Pages:
Author

Topic: Euro 2024 Grupları - page 3. (Read 1350 times)

legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
July 05, 2024, 05:17:42 PM
Fransa Portekiz karşısında zorlansa da turu geçmeyi başardı.Fransa takımı bugün iyi bir oyun ortaya koyamamış olsa bile çok fazla pozisyon vermedi.Ben bu Fransa takımının İspanya karşısında da turun favorisi olduğunu düşünüyorum.İngiltere'den sonra en iyi kadroya sahip Fransa üstelik İngiltere gibi kötü yönetilmiyorlar.Yarın İsviçre'nin İngiltere karşısında bir adım önde olduğunu düşünüyorum.Milli takımımıza gelecek olursak Merih'i kaybetmek gerçekten bizim için oldukça kötü bir haber çünkü onun yerine oynatabileceğimiz bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
July 05, 2024, 03:27:40 PM
Gerçek bir erken final izledik. Bu turnuvada en merak ettiğim eşleşmelerden birisi geride kaldı. Her iki takımda güzel oynadı fakat İspanya’nın oyun stilini daha çok beğeniyorum. Almanya ev sahibi olmanın verdiği avantajı yeterince iyi kullanamadı. Sonuç olarak da maçı kaybetti. Son dakikalarda attığı gol sayesinde turnuvaya heyecan kattılar.
Sıradaki maçta İspanya morali daha yüksek olarak oynayacaktır

Evet bu arada İspanya gerçekten ne yaptığını bilen bir oyun ortaya koydu. Almanya son anlarda bulduğu golle uzatmaya götürse de o harika kafa golüne engel olamadı. Hakem de yani gerçekten elinden geleni yaptı. 3 dakikalık uzatma oldu sana 6-7 dakika.  Grin  İspanya'nın rakibi Portekiz - Fransa maçının galibi olacak. Bence Fransa ile eşleşecekler. Son yarım saatlik bölümde daha tehlikeli gelmeye başladılar ama maç çok sıkıcı geçiyor.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
July 05, 2024, 02:54:03 PM
Gerçek bir erken final izledik. Bu turnuvada en merak ettiğim eşleşmelerden birisi geride kaldı. Her iki takımda güzel oynadı fakat İspanya’nın oyun stilini daha çok beğeniyorum. Almanya ev sahibi olmanın verdiği avantajı yeterince iyi kullanamadı. Sonuç olarak da maçı kaybetti. Son dakikalarda attığı gol sayesinde turnuvaya heyecan kattılar.
Sıradaki maçta İspanya morali daha yüksek olarak oynayacaktır
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
July 05, 2024, 02:48:07 PM
Merih Demiral'a verilen ceza 2 maç, Bellingham'a verilen ise sadece 20 bin € gibi bir para cezası. Adaletsizlik ne yazık ki her yerde. Bizim bu skandal karar sonrası daha da hırslanmamız lazım bana göre de. Hollanda'ya karşı işimiz hiç de kolay olmayacak. Hele bir de sarı kart problemleri ile falan uğraşıyoruz bu aralar bir de üzerine bu gelmişken daha da dikkatli olmamız lazım. Şimdi Merih yokken yerine kim oynayacak acaba (Lütfen Samet olmasın  Sad).
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
July 05, 2024, 01:49:49 PM
İlk yarı finalist İspanya oldu ikincisi de şimdi başlayacak maçla belli olacak. Fransa favori görünüyor ama turnuva boyunca çok iyi top oynamadılar. Portekiz'in de çok kötü olduğunu söylemek lazım özellikle Ronaldo varken resmen bir kişi eksik oynuyorlar. Artık emekli olma zamanı gelmiş şu anda takıma yarardan çok zarar veriyor. Fransa'da Mbappe ve Griezmann işi bitirir orta sahada Kante tüm takımı oynatır. Portekiz'de bir şeyler yaparsa Fernandes, Silva ve Leao yapar Ronaldo'dan pek beklenti kalmadı. Frikikten artık bir gol atabilecek mi onu merak ediyorum kaç oldu hepsi karavana.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
July 05, 2024, 09:08:56 AM
Bu olay sonrasında umarım Hollanda'ya karşı bir şekilde kazanmayı başarabiliriz. Bizim millet gazla çalışır iyi biliriz ki.  Grin  Bu olay sonrası oyuncularımızın çok daha hırslı oynamasını bekliyorum. İlk yarıyı Avusturya maçının ilk yarısı kadar iyi oynasak mesela yine önemli bir avantaj ele geçirebiliriz. Hiddink Hollanda'nın Türkiye karşısında problem yaşayacağını düşünmüyorum demiş. Bu gibi şeyleri duymak bizim açımızdan aslında pozitif bir şey bence.

Son olarak, Montella lütfen seçimlerini düzgün yap bu maç öncekilerden çok daha önemli...
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
July 05, 2024, 06:20:52 AM
Merih'e iki maç ceza gelmesi hiç mantıklı değil.
UEFA acaba bizim şampiyon olacağımızı mı düşünüyor yoksa.
Zaten defans hattı bizim sıkıntılı şimdi biraz daha çile çekeceği.
Merih yerine Hollanda maçında o bölgede Kaan oynamalı bence Samet ne yazık ki çok ağır.
Hollanda bizi deler yoksa
Weghorst, Aslan yapınca ses çıkmaz, Bellingham hayalarını gösterirken ses çıkmaz.Çekya maçında tüm oyuncularımız doğranınca ses çıkmaz ama Merih gol mü attı hemen sevince ver 2 maç ceza.

Bu kadar iki yüzlü, bu kadar açık açık Türk düşmanı, bu kadar art niyetini belli eden kurumları gördükçe aslında boykot ederek hiç bir organizasyonuna katılmayacaksın da o durumda da kaybeden biz, cezalandırılan Türk milleti olur.Türkiye konuyu CAS’a taşımış durumda.Örnek teşkil edecek hareketleri gösterip Merih’e verilen 2 maçlık cezanın kaldırılmasını umuyorum.Bu arada yarın turu geçersek tüm oyuncular hayalarını UEFA’ya göstersin adam başı 20 bin dolar zaten.
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
July 05, 2024, 06:16:16 AM
Merih'e iki maç ceza gelmesi hiç mantıklı değil.
UEFA acaba bizim şampiyon olacağımızı mı düşünüyor yoksa.
Zaten defans hattı bizim sıkıntılı şimdi biraz daha çile çekeceği.
Merih yerine Hollanda maçında o bölgede Kaan oynamalı bence Samet ne yazık ki çok ağır.
Hollanda bizi deler yoksa
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
July 05, 2024, 02:04:32 AM
Gruplar sona ererken bu akşam çeyrek finallerle kaldığımız yerden devam ediyoruz. 2 güzel maç izleyeceğiz bugün. İspanya - Almanya erken finaliyle karşı karşıyayız. Tüm Almanlar herhalde bugün stadyumu doldururlar çünkü kazananın şampiyon olma ihtimali yüksek olan bir maç olacak. Almanya ile İspanya’da favorim yok ama bir tık önde olduğunu düşündüğüm İspanya. Almanlar çok iyi başladı hangi takım elenirse elensin üzüleceğim çünkü iki takım da finalde olmayı hak ediyor.
sr. member
July 02, 2024, 10:19:36 AM
Ana hedefimiz grup aşamasını geçmekti ve bunu öyle ya da böyle başardık. Bu saatten sonra hemen elensek bile yine başarı sayarım. 0 puanla bitirdiğimiz şampiyona aklıma geldikçe bu kat kat daha iyi geliyor haliyle.  Grin  Avusturya zor rakip. Eşleşmelerin bizim tarafından finale bile çıkma şansları var. Bizim muhtemel 11 de belli olmuş.

Hakan ve Samet cezalı. Sameti zaten gözüm görmesin. Montella hala aynı inatta. Cenk'i alır almaz nasıl bir değişim olduğunu görmesine rağmen gerçek bir forvet oynatmamakta diretiyor. Barış Alper sağda, Arda Orkun'un yerinde ve ileri uçta da Cenk oynasa en mantıklı kadro seçimlerinden birisi olacak da işte.  Sad
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
July 02, 2024, 09:36:55 AM
Yine bi milli maç. Yine dışardayım bu akşam. Çok bi beklentim yok bu akşam. Ama heyecan dozunu arttırmak istiyorum bi tık. Cheesy

Rakibimiz Avusturya küçümsenecek bi takım diiil. Fransa, Hollanda arasından birinci çıktı grubundan. Gruplarındaki son maçta Hollanda'yı 3-2 yendiler. Ralf Rangnick hoş bi sistem takımı yarattı Avusturya'da. Rakip fark etmiyor pek onlar için. Aynı taktikle oynuyorlar. Disiplinli bi takımlar. Bi kaç ay önceki hazırlık maçında 6 gol atmışlardı bize. O maçta iyi bi takım olduklarını görmüştüm.

Milli takımımız Gürcistan'ı yendi grupta. Portekiz'e farklı yenildi. Son maçta 10 kişi kalan Çekya'yı zor bi şekil yendik. Bana kalırsa şanslı bi turnuva geçiriyoruz. Daha bi zor grupta olsaydık. Bu aşamaya geçemeyebilirdik. Fazla bi beklentim yok. Montella bişiler yaparsa. Arda Güler harikalar yaratırsa. Normal bi şekil bu maçı bizim kazanmamız kolay diiil. İddiaa yapmıyacam bu yüzden bu maça. Para kaybetmek istemiyorum çünkü. Cheesy
sr. member
June 25, 2024, 08:31:12 AM
Dün gece Hırvatistan büyük bir şok yaşadı. Tam maçı kazanıyoruz derlerken son saniye golü yediler ve ikincilik şanslarını anında kaybettiler. Turnuva boyunca istikrarsız bir performans göstermeleri de bu yolculuğun böyle sonuçlanmasına yol açtı. Hala matematiksel olarak en iyi 4 üçüncüden birisi olma şansına sahip olsalar da işleri zor. Slovenya'nın ağır bir yenilgi alması, bizim Çekya'yı yenmemiz ve diğer maçların da işlerine yarayacak şekilde bitmesi lazım.

Bugün C grubu maçlarında İngiltere liderliği almak için Slovenya'yı mağlup etmeye bakar ama içimden bir ses işleri yine kolay olmayacak diyor. Slovenya iyi oynuyor.  Smiley  Sırbistan'ın oyununu beğenmedim, Danimarka bence kazanıp kendini ilk 2'de güvenceye alır.

D grubunda ise Fransa - Polonya maçı sarmaz, Polonya çoktan komple elendi.  Sad  Fransa kazansa iyi eder tabi çünkü Hollanda ile birlikte 4 puandalar ve Avusturya tam arkalarında. Hollanda ise bence Avusturya'yı mağlup eder. Fransa ile kafa kafaya oynadılar ve bu maçta daha fazlasını beklerim.

hero member
Activity: 1162
Merit: 719
June 25, 2024, 07:20:21 AM
Sahaya girip Cristiano Ronaldo ile selfie çeken bi küçük çocuk vardı. Turnuvadaki kalan maçlardan men edilmiş. Bugün haberde okudum güldüm habere. Küçük çocuğa men cezası vermek komik bi karar olmuş bana kalırsa. UEFA yetkilileri güvenlik önlemlerini artırsın böyle cezalar vermek yerine. Bi web sitesinin, uygulamanın güvenlik açığını şirketle paylaşan beyaz Hackerlara ödül verilir. Bana kalırsa küçük çocuk da buna benzer bişi yaptı. UEFA'yı hackledi. Cezası hoş olmamış. Tabiki ödül de verilmemeliydi bu davranışı nedeniyle. Ama yetersiz güvenlik önlemlerini görmeliydi UEFA bana kalırsa. Ceza işini abartmış biraz.

Bugün çok hoş maçlar yok. İngilizleri izlemek için izleyecem İngiltere - Slovenya maçını. Yarınki Çekya maçımız öncesi iyi bi izleme olacak. Programda iyi maçlar yok pek bi kaç günlüğüne.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 318
June 24, 2024, 03:12:36 AM
Bizim milli takımın belirsizlikleri gerçekten insanı yoruyor, başta Hamit denen yavşak, Türk futbolunun bana ihtiyacı daha çok minvalindeki açıklama sonrası bence vatandaşlıktan bile çıkarılması lazım, lan lavuk sen kimsin, kendini nerede görüyorsun da böyle bir açıklama yapıyorsun, sonrasında montella, yahu kardeşim geberik durumda bile olsa eğer cenk varsa, barış alperden forvet çıkarmaya neden çalışırsın, evet galatasarayda oynadı zaman zaman forvet olarak ama zorunluluktan, oradaki oyunları da genelde doğaçlamaydı, gerçek forvet gibi pozisyon alma, oyunu okuma durumu yok yani barışın, Arda mevzusuna zaten girmeyeceğim çünkü sinirlerim zıplıyor.
Dün akşama gelirsek, Almanya zorlandı ama bence de beraberlik maçıydı o maç, herkes istediğini aldı, Macarlara gelirsek onlar da bence kazanacaklardı, şimdi de en iyi üçüncü olabilmeyi bekleyecekler.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
June 24, 2024, 02:27:01 AM
Bugünkü sonuçlarla A grubu tamamlandı. İki maçta da son dakika gol geldi. Almanya lider olarak grubu namağlup tamamladı. İsviçre ise ikinci olarak gruptan çıktı. Beklenen sıralama oldu.
Macaristan son dakika golüyle kazanarak üç puana ulaştı ancak bu en iyi üçüncülerden biri olmaya yetmeyebilir. İskoçya ise turnuvadan resmi olarak elendi. Sanırım bu da kimse için sürpriz olmamıştır. İskoçya kadro değeri olarak yüksek gözükse de Premier Lig oyuncularının şişirilmesinden dolayı böyle duruyor. Aslında o kadar değerli bir kadroları yok.

İsviçre’nin uzatma dakikalarına kadar lider olduğu grubu Almanya klasik 9 numarası ile gol bularak lider tamamladı. İsviçre’nin oynadığı futbol gerçekten iyi ve bir sonraki turda rakibini fazlasıyla zorlayacaktır. Macaristan umutlarını taşımayı başardı bulduğu son dakika golü ile ama bu en iyi 3.lük işi hiç beli olmuyor. Bakalım en iyi 3.lerde kimler üst tura çıkacak.

İskoçya oyun anlamında varlık gösteremedi. Turnuvalar her zaman sürpriz takımları sever ama İskoçya bu takımlardan biri olamadı.

Bu grubun takımları sonraki turlarda daha iyi futbol oynayacaklardır. Almanya bu maçta çok iyi değildi ama oyunu rakip sahaya yıkma ve yan ortalarda her zaman tehlikeliler.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
June 23, 2024, 04:16:26 PM
Bugünkü sonuçlarla A grubu tamamlandı. İki maçta da son dakika gol geldi. Almanya lider olarak grubu namağlup tamamladı. İsviçre ise ikinci olarak gruptan çıktı. Beklenen sıralama oldu.
Macaristan son dakika golüyle kazanarak üç puana ulaştı ancak bu en iyi üçüncülerden biri olmaya yetmeyebilir. İskoçya ise turnuvadan resmi olarak elendi. Sanırım bu da kimse için sürpriz olmamıştır. İskoçya kadro değeri olarak yüksek gözükse de Premier Lig oyuncularının şişirilmesinden dolayı böyle duruyor. Aslında o kadar değerli bir kadroları yok.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
June 23, 2024, 04:02:34 PM
Almanya ile İsviçre maçı 1-1 sona erdi. Maçın sonuna kadar İsviçre liderliği kutluyordu ancak bir golleri milimetrik şekilde ofsayta takılıp uzatmalarda Füllkrug’a engel olamayınca maç 1-1 sona erdi. Avrupa şampiyonasındaki ilk grupta maçlar sona erdi. Diğer maçta ise Macaristan 90+10’ncu dakikada Euro turnuvasında muhtemelen atılmış en geç golü atarak İskoçya’yı yendi. Şu an Macaristan -3 averajla en iyi üçüncü olmak için rakiplerini bekliyor.
sr. member
June 22, 2024, 10:42:07 AM
Portekiz maçı ilk 11'imiz bu şekilde:

Önceki maça kıyasla farklılıklar şöyle;

- Kalede Altay Bayındır var.
- Mert Müldür'ün yerine bu sefer Zeki Çelik başlıyor.
- Kanatlarda Kenan - Arda ikilisi yerine de Kerem - Yunus olacak.

Burada kale hariç değişikliklerin sebebinin hepsi yorgunluk diye biliyorum. Böyle bir maçta özellikle Arda ve Mert'in ilk 11 başlamasını isterdim. 2. yarıda umarım Arda erken oyuna girer. Kaledeki değişikliğin sebebi de Mert'in ağrıları varmış. Umarım Altay güzel iş yapar.

Bugün hedefimiz galibiyetten aşağı olmamalı. Korkusuzca oynarsak en az 1 puan alabiliriz.  Smiley
legendary
Activity: 1092
Merit: 1034
June 22, 2024, 05:29:54 AM
Bu akşam Türk milleti için ve Türk futbolu için kritik bir maç oynanacak. Fransa’ya karşı geçmişte 2 maçta aldığımız 4 puandan umutla, bu maçta da bir şeyleri iyi konsantre olarak çözebileceğimize inanıyorum. Türkiye, akşam Portekiz’i mutlaka yenmeli. Umarım bunu başarırız. Ayrıca Semih Kılıçsoy ile Arda Güler’in mutlaka 11’de oynayıp Portekiz defansının arkasına ikili pozisyonlarla kilit çözme işine girişmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım akşam kazanırız.
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
June 21, 2024, 07:18:55 PM
Hollanda- Fransa mücadelesinde Kylian Mbappe bir maç önce burnuna aldığı darbe yüzünden yedek başlayacak. Yine de 11’lere bakıyorum, Fransa çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım pozisyonunda. Hollanda’nın işi çok zor. Umarım keyifli ve bol gollü bir maç izleriz. Euro 2024’de İtalya-İspanya maçından sonra final havasında bir maç daha izleyeceğiz.

İlk yarı dengeli geçti. Fransa pozisyon üretmekte zorlanmazken defansta da büyük açıklar verdi. Her iki taraf da birçok fırsatı cömertçe harcadı. Maçın temposu şu ana kadar iyiydi ama gol olursa daha keyifli olacak.  Smiley

Mbappe ilk 11 başlamasa da 2. yarı çok geçmeden oyuna girer bence. Çünkü takımda şu an isabetli şut çekme sıkıntısı var. Griezmann herhalde şu ana kadar en çok şut çeken oyuncudur ama yakaladığı şansların tamamını hiç etti. Fransa aslında kazanabilir ama savunmada 2. yarı daha sağlam kalması lazım. Bu maçı kazanan grup lideri olarak çıkacak.

Türkiye - Portekiz maçı da yarın bu arada. Leao baskı hissetmediğini, Çekya taraftarlarının da gürültülü olduğunu ama sonucun ortada olduğunu söylemiş. Umarım laflarını ağzına tıkarız.  Grin
Rafael Leao çok iyi oynuyor.Bizim için zor bir maç olacağı ortada.Cristiano Ronaldo, Jota, Vitinha gibi mükemmel oyunculara sahipler.Bunun verdiği bir güçle mücadele ediyorlar.Leao bu isimlere güveniyor ve rahatlıkla konuşuyor.İnşallah yarın peşin konuşmalarını ağızlarına tıkarız ve onların heveslerini kursağında bırakırız -doğrusunu söylemek gerekirse hiç düşünmüyorum çünkü savunma büyük alarmlar veriyor.-
Pages:
Jump to: