Pages:
Author

Topic: Facebook'un Kripto Parası: Libra - page 5. (Read 1490 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 630
June 19, 2019, 10:32:02 AM
Bunu bana satmadıklarına göre, alıcısı olmayı düşünmüyorum.

Private-sale yaparlar ama en ufak kısmını bile topluluğa satmazlar, ben kripto para piyasasında topluluk desteğinin önemli olduğunu düşünüyorum. Facebook'un coiniyle falan şu saatten sonra işim olmaz, ben sevmem böyle oyunları. Bunun dışında kripto paraların tanınırlığı açısından olumlu bir gelişme.

Düzenleme: Private-sale yaparlar derken zaman karmaşası yaşanmış, ben zaten çoktan bu tokenler başkalarına satıldı diye biliyorum.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
June 19, 2019, 10:28:11 AM
yarattığı heyecan kadar kripto paralara yansıma olmadı belli ki bitcoin için vs çok da etkili bir şey değil bu.
member
Activity: 350
Merit: 25
June 19, 2019, 10:19:32 AM
Benim gorusum farkinda olmadan pumpladi adam BTC'yi

Cunku adamin bu isten vazgectigini dusunelim, sadece "cryptocurrency" dese bile, insanlar crypto nedir diye baktiginda bu isin kralinin BTC oldugunu goruyor ve ister istemez medyaya yansiyor.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
June 19, 2019, 09:07:23 AM
Burada, Binance tekellesiyor, tek basina piyasaya hükmediyor, tehlikeli olmaya basladi diye son günlerde ve haftalarda yazan sevgili arkadaslar... Facebook'un piyasaya girmesine neler neler yazacaklar, simdiden merak ediyorum:) Facebook'ta KYC derdi de olmaz; nasil olsa her birimizin soyagacini edevletten daha iyi biliyor:) Hadi hayirlisi bakalim.
tekellesme ile ilgili belki forumda ilk yazan kisi benimdir. facebook un cikaracagi kripto icin de daha once yazdiklarim mevcut ki bu baslikta da kisa bir sey yazdim. bakabilirsiniz hocam. soyle soyleyeyim binance dex sayesinde elimde bulunan equal token deger kazandi ama buna ragmen ben yine rahatsizim.

bazi seyleri dogru anlamak gerekiyor. binance ve tekellesme yazdigimiz zaman "vay parasi yok, poh atiyor." diye anlasiliyor ama olay bu kadar basit degil. soyle ornek vereyim: binance hacklendigi zaman cz nin zincir uzerinde duzeltmd yapma istegi vardi. sayet bu gerceklesseydi bitcoine olan guven ne olacakti. satoshi degilsin ki amk😊

benim su an tek beklentim elixxir. o projeye bakarsaniz facebook coin vb. hakkinda neler dusundugumu tahmin edersiniz. lutfen elma ile armutu karistirmayalim. telefondan yazdigim icin daginik, imla kurallarini aglatmis olabilirim.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
June 19, 2019, 04:41:10 AM
İşin garibi ben hala facebook.com yada yöneticisi mark'ın kendi hesaplarından bu konuyla alakalı tek kelime göremedim. Gözümden mi kaçtı?

Zaten bir sürü otorite onaylamışken bu saatten sonra sahte proje diyemeyiz. Ama bir garipte geliyor şuanki hal.
full member
Activity: 462
Merit: 107
June 19, 2019, 03:11:41 AM
Adamlar whitepaperini yayınladı piyasa sallandı ilk 100 deki coinler zararla kapattı. Herkes bitcoin fiyatını yükseltecek diyor ama piyasaya girince önce bitcoini bi sallayacak gibi libra.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
June 18, 2019, 05:19:36 PM
Facebook coinilibra ile piyasaya girecek.Btc'ye ilgi artacak.Bu nedir diye insanlar kripto piyasası ile tanışacak.Güzel şeyler olacak.
full member
Activity: 770
Merit: 103
June 18, 2019, 04:40:21 PM
kripto dünyasına facebook bir sosyal medya devinin girmesi ile telegram gibi anlık mesajlaşma platformlarının girmesi ile önümüzdeki dönemlerde online ödemelerde kriptoların popülerliği artacak gibi
member
Activity: 675
Merit: 11
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
June 18, 2019, 04:25:13 PM
Özellikle facebook coini libra her konuşuluyor şuanda twitter facebook ve özellikle bitcointalkta hep bu konu var ve belliki piyasaya girdiği anda çok ses getirecek gibi görüniyor acaba piyasaya girince bitcoinde bir sallanma olurmu
member
Activity: 683
Merit: 16
June 18, 2019, 03:09:21 PM
tüm borsalarda listelenir diğer stabil koinlerin ve sadece ödeme ve transfer amacıyla oluşturulan koinlerin işi gerçekten zor olur.
full member
Activity: 938
Merit: 115
June 18, 2019, 02:54:02 PM
Facebook gibi bir dünya markasının böyle bir girişimde bulunması elbetteki kripto para piyasası için olumlu bir gelişme. Yalnız libra nın stabil bir coin olması yatırım açısından çok cazip değil. Bu durum alış verişte kullanılması açısından daha cazip.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
June 18, 2019, 02:36:32 PM
Çıkması kripto piyasası için güzel bir gelişme.Güvenli liman olarak gözde olacağa benziyor.Ödemelerde kullanılması gelecek acısından çok önemli bunu başaracak gibi görünüyor.
legendary
Merit: 1727
Be A Hope
June 18, 2019, 01:41:26 PM
Usdt gibi değil aslında hocam. Ondan çok daha güvenilir ve sağlam yani sermaye, güven stabillik olarak sağlam.

Buna kriptonun da ihtiyacı var bizimde. Güvenle fiatımızı saklayabileceğimiz bir coin harika olucak.

İşin ayrıca reklam tarafı var. Milyarlarca insan facebook ve whatsapp kullanıyor sonuçta.

Bu libra blockchaini üzerinde farklı tokenlarda oluşturulabiliyor olması lazım ama pek fazla detay göremedim
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
June 18, 2019, 01:37:10 PM
Stabil olması ödeme araçı olarak kullanılması acısından güzel.Ama yatırım acısından pek bir fayda getireceğini zannetmiyorum.Usdt'den pek bir farkı yok.1 dolar civarı sabitlenecek.Bazı olaganüstü haeketlerde ufak iniş çıkışlar olabilir.Bneim anladığım kadar yazılardan.Ama reklam acısından ve kripto paranın yaygınlaşması acısından önemsiyorum.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
June 18, 2019, 01:16:28 PM
Şuan için libra Twitter'da bile TT olmuş vaziyette. Twitter'da fenomen olarak geçinenler bir sürü twit parcalamislar. Holo cu eleman yine burnundan kıl aldırmamis. Yok almam da satmamda zart ta zurtta. Adam ethereumu bile beğenmiyor.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
June 18, 2019, 01:12:58 PM
Burada, Binance tekellesiyor, tek basina piyasaya hükmediyor, tehlikeli olmaya basladi diye son günlerde ve haftalarda yazan sevgili arkadaslar... Facebook'un piyasaya girmesine neler neler yazacaklar, simdiden merak ediyorum:) Facebook'ta KYC derdi de olmaz; nasil olsa her birimizin soyagacini edevletten daha iyi biliyor:) Hadi hayirlisi bakalim.
member
Activity: 683
Merit: 16
June 18, 2019, 12:42:51 PM
aslında facebook gibi dünya çapında kullanılan bir platformun stabil bir koin çıkarması kriptonun yaygınlaşması açısından çok önemli bence, yalnız böyle giderse kripto piyasasında sabit değeri olan fiyatı artıp azalmayan paralar günlük kullanıma daha fazla hitap ettiği ve ödeme aracı olarak kabul göreceği için bizim elimizdeki altcoinlere nasıl bir etkisi olacak bu süreçlerin bilemiyorum

Kripto para harici bir özelliği olamayan altcoinler çöp olacak demektir. Gizililik özelliği olan koinlere (grin) ve smart contrat(ethereum) özelliği olan koinlere faydası olur.
hero member
Merit: 795
June 18, 2019, 12:01:30 PM
CZ Libra coin hakkında twit atmış ama baya bir dokundurmuş Smiley aslında söylediklerinde çok çok haklı.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
June 18, 2019, 11:56:50 AM
eski bir yazı ama okunabilir: https://medium.com/@denizozzgur/sosyal-a%C4%9Fdan-d%C3%BCnya-bankas%C4%B1na-e2756d48242a

edit: yanlış link düzeltildi.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
June 18, 2019, 11:24:03 AM
Çevremde olupta Facebook ile ilgilenen herkese Facebook un coin çıkarttığını söylüyorum. Geri kalan kısmını kendileri araştırsın artık. Facebook gereken reklami da yapar umarım. Stabil olmayan coinde olsa hiç fena olmaz.
Pages:
Jump to: