Pages:
Author

Topic: Etherium hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz - page 2. (Read 258 times)

full member
Activity: 532
Merit: 151
Bitcoin bir atak yapıp 25k yı görmedikçe ethereum ve diğer alt coinler mutlaka artıcaktır yeterki btc sabit kalsın
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Arkadaşlar etherium un sene sonu değer tahminini önümüzdeki senelerde neler olacağının tahminini yapabilirsiniz nerede görüyorsunuz bu yatırımı degermi ? Teşekkürler Smiley

surdakı 10 gunluk sureçte 200 dolar daha atarsa kendısını yukarıya 1000 olur denebılır kı atma ıhtımalı var 5 gunde 400 den 700 e cıkmıştı ve oturdu oraya tahmınen kendısını yenı yıl olmadan 1000 yapmak ısteyecektır
full member
Activity: 672
Merit: 100
Sanırsam yüksek gwei ücretleri hala devam ediyor, Waves bu soruna bir çözüm bulmuştu ethereum da bulacaktır. Bu çözümün ardından bizleri yine güzel bir artış bekliyor olacaktır.
member
Activity: 364
Merit: 10
Ethereum şu an için de oldukça değerli bir coin bence ama gelecekte daha da değerli olacağını düşünüyorum. 2018 in ortalarından sonra büyük bir patlama yaşayacağını düşünüyorum ama tabi ki bu sadece bir tahmin Smiley sağlam adımlarla ilerliyor ve birçok proje ethereum tabanlı gerçekleştiriliyor bu sebeple değerini kaybetmeyeceğine inanıyorum.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Etherium diye bir coin bilmiyorum kardeşim  ama bizim bildiğimiz öz hakiki ethereumumu diyorsun sen yoksa çakması mı çıktı etherium diye kardeşim Cheesy
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
En iyisi yazmamak, big brother big data toplayıp her şartta elimize veriyor  Cool btc daha da artacak gibi btc artarsa her şey artar
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Bu ethereum için etherium diye r10 kategorisi açan insanın kafasını çok merak ediyorum.
Bizim 4 yıllık ethereum oldu etherium ya sabır  Smiley
full member
Activity: 392
Merit: 100
gün gelecek btc yi geçecek, oturup bi fırsat kaçtı diye ağlayacağız  Smiley
member
Activity: 202
Merit: 10
bu son kripto kedi istilasını atlattılar galiba. transactionlar duzeldi gibi.

bence hakettiginden daha az degeri var ethereumun. Bence en az 2, 3 kat USD olmalı.
bu sene işe yaramaz ICO tokenlar dokuldukten sonra geriye saglamlar kalınca seneye degeri artar diye tahmin ediyorum. Portfoyde tutmakta fayda var.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Arkadaşlar etherium un sene sonu değer tahminini önümüzdeki senelerde neler olacağının tahminini yapabilirsiniz nerede görüyorsunuz bu yatırımı degermi ? Teşekkürler Smiley
Pages:
Jump to: