Pages:
Author

Topic: Ethereum'a eşik atlatacak teknoloji yakında geliyor - page 2. (Read 512 times)

full member
Activity: 476
Merit: 100
Sürekli bir yenileme yapıyor ethereum, kullanım alanlarını da genişletiyor. Bana göre bitcoine göre daha sağlam gidiyor ama bitcoin gibi değerini arttıramıyor, hakkında çıkan olumlu haberlere rağmen.
member
Activity: 224
Merit: 10
Ethereum zaten güçlü bir teknoloji, bu piyasadaki en güvenilir coinlerden biri. Bu nedenle de yoğun talepten dolayı sıkıntı yaşayabiliyor böyle bir gelişmenin olması Ethereumun gücüne güç katar. Umarım bir an önce kullanılmaya başlanır.
member
Activity: 322
Merit: 16
Ethereumu harika bir gelecek bekliyor bencede. Bitcoine en yakin coin olarak onu goruyorum.
newbie
Activity: 40
Merit: 0
Ethereum kesinlikle şuan hakettiği değerde değil. 2019 başında çok farklı yerlerde olacağını düşünüyorum. Keşke imkanım olsada alıp bir miktar koysam köşeye.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
birbirinden bağımsız parçalar derken sidechain benzeri birşeyden mi bahsediyor bilmiyorum fakat ölçeklenme sorunu kolay kolay çözülecek birşey değil. Sonuçta fee işlem boyutuna göre belirleniyor, ağda fazla işlem olduğunda da bayt başı ödenen fee artıyor. Daha detaylı bilgisi olan varsa ethereumun planı ile ilgili paylaşabilir mi?
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
gerçekten hedefledikleri projeleri tamamlayabilirlerse çok büyük bir sıçrama yapacaklardır. bir bitcoin kadar olamasa bile hep güçlü olacaklardır.
member
Activity: 308
Ethereum her geçen gün teknolojisine bir yenilik eklemeye devam ediyor bu durum eth için çok olumlu ama bu tür haberler nedense onun değerine etki etmiyor.
newbie
Activity: 77
Gelsin valla. Şu an hızında sıkıntı yok ama yoğun talep olduğunda çok sıkışıyor yavaşlıyor. Bunun gelmesi yoğun taleplerde de işlem hızının hala yüksek olmasını sağlayabilir.
member
Activity: 266
Bu haberin ethereumun değerini olumlu etkilemesi gerekiyorken henüz artı bir hareket olmadı. Bitcoin ile ilgili en ufak olumlu bir haber btcyi yukarı yönlendiriyordu. Eth de niye böyle bir şey olmuyor? Angry
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Ethereum için güzel bir gelişme. Umarım en kısa sürede atlar artık şu eşiği..
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Ben bu Ethereum'u anlamıyorum, ulan olumlu haber çıkar düşer, olumsuz haber çıkar yine düşer. Bitcoin 6K'ya düştüğünde çivi gibi çakılıp kalmıştı şimdi güzel haberler çıksa bile düşüyor. Anlamıyorum nasıl bir iştir.

Benim de anlamadıgım bir olay bu. Demekki hala bitcoine bi şekilde bağımlı yada insanlar oyle düsünüyoki bitcoinle beraber yukseliyor veya cıkıyor.

Ethereum'un işlem hacmine bakarsanız, ağırlık olarak ETH/BTC üzerinden işlem gördüğü için Bitcoin fiyatından bağımsız hareket etmesi zor.

Ağırlık olarak oyle ama 2 ay once bitcoin, ethereumun nerdeyse 20 katına kadar çıkmıştı. Dediğine göre her zaman aralarında 10 da 1 oranı olması lazım.
member
Activity: 202
Merit: 17
Ben bu Ethereum'u anlamıyorum, ulan olumlu haber çıkar düşer, olumsuz haber çıkar yine düşer. Bitcoin 6K'ya düştüğünde çivi gibi çakılıp kalmıştı şimdi güzel haberler çıksa bile düşüyor. Anlamıyorum nasıl bir iştir.

Benim de anlamadıgım bir olay bu. Demekki hala bitcoine bi şekilde bağımlı yada insanlar oyle düsünüyoki bitcoinle beraber yukseliyor veya cıkıyor.

Ethereum'un işlem hacmine bakarsanız, ağırlık olarak ETH/BTC üzerinden işlem gördüğü için Bitcoin fiyatından bağımsız hareket etmesi zor.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257

newbie
Activity: 182
Ethereum kendini sürekli geliştirerek ilerliyor. Bu durum onu daha güvenilir yapıyor. Bitcoin sadece bir para birimi olmasından dolayı insanlarda bir soru işareti oluşturuyor. Ama ethereum öyle değil arkasında bir teknoloji var ve geliştirmeye devam ediyor.
member
Activity: 462
Ethereum dur durak bilmeden yoluna devam ediyor. Bu istikrar ve azim sürdükçe değerlenmeye devam edecek. Herkesin elinde bulunmalı...
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
ethereum candır.bitcoin 1 ethereum 2.gelişmeleri heyecanla bekliyoruz.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Ether zaten bir canavar ve  zaten üst sıralarda. Doğru hamlelerle Ether ileride 1 numara olacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 218
Merit: 100
ethereum zaten rustunu ispatlamis durumda ama bu tip yenilikler daha da artirir ethere olan ilgiyi. vitalik bir gun ölse ethereuma ne olur acaba diye dusunmuyor da degilim. bu adamin hic olmemesi lazim.
full member
Activity: 238
Merit: 105
Vitalik ETH'yi ve blockchain teknolojisini üst basamaklara taşımak için fazlasıyla uğraşıyor. Marketcap olarak geçmesi bence çok kalay değil. BTC hangi yöne giderse bütün piyasa onun peşinden gitmeye devam ediyor.
member
Activity: 322
Merit: 15
Diger kripto paralar arasinda bitcoine en yakin olan coin eth bence. Guzel sicramalar yapacak bir coin.
Pages:
Jump to: