Pages:
Author

Topic: Ethereum’a neler oluyor? Neden fiyatlar sürekli düşüyor ? - page 2. (Read 975 times)

sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Etherumu baz alarak konuşmamak lazım aslında genel kripto ekosisteminde çok büyük kan kayıpları var. Ethereum aslında bundan az nasipleniyor diğerlerine nazaran sonuçta kendisi de bir altcoin. Bitcoin dominance yükseldikçe ethereumun düşmesi kadar doğal bir olay yok. Sıkıntı yapılmaması gerekiyor devran döndüğünde ilk yükselecek olan da kendisi oluyor her zaman

Evet toplu olarak büyük bir kan kaybı var ama bu kan kaybının ethereum da 10 kata kadar varan bir düşüşle olması insanın kendisine yedirmediği şey bu. Neredeyse çoğu altcoinin babası olan Eth bu denli düşüş yaşamamalıydı. Bunda ico sezonunun büyük iştahı da sebeb oldu elbette.

http://prntscr.com/pdulwb

Şu tabloya bakıp bakıp ağlamak lazım. Dersler çıkartmak lazım.

Kesinlikle katılıyorum. Piyasaya Bitcoin ve Altcoin olarak ikiye ayırarak baktığımız zamanlarda aklımıza Bitcoin ve Ethereum gelmeli bence. Ethereum alt piyasasının en önemli öğesi. Ve oranın nabzını ETH tutuyor. Şu bir gerçek ki 2017'deki ETH ağırlığı artık yok. O dönemin ETH tokeni olan pek çok iyi proje mainnet yaptı ve coin oldu. Ancak halen çok önemli oranda ETH ağırlığı var piyasa da. Her şeyden önemlisi Ethereum isminin verdiği güven. Binlerce altcoin arasından BTC ve ETH'yi mutlaka herkes en az bir kez alıp satmıştır. Diğerleri içinse aynı şeyi söylemek mümkün değil. Neden? Çünkü likitide olarak piyasanın en iyi ikilisi bunlar.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Etherumu baz alarak konuşmamak lazım aslında genel kripto ekosisteminde çok büyük kan kayıpları var. Ethereum aslında bundan az nasipleniyor diğerlerine nazaran sonuçta kendisi de bir altcoin. Bitcoin dominance yükseldikçe ethereumun düşmesi kadar doğal bir olay yok. Sıkıntı yapılmaması gerekiyor devran döndüğünde ilk yükselecek olan da kendisi oluyor her zaman

Evet toplu olarak büyük bir kan kaybı var ama bu kan kaybının ethereum da 10 kata kadar varan bir düşüşle olması insanın kendisine yedirmediği şey bu. Neredeyse çoğu altcoinin babası olan Eth bu denli düşüş yaşamamalıydı. Bunda ico sezonunun büyük iştahı da sebeb oldu elbette.

http://prntscr.com/pdulwb

Şu tabloya bakıp bakıp ağlamak lazım. Dersler çıkartmak lazım.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
2018 aralık ayında ethereum 2.0 gelecek diye konuşuluyordu ancak herhangi bir gelişme olmadı bunun yanı sıra herkes güvenilir liman olarak BTC'yi gördü. Onların dışındaki insanlar da XRP ve ETH arasında bölündü. Bitcoin dominance artınca da ETHdaki nakitler BTCye doğru çekildi. Altcoinlerin anası olduğu için BTCnin hareketlerinden ilk ETH etkileniyor. Bitcoin dominance biraz durulduğunda ETH artacaktır.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
bu fiyatlardan mining i hala kim yapıyor onu anlamıyorum

Mevcut fiyatlarla halen zarar yazmıyor diye biliyorum. Ama madenciliğin içinde olan arkadaşlar daha kapsamlı cevap verebilir elbette. Ama göz ardı edilen bir şey var ki o da madencilerin günün fiyatlarından çok gelecek değerine baktığı. Elbette zorunlu durumlarda satış vardır ama gelecekte BTC'nin ulaşabileceği yerleri düşünüyorlar. Örneğin madenci BTC 100$ iken başlayıp tüm getiriyi kenara koysaydı şimdiye kaç BTC'si ve dolayısıyla kaç $'ı olurdu düşünün bir kere.
member
Activity: 1050
Merit: 18
bu fiyatlardan mining i hala kim yapıyor onu anlamıyorum
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
yaklaşık 1 hafta oldu dibi göreli hala yukarıya doğru bir ilerleme yok. Sanırım ethereum'da dipleri görmeye doğru gidecek umarım yanılıyorumdur, şuanda bunu kaldıramam lütfen eski günler geri gelsin ciğerim yanıyor ya
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
ethereum bir türlü toparlayamadı kendini fiyat olarak, kendini bir 200 doların 250 doların oralara atması lazım diye düşünüyorum yoksa bu seviyeler ethereum a yakışmıyor
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
Çok detaylı incelememekle birlikte ethereumun piyasadan bağımsız atak yaptığı bir dönem var mı ki şimdi böyle bir şey istiyoruz? Bitcoin inince iniyor çıkınca çıkıyor.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Bitcoin yeterli derecede yükselinceye kadar ethereum dahil hiç bir altcoine rahat yok. Benim beklentim dominance ın %80 ve üzerine çıkması. ancak oradan sonra altlara sıra gelebilir.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Ethereum icolarla özdeşleştiği için sorun yaşanıyor bence. Bu yaftadan kurtulması önünü açacaktır.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Btc varoldukça ether de bir alt koin. İcoların pabucu dama atıldı. Çok şey beklememek gerek. Olsa olsa 1-2 pump yapıp yine elimize verecekler.
Ethereumu sadece ico aracı olarak görmeyin hocam. Burada seveni de sevmeyeni de çoktur ama bu kadar dar alana sikistirmayin. Ether, 1400 dolar iken rahat rahat alamadığımız koini şimdi rahatlıkla alabiliyoruz. Ben bunu seviyorum iste:)
member
Activity: 633
Merit: 15
Btc varoldukça ether de bir alt koin. İcoların pabucu dama atıldı. Çok şey beklememek gerek. Olsa olsa 1-2 pump yapıp yine elimize verecekler.
full member
Hala nefeslerimizi tuttuk ethereum'un fiyat değişmesini izliyoruz. şuan çoğu şeyin de olduğu gibi ethereum'unda kaderi bitcoin'in durumuna bağlı. Bizimde durumumuz ethereum'a bağlı en azından benim. Umarım güzel günler yakındadır yoksa büyük bir batış beni bekliyor.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network

Dün gece bir yüzde 15 daha elimize verdiler. Genel düşüş var gerçi tüm kripto paralarda ama maşallahı var Ethereumun direk ayak uyduruyor. Anlamadığım Bitcoin yükselirken de düştü, tutunamıyor bir türlü. Ocak ayına düşe kalka girecek girmesine de 2.0la fiyatı nasıl değişkenlik gösterecek en çok bunu merak ediyorum.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bugünde %17'lik bir düşüş var ve hala düşüyor , bir ethereum'umuz vardı anasını siktiler hayırlı cumalar.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
herkesde 2020 beklentisi var.
milleti bıktırıp sattırdıktan sonra 2020 rüyası başlayacak gibi

Bıkan bıkmıştır demiyorum, bıkan bıktı ve çıktı zaten piyasadan. Bizim gibi pes etmeyen azınlık kaldı. Bilemiyorum kim hata yapıyor ama umarım azınlık haklı çıkar  Grin
member
Activity: 1050
Merit: 18
herkesde 2020 beklentisi var.
milleti bıktırıp sattırdıktan sonra 2020 rüyası başlayacak gibi
full member
Emin ol bende hiç bir şey anlamıyorum üstad. Yaklaşık 6 aydır bekliyorum ethereum'da tık yok şuan. Hatta zarar bile ediyorum. Ethereum en güvendiğim kaynağımdı ama maalesef artık en kazandırmayanı bu kadar durağanlık fazla biraz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
satoshi bazlı dibi arıyor, yükseliş için haberler (gelişmeler-yenilikler-bilmediğimiz durumlar) kapıda bekliyor, haberlerden önce artış başlar, sonra peyderpey haberler gelmeye başlar. O arada BTC de zıplarsa güzel rakamlara gelir, tadından yenmez.
Pages:
Jump to: