Pages:
Author

Topic: Facebook'un Stabil Coin Geliştirmesi - page 2. (Read 652 times)

member
Activity: 182
Merit: 10
December 26, 2018, 02:55:41 PM
Google Facebook ve diğer dev şirketler kripto piyasasına ve bu teknolojiye giriş yapıp yatırım yapmaya başladıkları zaman elbette bu piyasaya büyük ölçüde olumlu etki yapacak bu şirketler sayesinde piyasanın reklamı daha çok yapılmış olacak
member
Activity: 448
December 26, 2018, 02:36:48 PM
Facebook stabil coin işine girmez bence girerse normal bir coin yapar adamlar stabil coin yapıp ne yapıcaklar hiç sanmıyorum yani stabil coinle uğraşanlar belli birde ne gibi kazancı oluyor bu stabil coinleri onuda anlamıyoruum anlatırsanız sevinirim.
jr. member
Activity: 34
Merit: 3
December 26, 2018, 09:52:02 AM
Facebook da 2019'da kripto piyasalara giriş yapan devler ligine girdi.
Önümüzdeki sene usd destekli stabil coini piyasa sürmeyi planlıyormuş.
İşlev olarak da whatsapp transferleri için olduğu bilgisi mevcut.

Kaynak: https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-21/facebook-is-said-to-develop-stablecoin-for-whatsapp-transfers

Whatsapp transferleri derken sanırım, whatsapp hesapları arasında para aktarımı gibi bir işe yarayacak. Kripto ile pek alakası yok gibi daha çok dijital para.

Kripto Para dediğimiz aslında özünde dijital para.
O yüzden Whatsapp'ta tamamen kullanılan bir kripto para'nın öyle  ya da böyle bir etkisi olacaktır.
Whatsapp; ödeme, para al-ver gibi işlemler olacağını söylemek hata olmayacaktır. Fakat detaylar netleşince daha sağlıklı yorum yapabileceğiz.

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
December 26, 2018, 07:24:23 AM
Gecenlerde amazon kendi kriptosunu olusturacak diye haberler vardi... Bitcoin bu haber neticesinde düsmüstü galiba? Gecen yil WeChat vardi, simdi Facebook... Herkes isminin kripto ile bir sekilde anilmasini istiyor galiba:) Bu düdükleride bir üst akilin yönettigini düsünürsek; bir halt ceviriyorlar yine ama... Hadi hayirlisi...
member
Activity: 532
Merit: 29
December 26, 2018, 04:57:39 AM
Facebook her ne kadar modası geçmiş bir sosyal medya mecrası olarak gözükse de; aktif olarak çok büyük bir kitleyi bünyesinde barındırıyor.

Üstelik bu kitle anonim bir şekilde değil, kendi isimleriyle var oldukları için yakın çevrelerini de direkt etkileyebilecek etkiye sahipler. Marketing açısından eşi bulunmaz bir mecra kısacası. Facebook bu durumu çok rahat bir şekilde değerlendirip, piyasaya hızlı bir şekilde giriş yapabilir. Bunun mevcut piyasaya etkisi olur mu; olursa ne ölçüde olur bilemeyiz ama işin sosyal ve kitlesel boyutu açısından takip etmek öğretici olacaktır.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
December 26, 2018, 04:37:33 AM
Facebook da 2019'da kripto piyasalara giriş yapan devler ligine girdi.
Önümüzdeki sene usd destekli stabil coini piyasa sürmeyi planlıyormuş.
İşlev olarak da whatsapp transferleri için olduğu bilgisi mevcut.

Kaynak: https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-21/facebook-is-said-to-develop-stablecoin-for-whatsapp-transfers

Whatsapp transferleri derken sanırım, whatsapp hesapları arasında para aktarımı gibi bir işe yarayacak. Kripto ile pek alakası yok gibi daha çok dijital para.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
December 26, 2018, 03:03:36 AM
Bunu facebookta nasıl kullanacağız. Büyük ihtimal facebook oyunlarında kullanmak için falan çıkaracaktır. Normal para varken bu konuda bilgisi olmayan adamlar niye bu coini alsın.
sence sadece biz mi kullanıcaz hacı?
facebook reklamları var mesela. belki reklam almak için bununla ödeme isteyecek
instagram ve whatsapp da facebook un
whatsapp'tan düşünsene bu stabil coinle birbirimize para gönderdiğimizi
full member
Activity: 672
Merit: 100
December 25, 2018, 07:48:51 PM
Bunu facebookta nasıl kullanacağız. Büyük ihtimal facebook oyunlarında kullanmak için falan çıkaracaktır. Normal para varken bu konuda bilgisi olmayan adamlar niye bu coini alsın.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
December 25, 2018, 07:06:20 PM
Piyasada dünya kadar stabil coin var zaten yeni birine ihtiyacımız yok. Ama çıkarsa böyle bir şey en azından kriptonun yaygınlaşması için faydalı olur.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
December 25, 2018, 04:22:17 PM
Bunu duymak gerçekten insana daha büyük ümitler veriyor çünkü bu kadar büyük şirketlerin bu işe girmesi işi belki değerli kılmıyor fakat daha sağlam olduğunu düşündürtüyor
member
Activity: 518
December 25, 2018, 03:58:04 PM
Facebook bir ara kriptoparaları yasaklamıştı. Şimdi kendi tek yapacak galiba ki bu hamleyi yaptı. Bir bakıma kripto piyasası için iyi haber.
full member
Activity: 742
Merit: 140
December 25, 2018, 03:33:02 PM
Haber gerçekse şayet Facebook oldukça aktif kullanılan bir sosyal medya platformu haliyle tahminlerin çok üstünde bir reklamı olabilir kripto paraların bana kalırsa. Amazon dedikoduları da dönüyordu bir ara umarım dedikodu olarak kalmaz bu gelişmeler.
member
Merit: 15
December 25, 2018, 02:28:45 PM
Geçen seneki yasaktan sonra çark etmiş sanırım, kendisi de tatmak istiyor pastadan Mark efendi.

Yerinde karar almışlar, stabil olması da çok daha yerinde.

Asıl ben steam'de görmek istiyorum. Hele şu sıralar olan yılbaşı indirimleri için boşyere bankalara aktarma yapıyorum. Steam de kendisi çıkarsa, eth, btc atarak kendi sisteminden alsak çok güzel olurdu. Geçen senelerde kripto ile çalışıyorlardı sanırım, iptal ettiler diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, ama sistemlerinde hiç denk gelmemiştim.
full member
Activity: 616
Merit: 108
December 25, 2018, 12:59:48 PM
Mantıklı bir hamle, ileride ödeme alma aracı olarak da kullanacaklardır. Market vs. bir ton açılımı da olur.
member
Merit: 33
December 25, 2018, 12:55:06 PM
Geleceği gören her şirket zaten bu sektöre adım atacak. Atmayanlar ise zamanı gelince adım atmak zorunda kalacak. Bu teknolojiden kaçış yok. Devletler bile bu teknolojiden kaçamayacaklar.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
December 25, 2018, 12:49:02 PM
Zuckerbergin de işi gücü Yok garip garip şeylerle uğraşıyor kendi stabil coini ile işlem yapabilmesi için dolar Euro ile alışverişi kapattırması lazım kimse durduk yere bilmediği şekilde ödeme yapmak istemez ki
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
December 25, 2018, 12:26:10 PM
Bu tür haberleri çok fazla aldık zamanında aslında en büyük örneği amazondur ben bu coin çıkmadan önce konuşmak istemem. Ancak facebook gibi bir devin de bu sektöre girmesi bunun hiç bitmeyeceği anlamına da geliyor
member
Activity: 308
December 25, 2018, 12:21:26 PM
Bu adamlara mı düşmüş  ? Binlerce token var ? Rüştünü ispatlamış ethereum var bitcoin var.Ne alaka bunlar ? Stabil coin falan fişman ayağına bir şekilde girmeye çalışıyorlar piyasaya.
member
Activity: 574
Merit: 34
December 25, 2018, 12:10:20 PM
Facebook twitter microsoft bunlar yüzünden kötü haberleri yüzünden piyasanın bu hale gelmesinden sonra girecekleri bu piyasanın inşallah daha kötüye gitmesine sebep olmaz beyinsizler işler çeviriyor. Zaten zenginler parasına para katacak olanlar yine bunlar. Bari insan gibi girseler de canı sıkıldıkça manipule edip sıkılınca övmeye başlamasalar.
member
Activity: 322
Merit: 32
December 24, 2018, 03:00:29 PM
Normalde Facebook'u sevmem ama böylesine bir hamle gelirse bizim piyasaya ilaç gibi gelir diye düşünüyorum. Twitter ceosu da olumlu bakıyor bizim piyasaya haliyle sosyal medyanın demirbaşlarının coin geliştirmesi piyasaya reklam anlamında büyük faydası olur.
Pages:
Jump to: