Pages:
Author

Topic: Facebook Coin Hakkında - page 4. (Read 730 times)

member
Activity: 392
Merit: 11
March 03, 2019, 01:28:02 PM
Facebook'un kendi coinini çıkarmasına daha çok var bence. Çıksa çok iyi olur ama o çıkana kadar piyasa zaten çok güzel bir hale gelmiş olur diye düşünüyorum.
member
Activity: 742
Merit: 19
March 03, 2019, 11:56:03 AM
Piyasaya facebook'un kendi coini ile girmesi güzel.İlerisi için umut verici gelişmeler bunlar.Daha çok kripto sektörünün gelişmesi yönünde önemli adım olarak görüyorum.Şu an birşey belli değil ama duyumlar doğruysa sene ortası borsalara girecekse iyi seviyelere gelir.Bekleyip göreceğiz.
member
Activity: 244
Merit: 20
March 03, 2019, 10:22:17 AM
Facebook piyasaya girerse çok güzel bit hype yakalar ve eminim market hacmi ve değeri olarakta ilk 10 da kesinlikle yerini alır. Facebook gibi dev markaların kripto projeleri hakkında değerlendirme ve analiz yapmaları ve bu konu hakkında haber yapılması bile piyasanın geleceği açısından umut verici. Muhtemelen netleştikçe proje hakkında detaylar daha net ortaya çıkacaktır.
full member
Merit: 140
March 03, 2019, 10:09:35 AM
Umarım gerçekleşir. Ayrıca Youtube böyle bir adım atsa kendi coinini çıkarıp ve alternatif ödeme yöntemi olarak kullansa yer yerinden oynardı muhtemelen. Hayal etmesi bile güzel Smiley Buna benzer bir proje var hatta Bittube adı. Ayrıca sosyal facebook tarzında Kuende diye bir proje var bunlar başarılı olursa yine piyasa için güzel gelişmeler olur çünkü sosyal medya=reklam...
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
March 03, 2019, 07:52:34 AM
Bu kadar oynak fiyatların olduğu bir yere maalesef büyükler gelmez. Onların gelmesi için fiyatın nispeten sabit olması lazım, belki NASDAQ ile fiyat eşitlemesi yapıp sadece bu piyasadan alım şansı verebilir.

telegram'in coin'i bile piyasada yok suan...gelsede zaten primle gelir, sana bana yaramaz.
Büyüklerin islerini kendilerini birakmak lazim, kücükler kücük islerde daha mutlu kalir Cheesy büyük kaybetmeyiz
newbie
Activity: 26
Merit: 0
March 03, 2019, 07:51:10 AM
Böyle birşey olursa baya patlama yaparsa şaşırmam.Bitcoin ismi gibi iyi parlatır şişirirler.
sr. member
Merit: 260
March 03, 2019, 07:48:07 AM
Bu kadar oynak fiyatların olduğu bir yere maalesef büyükler gelmez. Onların gelmesi için fiyatın nispeten sabit olması lazım, belki NASDAQ ile fiyat eşitlemesi yapıp sadece bu piyasadan alım şansı verebilir.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
March 03, 2019, 05:41:25 AM
Facebookun Coin çıkarması piyasadaki reklam için iyi bir yol olabilir.Belki bu sayede Kripto Paraların popülerliği tekrardan eskisi gibi artmaya başlar.
member
Activity: 1106
Merit: 25
March 02, 2019, 12:20:59 PM
Boyle bir coin de projede duymadim ben biraz arastirma yapayim bu konu hakkinda daha sonra yorum yapabilirim. Simdilik duymadim diyebiliyorum sadece

görmedim duymadım bilmiyorum der gibi olmuş. dostum duymadığını bari faklı cümleler ile anlatsaydın iyi olurdu  Cheesy Cheesy Cheesy
member
Activity: 406
Merit: 12
March 02, 2019, 01:01:22 PM
Boyle bir coin de projede duymadim ben biraz arastirma yapayim bu konu hakkinda daha sonra yorum yapabilirim. Simdilik duymadim diyebiliyorum sadece

Sen duymadıysan böyle bir proje olmayabilir. Araştırma yap bakalım ne çıkacak altından. Hatta Mark Zuckerberg’i ekle, ona sor. Adam bana böyle bir bilgi gelmedi tadında yorum yapmış resmen. Şaka gibi.
member
Activity: 1106
Merit: 25
March 02, 2019, 12:18:57 PM
steemit hem coini çıkardı hemde sosyal medya da yer aldı kendisine . facebook çok geç kaldı. yeni çıkan bütün sosyal medya mercaları hep tokenleri ile birlikte piyasaya çıkıyor. face bu işe el atarsa epey iyi para bile toplar.
member
Activity: 630
Merit: 37
March 02, 2019, 10:42:35 AM
yav arkadaş bir konuya "hiç duymadım, sonra bakarım." diye yorum mu yapılır ahahaha Grin Grin

hocam boşverin arkadaş gönderi sayısını artırmaya çalışıyor muhtemelen hahaha ulan ne güldüm yoruma yalnız
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
March 02, 2019, 10:26:55 AM
yav arkadaş bir konuya "hiç duymadım, sonra bakarım." diye yorum mu yapılır ahahaha Grin Grin
member
Activity: 602
Merit: 11
March 02, 2019, 10:01:05 AM
full member
Activity: 672
Merit: 110
March 02, 2019, 09:42:12 AM
ay yeter beya.bır de bunlar mı cıkacak twitter ınstagram takılsınlar o zaman.facebook coın nedır arkadas bıktık valaha .bende cıkarcam sızde cıkarın coınlerımız cogalsın
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
March 02, 2019, 08:26:54 AM
facebook mevcut tutumuna benzer bir şekilde bu teknolojiye katılırsa çok da başarılı olacağını zannetmiyorum. insanlar özgür ve merkezsiz olmak istiyor zaten.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
March 02, 2019, 07:25:31 AM
Facebook eğer stabil coin yaparsa yatırım amaçlı kullanılamaz. Sonuçta 1 dolara eşitleneceği için sadece kendi bünyesindeki alışveriş seçenekleri için kullanışlı olur. Ama eğer ki normal coin yaparlarsa, fiyatı oldukça uçuk seviyelere yükselir... ETH tabanlı birkaç tokeni de ekleyebilirler belki platformlarına.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
March 02, 2019, 06:28:28 AM
Blockhain üzerine araştırma yapıp onla alakalı projeler çıkarıp işlerini kolaylaştırmak başka bir şey.
Ama coin çıkarıp binance gibi borsalarda şirketine değerler biçmesi farklı bir şey. Bu volatilite o firmalara zarar verir bugünki haliyle.

Bu tarz kurumsal firmalar, böyle volatilitesi yüksek, yarın ne olacağı belli olmayacak sektörlere girmez. Sadece izlerler.
Girerlerse intihar etmiş olurlar Smiley

Bence gayette girerler. Giriyorlar da. Blockchain üzerine iş alımları yapıyorlar bir çoğu uzun zamandan beridir zaten. Bu pastadan paylarına düşeni almayacaklar mı yani? Uzaktan seyredeceklerini düşünmek bence gereksiz olurdu zaten. Yapıyorlardır gizliden gizliye uzun zamandır zaten. Ayyuka çıkması an meselesi...
blockchain, sadece kripto para demek değil ki. çin'de kripto paralara bir sürü yasak gelmesine rağmen özellikle kamu alanında birçok blockchain projesi bulunuyor. o yüzden facebook isterse bütün çalışanlarını çıkarıp yerlerine mühendis alsın. Grin

Kabul ettim. Haklısınız. Aslında aynı şeyi de söylemeye çalışmışız ama farklı şekillerde oldu sanırım.  Grin
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
March 02, 2019, 06:20:05 AM
Blockhain üzerine araştırma yapıp onla alakalı projeler çıkarıp işlerini kolaylaştırmak başka bir şey.
Ama coin çıkarıp binance gibi borsalarda şirketine değerler biçmesi farklı bir şey. Bu volatilite o firmalara zarar verir bugünki haliyle.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
March 02, 2019, 06:11:22 AM
Bu tarz kurumsal firmalar, böyle volatilitesi yüksek, yarın ne olacağı belli olmayacak sektörlere girmez. Sadece izlerler.
Girerlerse intihar etmiş olurlar Smiley

Bence gayette girerler. Giriyorlar da. Blockchain üzerine iş alımları yapıyorlar bir çoğu uzun zamandan beridir zaten. Bu pastadan paylarına düşeni almayacaklar mı yani? Uzaktan seyredeceklerini düşünmek bence gereksiz olurdu zaten. Yapıyorlardır gizliden gizliye uzun zamandır zaten. Ayyuka çıkması an meselesi...
blockchain, sadece kripto para demek değil ki. çin'de kripto paralara bir sürü yasak gelmesine rağmen özellikle kamu alanında birçok blockchain projesi bulunuyor. o yüzden facebook isterse bütün çalışanlarını çıkarıp yerlerine mühendis alsın. Grin
Pages:
Jump to: