Pages:
Author

Topic: Facebook, Blockchain İçin Ekip Kurdu. - page 2. (Read 422 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
Facebook bu hamleyle beraber yeniden eski yerini alma cabasinda anlasilan. Umarim iyi olur sonuclari
newbie
Activity: 159
Merit: 0
Facebook ve benzeri buyuk sosyal medya kuruluşları zaten çoktan bir plan çıkarmışlardır diye düşünüyorum blocchain hakkında dünya her geçen gün daha hızlı değişiyor.
member
Activity: 168
Olaya sadece kripto para olarak bakmamak gerek tabi. Esas olay blockchain teknolojisinde.hayatın her alanına zamanla entegre edilecek ve herşey daha adil daha güvenli ve daha hızlı olacak.
newbie
Activity: 280
   Sanal alemde her projede adının geçtiği gibi facebook ta bu işe girecektir ve destekçisi olacaktır kendi kripto paralarını çıkarması da şirketlerine artı katacaktır
full member
Activity: 476
Merit: 100
Kişisel verilerin sızdırıldığı haberinden sonra ben de hesabımı kapattım bir dahada açmayı düşünmüyorum. İstediği kadar blockcahine yatırım yapsın. Güvenim kalmadı face.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Facebook eski popülaritesini kaybettiği gibi güvenini de kaybetti. İstediği kadar blockchaine yatırım yapsın ekip kursun insanlar facebook hesaplarını kapatıyor artık.

İtibar zor kazanılır ama kolay kaybedilir, Facebook da şu an gerileme dönemini yaşıyor. Çok yeni ve ihtiyaca ve güvenliğe yönelik ciddi bir adım atmadıkça toparlaması da kolay görünmüyor.
newbie
Acikcasi facebooktan bu tarz bir hamle gormek beni sasirtti ama guzel bir gelisme tabiki.
newbie
Activity: 182
Facebook eski popülaritesini kaybettiği gibi güvenini de kaybetti. İstediği kadar blockchaine yatırım yapsın ekip kursun insanlar facebook hesaplarını kapatıyor artık.
member
Activity: 182
Facebook çok ciddi güven kaybı yaşadı bunu telafi etmesinin tek yolu blok zincir teknolojisene dayalı bir sisitem kurması. Belki bu şekilde tekrar insanların güvenini kazanır.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Facebook ico reklamlarını kullanıcılarının mağdur olmaması için yasakladığını açıkladı. Diğer yandan kullanıcıların özel bilgilerini izinsiz paylaşarak, kullanıcılarını kendisi mağdur etti. Şimdi de blockchain için ekip kurmuş, eski itibarına kavuşmasına etkidi olacak mı bakalım.
newbie
Activity: 210
Soylediginiz gibi feysbuk kaybettigi guveni kaptirdigi tahti geri alma cabasinda galiba. Ama isi zor.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bakalim arastirma sonunda neye varacaklar nasil kullanacaklar sistemi.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Facebooktan guzel bir adim bence. Bakarsiniz yeniden trend hale gelir. Zor biraz ama denemeden goremeyiz.
jr. member
Merit: 1
Bilgileri izinsiz paylaşıp kaybettiği itibarını yeniden inşa etme adına atılmış bir adım mı yoksa ceplerini daha fazla doldurmak için yeni yol yöntem arama girişimi tam çözemedim. İlerleyen süreçte görüp bakacağız.
newbie
Activity: 140
Enteresan bir haber Blockchain tabanlı ICO reklamlarını almıyor fakat kendisi blockchain alanına yatırım yapıyor.
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
Facebook'un bilgilerimizi kafasına göre kullanmasından sonra blockchainine pek fazla güvenenem ben açıkcası ama kullanan kitlesi fazlasıyla olacaktır diye düşünüyorum.
full member
Activity: 714
Merit: 125
David Marcus yine bazı şeyleri değiştirecek haraketler içerisinde, adam gittiği her yere katıldığı her projeye katkı sunmuş yararlı olmuş bir karakter, messanger'a kattıkları ortada, geçmiş tecrübesiyle ve kadronun tecrübeleriyle orataya değişik şeyler çıkacaktır diye bekliyorum.
newbie
Activity: 101
Rekabet iyice kızıştı herkes bişeyler kapma derdinde tabi facebook geri kalacak değil. Bu yarışı en önlerde götürmeyi hakediyor
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Facebook kullanıcıların tüm bilgilerini izinsiz vererek büyük bir skandala imza attı. Blokzincir teknolojisini kullanarak kullanıcılarıiçin daha güvenli bir sosyal platform oluşturabilir. Facebook blokzincir teknolojisiyle nasıl bir yol izleyecek bakalım.
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Güzel haber ancak son çıkan haberlerden sonra Facebook'a olan sevgim de güvenimde bitti. Bu dönemde bilgi her şeydir. İzinsiz satılması ahlaka uygun değil.
Pages:
Jump to: