Pages:
Author

Topic: Ethereumları nerede saklamalı? (ETH MERGE) - page 2. (Read 329 times)

legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
Binance duruma göre destekleyip desteklemeyeceklerini söylediler, yani topluluktan destek alan bir fork çıkar ise Binance destekleyebilir.
Verdiğiniz tarih aralıklarında elinizdeki Ethereumları skalayabileceğiniz alan bana kalırsa Binance, herhangi bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum orda en azından fork olur ve desteklenirse forktanda faydalanırsınız.
Şuan izlemlediğim herkes elindeki ethereumları borsalara atıyor.
member
Activity: 1036
Merit: 18
merhabalar.

10-20 eylül 2022 arası eth merge olacak bilindiği üzere. bir kaç tane fork token çıkacağı söyleniyor, merge'den sonra

btc'nin, bch ve btg forklarında, bazı borsalar bch ve btgleri; btc tutan hesaplara dağıtmışlardı. bazı borsalar biz forku desteklemiyoruz diyerek dağıtmamıştı o dönem bu tokenleri. soğuk cüzdanda tutanlara ise ne oldu bilmiyorum.

Bu dönemde, ethereumları myetherwallet'da veya ledgerda tutsak merge sonrası oluşacak olası ethereum fork tokenleri adreslere claim edebilecek miyiz?

poloniex 2 hafta önce açıklama yaptı, oluşabilecek tüm fork tokenleri dağıtacağız dedi. binance dahil diğer borsalarda konuyla alakalı duyuruya denk gelmedim. Hangi borsalar fork tokenlera destek verdi, bilgisi olan var mı?

sizce ethereumları nerede tutmalıyız? merge dönemi için hangisi daha güvenli ve avantajlı olur?
Pages:
Jump to: