Pages:
Author

Topic: Evet, TAM bir hayal kırıklığı,Rezillik! 1 Dao = 0.00015180 = ~11CENT - page 3. (Read 4479 times)

hero member
Activity: 742
Merit: 501
Sanirim buyuk çogunluk bekleme taraftari.. Satmayacaklar daolarini
newbie
Activity: 27
Merit: 0

Dao nun işi bitti ben girdim piyasaya aklınız varsa satıp çıkın Wink

sanırım birbirimize cok benziyoruz penguen. bende neyi alsam duser neyi satsam yukselir. bende aldım dao 10k. bence daoya yatırım yapanlar aralarında para toplayıp bize cekilmemiz icin versinler. yoksa hepsi yanacak. Smiley
hero member
Activity: 714
Merit: 500

Dao nun işi bitti ben girdim piyasaya aklınız varsa satıp çıkın Wink
newbie
Activity: 27
Merit: 0
Fırtına öncesi sessizlik.......
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
milyarlarca dao uretilmis ve uretilecekken %500 karlardan bahsedenler neyin kafasini yasiyor bilemedim.Dao iddaa ediyorum 40k bandini gorurse sansslidir
Burada yüzlere göre üyelik açılmadığı için böyle iddialar çok geliyor gidiyor. Biraz tecrübe edinince öğreneceksin, öyle iddialarda hiç bir zaman bulunmamak gerek. Bu piyasa 7/24 online olması, dijitalde yazılanların resmi kayıt gerektirmiyor olması gibi konular artı bir avantaj getiriyor o da her türlü manipülasyona açık olması.
Velhasıl kelam, işin özeti, neticesi
%20 kar çok güzeldir. Kötü değildir. Patronunuza deseniz şirket porfoyunü belkide kaydıracaktı sizin dediğiniz alana %20 gelirini büyütmek için. Çünkü adamın gireceği meblağ belki 500 bin lira ama 200 dolar yatırıpta 20 dolar kazanmak komik geliyor insanlara. Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Bunun nesi hayal kırıklığı? Ön satış maliyeti neyse onun %20 üstünden açıldı.
Ne bekliyordunuz, 3 saat önce alıp şimdi %500 kârla satmayı mı?
Katılıyorum insanlar %20 için ne paralar giriyor bi sene bekliyor alışmışız 3x 4x kar görmeyi bu gerçekten ciddi bi proje alıp unutacaksınız.
Zamanında Apple yada Google hissesi alıp beklemek gibi düşünün. 
legendary
Merit: 1334
just in case
Aynen öyle bu beklentiye girenler gerçekten hiç birşey bilmeden yatırım yapmış demektir. Kaldıki %20 kazançta hiç te kötü değil 50 btc yatıran 10 btc alıyor fena mı ? değil. Git yatır satoshi bilmem ne sonra 10x olmadı diye söylenmek olmaz herkes fiyatın yüksek olacağına inanıyor, yatırım yapanda yüksek olsun diye inanarak yatırıyor he ama bu kadar insanda kar etmek satmak istiyor, elbet küçük kalacak.
%20 kar ınızıı alın dao sisteminden rewarddao ile devam ediniz yada sabırlı olunuz.
Şahsen ben yatırdığım btc miktarını kar dan öte oy verme amacıyla kullanmayı düşünüyorum dao mekanizmasını patlamazsa bir şirket olarak görüyorum ve oradan kar elde edebileceğime inanıyorum.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
İşlem gören DAO hacmi henüz 7 milyon küsur, toplam üretilen DAO milyar seviyesinde... Henüz herhangi bir şey için çok erken

Aynen öyle. Toplamda ~1.2 milyar DAO var ve fazlası üretilmeyecek.
Markete gireli daha 2 saat olmadı. Bu kadar kısa süre içinde çılgın kazançlar beklemeyin.
full member
Activity: 196
Merit: 100
İşlem gören DAO hacmi henüz 7 milyon küsur, toplam üretilen DAO milyar seviyesinde... Henüz herhangi bir şey için çok erken
hero member

Bari 18centlerde takılmasını bekliyordum... 11cent seviyelerinde işlem görmesi benim adıma hayalkırıklığı...
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
legendary
Merit: 1023
I am a good bro
gün içinde çıkar 20 cente =). Nedense daoya bişey yatırmak gelmedi o yüzden umarım yatıran arkadaşlarımız bol bol kazanç elde ederler.

Acele karar vermemek gerek. Bu projeye güvenen çok kişi var o yüzden başta bekleneni vermesede zaman içinde kıpırdanma olacağını düşünüyorum. Tabi biraz zaman alabilir.
Aynen öyle.
Zaten DAO trade coini değil, projeler söylendiği şekilde olursa fiyat daha da fırlayabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
gün içinde çıkar 20 cente =). Nedense daoya bişey yatırmak gelmedi o yüzden umarım yatıran arkadaşlarımız bol bol kazanç elde ederler.

Acele karar vermemek gerek. Bu projeye güvenen çok kişi var o yüzden başta bekleneni vermesede zaman içinde kıpırdanma olacağını düşünüyorum. Tabi biraz zaman alabilir.
member
Activity: 68
Merit: 10
hero member
-- Bari 20 Cent olsaydı ya, Millet 30 Centlerden açılacağını düşünüyordu...

28.05.16 18:20 > 1dao = ~12cent
18.06.16 18:20 > 1dao = ~11cent
Pages:
Jump to: