Böyle herkesin bildiği değil de, daha küçük coinleri araştırır gruplara katılır bilgiler toplar ve paylaşırım. Bugüne kadar %90-95 kazandırdım diyebilirim.
Kubera şuan 3-4 satoshi bandında dolaşıyor. 1-2 ay öncesinde 40 satoshi idi. daha öncesini saymıyorum bile. Market çapı ve hacmi ile cryptopia da yükselişe geçecek bir para.
Alım yapmak için; (4 satoshi - tarih 05.12.2018)
https://www.cryptopia.co.nz/Exchange/?market=KBR_BTC
hedef satış 10 satoshi, 2.5 kat kazanç bekliyoruz. hedef için minimum 2 hafta beklentimiz var. proje sahipleri uzun zamandır suskun. yeni web sitesi ve fork muhabbeti ile geleceği bilgilerine ulaştım. Umarım yüzümü kara çıkartmaz. Yatırım tavsiyesi değildir. Bu tarz paralarda risk daha yüksek elbette ama eskide kaldı!! artık kazanç ihtimalinizde daha yüksek!
Neo 300$'dan 10$'a düştü, kim inanırdı!? En azından bu tarz paralar ile daha yüksek kazanabiliriz. kaybetme ihtimalimiz şu piyasada nerdeyse aynı!!
ya siz ekipmisiniz , daha önce millete isim benzerliği olan bir koin aldırdın , hep çapsız scamlerin peşinde koştun NASIL ARAŞTIRAN ADAM oluyorsun. NEO 300$ diyorsun ama NEO 200$ ları bile göremedi.
kaldı ki sen buradan 100$ lık alsan satmaya kalktığında fiyatı yarıya çekersin. Diğer bir husus millet 10 sat hedef demişsin sen kesin 7-8 satlarda satarsın. Yok kar etttirmiş miş. Yok öyle bir şey.