Pages:
Author

Topic: Euro 2016 - page 7. (Read 12203 times)

full member
Activity: 122
Merit: 100
June 17, 2016, 12:00:16 PM
Arkadaşlar İspanya -Türkiye maçı çok önemli skor tahmininde bulunursak skor ne olur ne düşünüyorsunuz ?
full member
Activity: 182
June 17, 2016, 10:58:53 AM
İtalyanın tüm maçlarını izledim adamların tek taktiği var gol yeme fırsatlarda gol bul bu yöntemi kullandılar sıkı defans yaptılar ve bu işe yaradı ama hakkınıda yememek lazım bu stratejiyi her takım yapamaz italya bunu çok iyi başardı yetenekli oyuncularıda var gol pozisyonuna girdiklerinde affetmiyorlar birde takım olarak çok diriler
hero member
Activity: 868
Merit: 502
June 17, 2016, 10:53:51 AM
italya 1-0 isvec gol dk 88 EDER . KIMSENIN konusmadıgı italya belcıka ve ısvec ı yenmeyı basardı bakalım nereye kadar gıtcekler
full member
Activity: 210
June 17, 2016, 07:41:20 AM
Merakla beklenen gün geldi çattı bugün İspanya -Türkiye maçı var saat 22 00 de Türkiye için çok zor bir maç olacak normal şartlarda baktığımızda  Türkiye 'nin bugün kaybedeceği hatta ispanyanın fark atacağı yönünde ama diğer gruplardaki maçları düşündüğümüzde dün küzey irlandanın ukraynayı yenmesi gallerin ingiltereyi zor durumlara düşürmesi almanyanın dün berebare kalması gibi sonuçlar var yani sürprizler yaşanabiliyor ,normal şartlarda ispanya favori olsada çıkmayan candan ümit kesilmez diyelim maçın sonunu bekleyelim
newbie
Activity: 38
Merit: 0
June 16, 2016, 05:53:13 PM
favori takımlar cok kotu oynuyor almanya 90 da atamadı dıgerlerı gıbı sampıyon surpriz bı ulke olabılır gıbı duruyor ayrıca .Cheesy
kafama takıldı bu Lıg tv abrupa sampıyonasını neden verıyor anlamıs deılım trt varken lıg tv den ızleyen var mı :d

avrupada yaşayan türkler 42 derece türksat uydusundan yayın alamıyorlar. 7 dereceden yayın alabiliyorlar dt de bu şekilde bi yol izledi
hero member
June 16, 2016, 05:29:46 PM
favori takımlar cok kotu oynuyor almanya 90 da atamadı dıgerlerı gıbı sampıyon surpriz bı ulke olabılır gıbı duruyor ayrıca .Cheesy
kafama takıldı bu Lıg tv abrupa sampıyonasını neden verıyor anlamıs deılım trt varken lıg tv den ızleyen var mı :d
full member
June 16, 2016, 04:41:23 PM
Almanya-Polanya  maçının sonlarına geldik bugün oynanan ingiltere maçında olduğu gibi yada fransa maçlarında olanlar acaba bugün Almanyanında başına gelip son dakikalarda gol bulup kazanabilecekler mi merak ediyorum son 7 dakika bakalım görelim
hero member
Activity: 629
Merit: 508
June 16, 2016, 01:09:32 PM
Maçı izledim Galler'e çok yazık oldu. Baya iyi oynadılar. Son dakikada maç kaybetmek kadar sinir bozucu bişey yoktur heralde. Kalbimizdesin Galler  Kiss
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
June 16, 2016, 11:50:26 AM
ingiltere kadar balli bir takim gormedim arkadas, oyun resmen wales indi, son dakika goluyle gittiler aldilar maci.
newbie
Activity: 38
Merit: 0
June 16, 2016, 09:23:17 AM
İngiltere bugün Galler le oynayacak maç saat 16 00 da ingiltere Rusyayla oynadığı maçta puan bir puan almasında dolayı bu maçı kazanmak zorunda daha önce Gallere 9 maçta bir defa yenilmiş maçın mutlak favorisi Galler gibi görünüyor ama Galler Slovakları 2-1 yendiğinide unutmamak lazım güzel maç olacak iyi seyirler

hocam mutlak favori ingiltereye yazacaktınız sanırım. galler bugün belki bi beraberlik alır diye düşünüyorum. grup karman çorman olacak gibi Smiley
full member
June 16, 2016, 07:09:33 AM
İngiltere bugün Galler le oynayacak maç saat 16 00 da ingiltere Rusyayla oynadığı maçta puan bir puan almasında dolayı bu maçı kazanmak zorunda daha önce Gallere 9 maçta bir defa yenilmiş maçın mutlak favorisi Galler gibi görünüyor ama Galler Slovakları 2-1 yendiğinide unutmamak lazım güzel maç olacak iyi seyirler
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
June 15, 2016, 05:08:30 PM
fransa gene son dakıka goluyle kazandı turkıyenın yapacagını fransa yapıo bu turnuvada Cheesy Cheesy  payet payet patlıyor payet Cheesy
Arnavutluk iyi direndi ama bu maç, Fransa'nın attığı ikinci gol güzeldi  Grin
full member
June 15, 2016, 04:55:49 PM
Bir zamanlar Türkiye nin son dakikada kazandığı maçların benzerini bu yıl Euro 2016 da Fransa yapıyor son iki maçlarında son dakikalarda gol buluyorlar ve şuan ben yazarken durumu 2 -0 yaptılar Arnavutluk katıldığı turnuvalardan hiç puan çıkaramamışlar son dakikalara kadar dayandılar ama gene puan alamadılar güzel bir karşılaşma izlettiler .
hero member
June 15, 2016, 04:52:12 PM
fransa gene son dakıka goluyle kazandı turkıyenın yapacagını fransa yapıo bu turnuvada Cheesy Cheesy  payet payet patlıyor payet Cheesy
full member
June 15, 2016, 02:02:28 PM
ispanya izlanda maci mi , 1 - 1 mi

ispanya izlanda ile ne zaman mac yapti, gruplarin haricinde artik mahalle maci yapar gibi kendi aralarinda da mi mac yapmaya basladilar takimlar.  Smiley

Sırf imzadan para kazanmak için ezbere duvar yazısı yazınca Portekiz böyle İspanya'ya bağlanıyor işte.
kardeş sen dört dörtlükmüsün hiç mi hata yapmadın ne ? cepten yazıyordum arkadaş ispanyadan bahsedince yanlışlıkla yazmışız olur böyle şeyler ,şimdi düzelttik anlamak isteyen anlamıştır orada bahsedilen takımın portekiz olduğunu  açık aramaya gerek  yok  ayrıca imzadan para almak falan için diyorsun sana bakıyorum sende bir kampanyadasın sen almıyormusun ayrıca sadece imzadan para almakta değil burada yazma sebebim öyle olmuş olsaydı bir iki satır birşeyler yazar çıkardım senin gibi ...............gerek yok bunlara!
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
June 15, 2016, 12:52:32 PM

ispanya izlanda ile ne zaman mac yapti, gruplarin haricinde artik mahalle maci yapar gibi kendi aralarinda da mi mac yapmaya basladilar takimlar.  Smiley

Sırf imzadan para kazanmak için ezbere duvar yazısı yazınca Portekiz böyle İspanya'ya bağlanıyor işte.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
June 15, 2016, 04:35:38 AM
İspanya -izlanda maçı 1-1 bitmesinden ve pozisyonların çok olmayışı maçın zevkini kaçırdı izlanda berberlik istedi bunun yanında, izlanda ispanya takım oyuncularından  çok cüneyt çakırın hareketleri dikkat çekti sosyal medyada baya yer alıyor şuan, sert pozisyonlarda çüneyt çalır sanki olaya müdahele edecek kabadayı bakışlar mimiklerle rajon kesen abiler gibiydi ben hiç bu şekilde cüneyt çakırı izlememiştim ayrıca ronaldoya baya sert girilmesine ragmen cüneyt çakır düdük kullanmamayı teçih etmesi ronaldoyo da kızdırdı  ama cüneyt ona da rajon kesti ama maçı fena yönetmedi tebrikler cüneyt çakıra.

ispanya izlanda ile ne zaman mac yapti, gruplarin haricinde artik mahalle maci yapar gibi kendi aralarinda da mi mac yapmaya basladilar takimlar.  Smiley
full member
June 14, 2016, 06:31:24 PM
Portekiz -izlanda maçı 1-1 bitmesinden ve pozisyonların çok olmayışı maçın zevkini kaçırdı izlanda berberlik istedi bunun yanında, izlanda portekiz takım oyuncularından  çok cüneyt çakırın hareketleri dikkat çekti sosyal medyada baya yer alıyor şuan, sert pozisyonlarda çüneyt çalır sanki olaya müdahele edecek kabadayı bakışlar mimiklerle rajon kesen abiler gibiydi ben hiç bu şekilde cüneyt çakırı izlememiştim ayrıca ronaldoya baya sert girilmesine ragmen cüneyt çakır düdük kullanmamayı teçih etmesi ronaldoyu da kızdırdı  ama cüneyt ona da rajon kesti ama maçı fena yönetmedi tebrikler cüneyt çakıra.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
June 14, 2016, 02:09:45 PM
Question: Hangi Ülke Şampiyon Olur?
Almanya   - 12 (44.4%)
Belçika   - 2 (7.4%)
Fransa   - 1 (3.7%)
İngiltere   - 0 (0%)
İspanya   - 4 (14.8%)
İtalya   - 0 (0%)
Portekiz   - 0 (0%)
Türkiye   - 6 (22.2%)
Diğer   - 2 (7.4%)
Total Voters: 27

Forumun büyük kısmı Almanya'yı favori görüyor, bir kısmı duygusal oy kullanmış. Anketi değiştiriyorum.
full member
June 14, 2016, 07:42:16 AM
ben ispanyayi cok iyi bulmadim, zaten eski ispanya degil. biraz sansina aldilar maci,

bizim maca da boyle cikarlarsa, takimda da moraller artarsa, ispanya macini alabiliriz bile. yenilirsek zaten pek sansimiz da kalmaz o dakkadan sonra.
ispanya ekler karşısında çok iyi değildi kapanan takımları açmakta zorlanıyorlar anlaşılan bizim oynayacağımız maçta bizde mutlak panarak oynayacaz ama gününde olan bir ispanya karşısında bizim çok şansımızın olacağını düşünmüyorum inşallah kötü gününde olan bir ispanya karşımıza çıkar ve hırvatlardan alamadığımız puanı onlardan alabiliriz
Pages:
Jump to: