EDIT : Gunde 10 ether kazıldıı dönemlere etişemedim, ama 20-30 USD/ETH'den beri kazıoyrum ve elimde epey miktar birikti şu anda, öyle büyük sistemlerim de yok, min 9 kart max 30 kart ile kazdım hep. Bu işi 200-300 kart ile yapan çok tanıdığım var, ama "HODL" konusunda itidalli olamadı hiçbiri. Piyasadaki büyük oynamalarda hep ya daha çıkmaz deyip sattılar ya da daha çok düşer diye sattılar, çoğunda bendeki kadar ETH yok şimdi.
Başka maliyeti yoksa, şu andaki piyada, bu kart için oldukça iyi fiyat. Yukarıda arkadaşında dediği gibi, uçuk fiyatlar isteniyor bu aralar. Bu kartlar ile ETH için, standart bir OC ile ~31.50 mh/s ile sorunsuz kazarsınız. (Diğer donanımlarda problem yoksa). Ben Gigabyte gtx 1070 Windforce OC8 (samsung ramli) kullanıyorum. ~33-34 mh/s ile stabil calisiyor uzun süredir. Verdiğniz sitede o da mevcut. 24€'luk bir fark var sanırım.
Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin, haklisin bende kazma konusunda HODL taraftariyim, gecen yil ortalarinda Bitcoin kazip HODL yapanlar iyi extra gelir oldu.
Ben dediginiz Gigabyte GTX 1070 Windoforce OC 8´i inceledim bu kart iki slot birden kullaniyormus oylemi hocam? sende bu MSI GTX 1070 GAMING X 8G ile fazla fark oluyor mu mhs hiz olarak?
Demek istedigim fazla fark yoksa Gigabyte GTC 070 windowrce OC8'da daha cok motherboard lazim olacak