Onun dışında NBA'den bizim oyuncular da Euroleague'e dönmek zorunda kaldılar. En çok Furkan'ı merak ediyorum. İyi oynadı oynadı yoksa seneye Türk Telekom'da Bursa'da vs görürüz. Tam da ilk maçında 3-4 haftalık sakatlandı, kötü oldu.
Evet her ne kadar Fenerbahçe onları mağlup etmeyi başarsa da Olympiacos'un ben de kötü bir sezon geçireceğini düşünmüyorum. Başarılı bir Euroleague takımı oldukları zaten aşikar. Ergin Ataman konusuna gelince Panathinaikos ile harika bir iş çıkarıyor valla çok takdir ediyorum. Son şampiyonlar ve bu sezon da bence iddialı bir performans sergileyecekler.
Wilbekin şanssız bir sakatlık geçirdi ama Fenerbahçe onsuz da nasıl sağlam oynayabileceğini apaçık ortaya koydu. Baldwin'e bayıldım maçın en iyi oyuncusuydu bana göre. Marjanovic transferini de açıkçası beğendim yani 2.24 boyunda NBA tecrübesi olan bir pivot Euroleague'de gayet güzel iş yapabilir.
10 Ekim'de harika bir maç bizleri bekliyor: Anadolu Efes - Fenerbahçe. Ev sahibi takım favori gösterilse de ben burada net bir favori göremiyorum. İyi olan kazansın.
2. hafta maçları: