Forumda gezerken gördüm, araştırdım. Şuan ico satışında, 1 satoshi fiyatı. Neden ilerde 100 satoshi olmasın? 10 satoshi olanlar, 10k satoshi oldu..
TAKLIMAKAN
Kripto-meraklıları
Kripto meraklısı iseniz - eğitim materyallerine, web seminerlerine, ticaret için seçilmiş ürünlere ve iyi önerilerle deneyimli analistler ve tüccarlarla iletişime geçebilirsiniz.
Yatırımcılar
Eğer Yatırımcıysanız - deneyimli yatırımcıların ve analistlerin görüşlerine dayanarak bağımsız alım satım ve yatırımlar için uzman tavsiyelerini kullanabilirsiniz. Ayrıca sermayenizin yönetimini emanet edecek birini de bulabilirsiniz.
Uzmanlar
Uzman iseniz (yatırımcı veya analizci) - platformumuzu kullanarak, tahminlerinizi paylaşarak, platformun abonelerine dağıtımı yapabilirsiniz. Kripto parayla ilgili yorumlarınız ve aboneliklerle ilgili raporlarınız ile abonelerinizi paylaşarak, para kazanabilir ve doğruysa puanınızı topluluğunuzdan artırabilirsiniz.
ICO PUANI 100 ÜZERİNDEN 95 CİVARI!
Whitepaper link;
https://taklimakan.io/doc/whitepaper_en.pdfŞuan Yobit üzerinden ico satışı yapılıyor, 5 günü kaldı. Ne derseniz? 500 TL yatırım yaptım, biraz daha alım yapmayı düşünüyorum. ICO dönemi olduğu için vol düşük. 5 satoşi olsa 5 kat kazandırır. Yorumlarınız nedir ? YTD Kesinlikle. Link;
Arkadaşım daha önce de bura da aynı konuyu ve aynı projeyi paylaşılmıştı. Yani konu daha önce açılmış ve çözüme kavuşturulmuştu. Adını araştıranadam koymuşsun ama ne forumda ne de projenin resmi twitter hesabına bakmamışsın. Bence millete tavsiye vereceğine yeni başlayanlar sekmesinde biraz takıl ve insanları yanlış yönlendirmeden önce araştırma nasıl yapılır üzerinde biraz çalış.
Yobitte ki koin senin whitepaperin projesi değil . ARKADAŞLAR DİKKAT! Lütfen proje ile ilgili twitter paylaşımını okuyun.
ARKADAŞLAR DİKKAT! Yobit te ki gerçek TKLN değil Lütfen proje ile ilgili twitter paylaşımını okuyun.Twitter da resmi açıklamaları:
https://twitter.com/taklimakan_net/status/994563704086827010Edit: Şimdi eski postlarına baktımda ve sanki bu konuyu açmak için yeni hesap oluşturmuşsun. Yoksa sen aldın da satamıyormusun??