Pages:
Author

Topic: Etrafımdaki herkes mining konuşuyor - page 2. (Read 1967 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
June 28, 2017, 11:17:55 AM
 Bu saatten sonra rig kurmanın alemi yok.Altcoinler fazla şişti yakında patlayabilir 2 yıl öncesi gibi.Dikkatli olmakta fayda var.Herkes duyduysa çıkma vakti gelmiştir.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
June 28, 2017, 08:05:20 AM
Bundan 3 ay önce günde 0,7-0,8 Zec çıkarırken şimdi 0,15-0,2 zec kazılabiliyor. Yavaş yavaş kârları düştü böyle giderse 1 ay sonra 0,1 zec çıkarabileceğim. Herkez kazansın ama gelir çok düştü artık.
hero member
Activity: 504
Merit: 500
June 28, 2017, 07:46:30 AM
Ben kendi gözlemlerimi paylaşayım son aylarda aşırı bir sıçrama var. Yeni katılan kişi sayısının haddi hesabı yok yeni açılan youtube kanalları eski köklü kanalların bitcoin ismini telafuz etmesi karların bitme sebebinin madencilik gösterilmesi insanlarda merak uyandırdı. bitcoin fiyatını ve hep güllük gülistanlık olayı gören herkes balıklama atladı.

Bu sektörde balıklama atlayan, sabırlı olmayan, okumadan bilgi sahibi olmak isteyen adam fena çuvallar. Kolay para kolay yollardan kazanılmaz.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
June 28, 2017, 06:44:37 AM
Ben kendi gözlemlerimi paylaşayım son aylarda aşırı bir sıçrama var. Yeni katılan kişi sayısının haddi hesabı yok yeni açılan youtube kanalları eski köklü kanalların bitcoin ismini telafuz etmesi karların bitme sebebinin madencilik gösterilmesi insanlarda merak uyandırdı. bitcoin fiyatını ve hep güllük gülistanlık olayı gören herkes balıklama atladı.
full member
Activity: 602
Merit: 122
June 28, 2017, 05:42:45 AM
Yok yok bildiğiniz adam ekran kartı vs almak için bir bilgisayarcıyla anlaşmış onu anlattı ben de olm bilmediğin işlere girme bu işler öyle kolay dedim Cheesy
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
June 28, 2017, 05:16:01 AM
Bizde etrafımızdaki kişilere madencilikle ilgili birçok şey anlatıyoruz gel şöyle yaparız, sende para kazan diye pek sıcak bakmıyorlar. Adamlarda haklı tabi kendilerine çok yabancı geliyor bu sanal madencilik olayı. Bıraktım bende anlatmayı meraklısı olan zaten ilgilenir böyle işlerle. Arkadaşlarında dediği gibi herkes konuşur ama pek az kişi yapar.

Ben tanidiklara pek bahsetmiyorum. Zarar ederse sonrasında biz kötü oluruz. Neme lazım. Kendileri araştırıp, okusunlar. Akıllarına yatıyorsa yapsınlar. İyiyken kötü olmaya gerek yok. Bu forumda bile insanlar analiz yaptıklarında her seferinde yatırım tavsiyesi değildir diyorlar. Boşuna değil. Smiley
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
June 28, 2017, 04:44:32 AM
Bizde etrafımızdaki kişilere madencilikle ilgili birçok şey anlatıyoruz gel şöyle yaparız, sende para kazan diye pek sıcak bakmıyorlar. Adamlarda haklı tabi kendilerine çok yabancı geliyor bu sanal madencilik olayı. Bıraktım bende anlatmayı meraklısı olan zaten ilgilenir böyle işlerle. Arkadaşlarında dediği gibi herkes konuşur ama pek az kişi yapar.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
June 28, 2017, 04:27:36 AM
Tesadüf mü bilmem kime denk gelsem mining ve etherium'dan bahsediyor arkadaşlar, algıda seçicilik mi desem bilemedim daha önce de böyleydi de ben mi fark etmedim Cheesy az önce şirketimizin depo sorumlusu abi böyle bir bir işe giriyorum dedi yok deve dedim çıktım depodan Cheesy Not : Adama barkod okuma uygulamasını adam gibi öğretene kadar canımız çıkmıştı öyle bir adam yani Cheesy

Bir sey hakkinda herkes konusur ama onu cok az kisi yapar... 3 ay sonra ayni sahsa ne asamadasin diye sorsaniz verecegi cevabi ben simdiden size soyleyeyim. Abi booss bu isler... sen de vazgec Smiley

Bu arada algida secicilik bence... zira hakkini vererek mining yapanlarin sayisi turkiyede cok az...
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
June 28, 2017, 03:53:13 AM
Büyük ihtimalle sizin adınıza madencilik yapıyoruz diye kendini pazarlayan ponzi bir siteye müşteri çekmeye çalışan refçinin sözleriyle bu işi duymuştur ve bu piyasada zarar etmesi kaçınılmazdır. Wink
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
June 28, 2017, 03:46:05 AM
Yuh be! Madencilik bu kadar ele ayağa düştü mü yahu? O depo sorumlusunun bilgisayar bilgisi ne seviyede acaba? Bilgisayar kullanım seviyesi düşük olan birisi bence bu işe bulaşmasın. Yoksa zarar edebilir.
full member
Activity: 602
Merit: 122
June 28, 2017, 02:21:44 AM
Tesadüf mü bilmem kime denk gelsem mining ve etherium'dan bahsediyor arkadaşlar, algıda seçicilik mi desem bilemedim daha önce de böyleydi de ben mi fark etmedim Cheesy az önce şirketimizin depo sorumlusu abi böyle bir bir işe giriyorum dedi yok deve dedim çıktım depodan Cheesy Not : Adama barkod okuma uygulamasını adam gibi öğretene kadar canımız çıkmıştı öyle bir adam yani Cheesy
Pages:
Jump to: