Pages:
Author

Topic: evlenilicek kız nasıl olmalı sizce - page 7. (Read 3165 times)

member
Activity: 84
Merit: 10
October 22, 2017, 12:38:36 PM
Evlenilecek kız dürüst sayıgılı ve karışısındakini düşünen biri olmalı. Biraz mantık da olmalı evliliğin içersin de. Zorluklarla mücadele edebilmeli. Hemen pes edip kaçacak yapıda bir insan olmamalı.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
October 22, 2017, 12:22:14 PM
ortalama 1.70 boylarında doğal sarışın göz rengi önemli değil ortamlarda piyasa yapabilceğin bi kadın diyceğimi düşündüyseniz yanıldınız seninle hoş zaman geçiricek yeri gelince pes atıcak yeri gelince tavla oynıycak yeri gelince de buz patenine gitmek isteyecek götüreceksin çocukluk arkadaşı gibi eğlenebilceğin ama karın gibi de yanına yakışacak güzel bir bağyan ile mutluluğu doruklarda yaşayabilirsin
full member
Activity: 238
Merit: 100
October 22, 2017, 12:11:24 PM
evlenilecek kız çok güzel gülmeli.. ama öyle herkese değil. sana gülmeli. komikliğe değil. aşka gülmeli. sadık olmalı. ahlaklı olmalı. ailesine kol kanat gelebilecek kadar güçlü olmalı. ve erkek te hakketmeli bunları..
member
Activity: 84
October 22, 2017, 10:08:07 AM
Herkes aile kavramına dikkat çekmeye çalışmış bende oraya değinmek istiyorum  . Çok merak ettim acaba kızın ailesi kötü diye ki bundan kastınızı da anlamıyorum ama ne yapıcaksınız vaz mı geçiceksiniz amk ? Tamam aileler bir araya gelemez , belki anlaşmazlıklar çeşitli farklılıklar olur ama iki insan birbirini sevdikten sonra ne farkeder lan ? Siz önce aşık olcağınız insanı belirleyin ki o konuda da herkesin kriterleri farklıdır . Ailesini bilmemnesini geçin arkadaş nasıl bir mantıktır bu .
newbie
Activity: 17
October 22, 2017, 09:02:12 AM
arkadaşlar bence bu evlenilecek kız tabiri bir kalıp değildir. herkes evleneceği kadında farklı özellikler ister. şahsen ben sohbet etmekten keyif alacağım, yanında utanmayacağım, beni her zaman birinci planda tutan, karşılıklı saygı ve sevgiden ödün vermeyecek, ona çokça takılmak için hafiften kötü yemek yapan, ailesine çok düşkün olan, ona verdiğim kıymetin değerini bilecek biriyle evlenmeyi çok isterim.
member
Activity: 70
October 22, 2017, 07:31:29 AM
geçimli olmalı, sosyal olmalı ama cıvık olmamalı...
newbie
Activity: 30
October 22, 2017, 07:24:42 AM
Yeri geldiğinde erkek muhabbeti yapıp uzun erkek t-shirtü ,gömleği giyebilmeli. Seninle zeybek oynayabilmeli.
member
Activity: 182
October 22, 2017, 04:25:52 AM
Varmi cidden boyle kriterler,sahsen sacma buluyorum sonucta esya degil bu ozelliklerine gore degerlendirip alalim
full member
Activity: 392
Merit: 103
October 21, 2017, 12:51:24 PM
evlenilecek kız biraz sessiz saygılı hanım hanımcık olmalı bence çirkef kızlar beni tilt ediyor kız dediğin güleryüzlü olur.
bu ülkede böyle kız bulmak zor ne yazıkki
newbie
Activity: 28
October 21, 2017, 12:44:14 PM
Bence evlenilicek kız diye bir kalıp olmamalı direk.Kim karar veriyor evlenilicek veya eglenilicek kız olduguna ve neye göre? Kimi seviyor birlikte hayatı yaşamak istiyorsan o evleneceğin kızdır.  Smiley
full member
Activity: 230
Merit: 100
October 21, 2017, 12:30:06 PM
evlenicek kız da en önce dürüstlük ve namus ararım...güveneceğim bir insan olmalı , güzellikte tabiki önemli ama o zamanla önemini azaltır...bana ve aileme saygılı olması kendisini sevdirmesini bilmeli.......
newbie
Activity: 30
October 21, 2017, 10:49:10 AM
bence evlenilecek kız böyle varlığı yokluğu bilen esine sadık namuslu olmalı bulirsanız haber verin evlenmeye hazirim  Smiley
member
Activity: 233
October 21, 2017, 10:44:18 AM
insanı kim mutlu ediyorsa evlenilecek kız odur boşverin kalıba sokmayı isteklerinizi keyfinize bakın Cheesy
full member
Activity: 490
Merit: 193
October 21, 2017, 10:35:52 AM
Namuslu olmalı,güzel olmalı,hamarat olmalı vs. vs. uzar gider bu muhabbet. Herşeyden önce güvenilir olmalı evlilikte aşk falan ıvır zıvır hikaye karşılıklı güven olmazsa o ilişki yürümez. Tabiki aileside iyi olmalı ama kız gerçekten düzgünse ailesi bazı durumlarda görmezden gelinebilir
full member
Activity: 378
Merit: 102
October 21, 2017, 10:30:43 AM
Bu kararı kendın ıcın verecegın ıcın nasıl olması gerektıgını sen karar versen daha ıyı hocam sanırım.
newbie
Activity: 17
October 21, 2017, 06:36:29 AM
Evlenilecek kız dediğin oturmasını kalkmasını bilen , senin yaptıklaına saygı duyan , herzaman destekçin olan , açıksözlü ve yalan söylemeyen , ailene saygısı ve sevgisi olan bir kız olmalı.
full member
Activity: 196
Merit: 101
October 19, 2017, 01:33:51 PM
herkez sorar durur evlenilcek kız nası olur diye mesela bence salak kızla evlenilmez ama güzellikte önemli tabi böyle Cheesy sizce nasıl olmalı değer verdiğiniz kriterler neler .

Türkçeyi doğru kullanmaya gayret etsen güzel olurdu. Sorduğun soruda ciddiyet yok, nasıl cevap almayı bekliyorsun.

Evlenilecek kız, sevdiğin kızdır. Kimisi çirkin, salak, hoşgörüsüz vs olabilir. Gönül bu ota da b.ka da konar diye boşuna dememişler.

Evleneceğin kız senden ne bekler diye sor önce kendine  Grin Grin bu kafayla birini bulmak oldukça zor olmalı!
hero member
Activity: 756
Merit: 505
October 19, 2017, 01:21:52 PM
evlenilecek kız o kadar çok özellik taşımalı ki hangisinden başlayayım bilemedim Smiley
akıllı olacak mesela zaten normal bir insandan beklenen de budur. erkek içinde aynısı geçerli. dürüst olmalı mesela zaten normal bir insandan beklenen de budur. yani özetle insan olmalı... zaten insandan beklenen de budur...

benim için insan tek bir kelime de toplandı bu hususta = Ezgi Smiley
member
Activity: 70
October 19, 2017, 11:47:01 AM
Bence kızın ilk önce ailesine bakılmalı yetiştirilme tarzına sonrs çevresine huylarına ve bence bir kız nerde nasıl oturup kalkıcağını bilmeli. Yoksa işler kötüye gider. Güzellikte tabiki herkes güzel olsun ister.
member
Activity: 98
October 19, 2017, 11:33:15 AM
Kişilik özellikleri : Alçak gönüllü , hoşgörülü , sevecan , neşeli ve eğlenceli
Fiziki özellikler : Benim en çok önem verdiğim şey gülüşü arkadaşlar , bir kadın ne kadar güzel gülerse o kadar ömrüne ömür katar , hayattakı amacın o suratta en ufak bir gülümseme yaratmak olur . Bunun dışında işte boyu posu vs. diye sayabilirim ama aşık olduktan sonra zaten o sana dünyanın en güzel kadını haline geleceği için çok ta önemli değil .
Biz ne kadar söylersek söyleyelim ne kadar sayarsak sayalım bu insanın bize denk gelmesi tamamıyla şans , hatta inanmamama rağmen kader bile diyebilirim . Önemli olan o aşkı ayakta tutabilmek .
Pages:
Jump to: