tüm birikimim olan 110bin tlyi de bu coinlere yatırdım. şunu çıkar şunu ekle şundan düşür şuna daha fazla koy tarzı önerileriniz var mı ? koineks de tutuyorum binance ye geçirsem daha mı güvenli olur
20k tl = BNB
20k = ADA
20k = EOS
20k = XEM
20k = NEO
10k = XRP
Aferin. Çok iyi yapmışsın. Hatta bence biraz kredi falan da almalısın. Sonuçta bunların hepsi 100x-1000x yapacak. Evi sattın bunlarla malikaneler, spor arabalar falan alacaksın. Yani bence 2 malikane alabilmen için bir şeyler yapmalısın. gidip mesela bu akşam Galatasaray handikaplı kazanıra falan oyna PSG karşısında. Sonra buralardan aldığın paralarla kriptoya yatırım yap mesela...
Arkadaşlar, ciddi misiniz yahu? Adam evi sattım diyo altına adam yazmış yarısını BTC'de tutsaydın diye. Yani doğru bir iş yapmış gibi bir de akıl veriyorsunuz. Arkadaşlar adam özellikle "
tüm birikimim" yazmış. Bu hikayelerin sonu güzel bitmiyor! Yani yazdığı, bunu yaptığı anlamına gelmez ama bunu gören birisi acaba mı deyip gerçekten bunu yapabilir.
Yatırım nasıl yapılır isimli bir rehber falan olmalı sanırım. Ve her paragraf "kişisel olarak riske atabileceğiniz rakamları yatırım yapın, ihtiyacınız olan şeyleri satarak yatırım yapmak akıllıca değildir" falan diye belirmek lazım sanırım illa.
Ev, araba, bağ, bahçe, tarla, saat, telefon, kitap vs. satılarak yatırım yapılmaz!!! Doğru bir strateji değil. Bakın geçenlerde BTCTürk'ün bir tanıtım metni vardı. "
BTCTürk açıldığı günden bugüne kadar her ay 100TL'lik BTC alsanız şu an milyonlarca TL'niz vardı" diye. Yatırım böyle yapılır. Topyekün malı mülkü satarak yatırım yapılmaz, yapılmamalı!!! 3000TL maaş aldığınızı varsayın. Bunun 2000,00TL'si ihtiyaçlarınız içinse 1000TL'lik kısımdan zevklerinize ve lüks giderlerinizi düştükten veya bir kısmından vazgeçtikten sonra kalan miktarla BTC alırsınız. O bir gün zarar ettirse bile denedim olmadı dersiniz.
Bakın ülkemizde insanlar para yetmiyor, yeteri kadar kazanamıyorum, çocuğumun ihtiyacını karşılayamıyorum der ve paketi 15.00TL olan sigaradan günde en az 1 paket içerler. 30 gün vs. hikayesini bir kenara koyarsak, yatırım yapmak için bir şeyden vazgeçecekseniz, bunu kötü alışkanlıklarınızdan vazgeçerek yapın. Ayda 250TL'lik BTC alın. Şansınız yaver giderse zaten size para kazandırır. Gitmezse de en azından sigarayı bıraktım dersiniz. Her türlü kazan-kazan yani! Ama bunu maalesef ülkemizde insanlara anlatmak zor. Evlerini satıp çiftlikbank'a yatıranlar vardı... Videolarını izlemeye yürek dayanmıyor. Bitcoin ile çiftlikbank'ı kıyaslamıyorum elbette aynı şey değil. Ama yatırım strateji işidir ve maalesef siz 3-0 geride başladınız!