından sadece kendisi indirebilir. Eğer kendi ayağına sıkmaz vştalik de çenesini kapalı tutarsa kral kendisi olmaya devam eder.
member
Activity: 87
Her ağzı olan konuşmadığı sürece ben geleceğini parlak görüyorum şuan btcdeyim ama her an ethye dönebilirim
KTM
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
Ethereum 2.0 ile bambaşka bir döneme gireceğiz bence 3 yılda bütün coinlerden daha güvenilir ve hızlı olmayı başardılar gün geldi neo rakip olmaya çalıştı başaramadı gün geldi eos rakip olmaya çalıştı ama hepsi sadece ethereumu güçlendirdi
full member
Activity: 392
Merit: 101
ethereum genel manada desteklediğim koinlerden bir tanesi, bence ileride çok güzel yerlerde göreceğiz ethereum u
newbie
Activity: 266
Merit: 0
3 yılda bu kadar çok başarı elde etmesi bence güzel, bu kadar başarı, gene rehavet de getirmedi, güzel kısmı da bu
member
Activity: 109
ICO denetleme sistemi getireceğini söylüyordu Vitalik Buterin bu konuda herhangi bir gelişme varmı acaba ?
Pages:
Jump to: