Pages:
Author

Topic: Evcil Kedi Besleme Furyası ve Yavru Kediden Para Kazanma - page 2. (Read 152 times)

sr. member
Activity: 1372
Merit: 374
Eğer konu evcil hayvanı ‘sahiplendirmekse’ bu sahiplendirme fiili para ile satılarak olmaz, yani 3000-5000 tl ye sahiplendiriliyor ifadesi tamamen yanlış bir ifade, doğrusu 3000-5000 liraya satıyor olacak, evcil hayvanın hele ki kedi köpek gibi ilgiye muhtaç, sevgiyle beslenmesi gereken hayvanların satılmasına karşıyım, herkeste öyle olmalı, bu hayvanların doğal ortamı ev değil, eğer ki illa bir kedi sahiplenilecekse sokaktaki zor durumda olan kedilerin sahiplenilmesi gerekiyor, bunlar 3000 lira verip hevesi geçince sokağa atan vicdansızlar ordusu
member
Activity: 294
Merit: 49
Eskiden evlerde balık ve kuş beslemek kedi ve köpek beslemekten daha çok rağbet görürken şimdi evcil kedi edinme bir furya haline geldi. Çevremde bir çok insan kedi besliyor. Buraya kadar normal diyorsun ki birde bunları ciftlestirerek bunu para kazanma aracı yapıldığını görünce çok şaşırdım. Cins kedilerin farklı cins kedilerle ciftlestirilerek yavrularinin 3000 tl -5000 tl gibi paralarla sahiplendirildigini duyunca şok geçirdim. Sosyal medya üzerinden dişi ve erkek kedi sahipleri bir araya gelerek hayvanları ciftlestiriyorlarmis. Hatta bunun için evini kedi çiftleştirme evine çevirenlerde varmış..

Insanlar nasıl para kazaniriz diye birçok yol araştırıyor. Belki çoğumuz biliyordur ben yeni öğreniyorum. Kısacası artık millet kedilerin üzerinden de para kazanıyor. 
Pages:
Jump to: